Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w trakcie

prawo jazdy. kurs i egzamin - kto zdawał ostatnio ???

Polecane posty

Gość jestem w trakcie

1. ile godzin należy mieć wyjeżdzone na kursie by móc przystąpić do ezgaminu kat.B ??? 2. czy instruktor zgłasza do egzaminu czy my sami z papierami idziemy do Word ??? 3. ile zdjęć należy złożyć ? 4. ile kosztuje u Was 1 godz jazdy z instruktorem ? 5. Co jesli nie zdam za 1 razem , czy muszę dokupić godziny z instruktorem ?

Gość masdavasweqvwqvqw
30 godzin. Dostajesz papier od instruktora i z tym do Word 1 zdjecie, ok 30 zł do 3 razy nic jak 3 razy nie zdasz musisz dokupić dodatkowe 5 godzin

1.30teorii, 30praktyki są obowiązkowe. Cena całego kursu od 1000 do 1500. I teoria i praktyka kończą się egzaminem wewnętrznym, dostajesz swoją kartę i wtedy możesz się umawiać na egzamin. 2.Jak robisz w mieście gdzie jest word sama się dygasz opłacasz i umawiasz, jak dojeżdżacie z pobliskiego miasta to czasem instruktorzy to mogą załatwić jak poprosisz (tylko dowód musisz dać), ale tutaj z wyborem dnia i godziny może być problem bo nigdy nie wiadomo co akurat będzie wolne. 3.Chyba jedno zdjęcie. 4.Ok. 45zł jak dokupujesz dodatkowe. Czyli z góry wiesz, że chcesz dokupywać godziny? W takim razie możesz wykupić kurs rozszerzony np. 30h teorii, 40h praktyki to taniej wychodzi. 5.Nie, dopiero po 3 niezdanych masz obowiązek dokupywać. Po pierwszym czy drugim razie to Twoja wola co zrobisz.

Aha, miasto Szczecin jeśli o ceny idzie:P I ta cena godziny jak napisałam to przy dokupywaniu pojedynczym, w kursach, pakietach itp różnie bywa.