Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna322222

bobo test czy są wiarygodne?

Polecane posty

Gość czarna322222

cześć jestem tydzień przed spodziewanym terminie @ dzisiaj coś mnie podkusiło i zrobiłam bobo test druga kreska wyszła od razu później z czasem zaczęła blednąć i teraz zrobił się tylko cień cienia taki jaśniutki ale jak robiłam to jak zaczął się test namaczać to od razu byłą ją widać a słyszałam różne opinie na temat bo bo testu i sama nie wiem co myśleć

Gość dfghjhgfd
jest wiarygodny miałąm podobnie a teraz jestem w 27 tyg ciąży :D

żaden test nie da Ci 100% pewności. Może w najprostszy sposób idź do apteki jeszcze raz i poproś o test innej firmy...

Gość zonaKraka
Z czasem zaczęła blednąć- tzn. po jakim czasie? Ja robiłam w obu ciążach i pokazał wynik pozytywny, prawidłowo, potem już go nie oglądałam. W jednej strumieniowy, w drugiej paskowy.

Gość niedlapsakielbasa
Mi bobo test pokazal ciaze ale nie robilam przed terminem @ a po terminie @,jak wyszedl pozytywnie zrobilam jeszcze inny a potem oszlam na badanie bety hcg

Gość niedlapsakielbasa
Mi bobo test pokazal ciaze ale nie robilam przed terminem @ a po terminie @,jak wyszedl pozytywnie zrobilam jeszcze inny a potem oszlam na badanie bety hcg

Gość 096
ja robilam 3 testy w jednym dniu, bo mi to spokoju nie dawalo :P I tylko na bobo test pojawila sie kreska. Trzymam go do dzis, mimo ze uplynelo juz 7 lat ;]

ja tez robilam bobo test, najpierw zrobilam pro test i wyszla taka jasniutka kreska a drugi to bobo i odrazu pokazalo chociaz na usg jeszcze nawet nie bylo wiadac- a teraz jestem w 34 tygodniu ciazy i juz niedlugo wezme na rece swoja kruszynke:)

Gość czarna322222
kreska jest nadal jest cień cienia że tak napiszę jak test zaczął schnąć to kreska zaczeła robić się bledsza,

Nie polecam bobo test. Ja zrobiłam tego samego dnia 2 testy (Z pierwszego porannego moczu). Podejrzewałam że jestem w ciąży. Najpierw bobo test (opakowanie testu nie było uszkodzone i nie przeterminowane z dobrą datą warzności) wyszła 1 krecha i żadnego cienia drugiej. Miałam jeszcze test Quixx i też zrobiłam bo nie mogłam uwierzyć że nie jestem w ciąży a objawy na to wskazywały. I zobaczyłam piękne wyrazne dwie krechy. Tego samego dnia poszłam na bete z krwi. Gdy odebrałam wynik beta wynosiła 1136. Przy takiej becie bobo test wskazywał brak ciązy.

Gość justi2220
tak tak ja zrobiłam a teraz już 39 tydzień :)