Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franka19

duża różnica wieku między toba i twoim partnerem

Polecane posty

do Tak sobie czytam i czytam nie podskakuję tylko tak sobie gdybam Nie rozumiesz że miłość ma swoje prawa? kocham swojego męża nad życie i nawet takie twoje gadanie tego nie zmieni

Gość Tak sobie czytam i czytam
scarlett. Ja nie szukałam partnera z dużą różnicą wieku, po prostu zaiskrzyło i już. A co będzie, czas pokaże, w każdym razie nie ma co się martwic na zapas Zaiskrzyło ? hahahaha no wierze,bo muszę .

Moj pierwszy maz byl ode mnie starszy 10 lat,jednym slowem masakra to byla.Moj obecny maz jest ode mnie mlodszy o 6 lat jestesmy razem juz 9 lat i jest super.

franka19 do Tak sobie czytam i czytam nie podskakuję tylko tak sobie gdybam Nie rozumiesz że miłość ma swoje prawa? kocham swojego męża nad życie i nawet takie twoje gadanie tego nie zmieni Kochaj,kochaj ,aż któregoś pięknego dnia obudzisz się i dojdziesz do wniosku ,że straciła swe najlepsze lata życia z jakimś dziadem ,który chciał mieć tylko młode ciało w łóżku i podziw u kolegów,że wyrwał na tamten czas małolatę.Może wtedy wspomnisz moje słowa,ale niestety bedzie już za póżno.

Hm nie wiem, gdzie żyjesz, że takie rzeczy cię dziwią :D Lodowata - no widzisz, wszystko zależy od człowieka, a nie od wieku :)

do Tak sobie czytam i czytam mój mąż miał swoje oszczędności prawie 20 tysięcy, swój samochód więc dziada sobie nie wzięłam, mówię o domu. Dom budujemy wspólnie

scarlett. Hm nie wiem, gdzie żyjesz, że takie rzeczy cię dziwią W Polsce i widziałem zbyt wiele,aby uwierzyć w takie bajki. Poczytaj o tym necie,kobiety które mają facetów dużo starszych ,dlaczego i jakie jest podłoże.Żadna normalna (bez jakiś dziwnych przeżyć) nie chce starego.

scarlett. masz racje Tak sobie czytam i czytam jest skrzywdzonym przez los człowiekiem. Więcej się na jego temat nie wypowiem.

scarlett. Tak sobie czytam i czytam - widzę, że masz za sobą mnóstwo przykrych doświadczeń Tak ,najbardziej przykry to uświadamianie "mądrym" kobietą ,że są tylko jak worek na spermę.

franka19 do Tak sobie czytam i czytam mój mąż miał swoje oszczędności prawie 20 tysięcy, swój samochód więc dziada sobie nie wzięłam, mówię o domu. Dom budujemy wspólnie No widzisz jak sama ładnie napisałaś .Poleciałaś na kasę czy na samochód? Ach , to była miłość ... do auta i kasy faceta,ale nie do niego.

Wiek, to tylko liczba,nic poza tym. Lepiej miec znacznie starszego od siebie ukochanego,z którym godnie i szczesliwie ci sie zyje niz rówiesnika,do ktorego nie potrafisz dotrzec,bo nie spelnia twoich wymogów,i odwrotnie Nie wiem czemu ludzie oceniają i szufladkują ludzi tylko po metryce wiekowej, to jest bardzo owłaczające

Cóż, masz prawo mieć swoje zdanie, ale intryguje mnie, jaka różnica wieku między partnerami jest optymalna (wg ciebie, oczywiście) i czy wszystkie kobiety określasz mianem "worków na spermę" czy tylko niektóre, wg tylko sobie znanych kryteriów?

Wiek to tylko liczba? hahaha to dlaczego nie dasz czterolatkowi pilotować samolotu? Dziewczyna mająca 19 lat jest w związku z 65 lub 70 latkiem i go kocha ? Co? jego zmarszczki?

Gość 1237659damna
Tak sobie czytam i czytam franka19 do Tak sobie czytam i czytam nie podskakuję tylko tak sobie gdybam Nie rozumiesz że miłość ma swoje prawa? kocham swojego męża nad życie i nawet takie twoje gadanie tego nie zmieni Kochaj,kochaj ,aż któregoś pięknego dnia obudzisz się i dojdziesz do wniosku ,że straciła swe najlepsze lata życia z jakimś dziadem ,który chciał mieć tylko młode ciało w łóżku i podziw u kolegów,że wyrwał na tamten czas małolatę.Może wtedy wspomnisz moje słowa,ale niestety bedzie już za póżno. Jaka ty głupia jesteś...... między moim mężem a mna jest 17 lat różnicy. Mamy 3 dzieci..... jesteśmy ze soba 20 lat :-) jest cudownie i wiesz co??? był moim 2 partnerem z pierwszym równolatkiem byłam 4 lata . KOSZMAR!!! 4 stracone lata. Z obecnym partnerem jest cudownie, jest starszy, bardziej odpowiedzialny, mądry- po prostu wspaniały. I mimo że ma teraz 56 lat seks jest cudowny. I bez żadnych wspomagaczy. Kocham go całym sercem, kocham za to jakim jest mężem, jakim cudownym ojcem dla naszych dzieci. Dzieci za nim przepadają. Umie pokazać im świat, tłumaczyć różne rzeczy i mimo że może najmłodszy synek najmniej go będzie miał , nigdy nie zamieniłabym swojego życia na życie z równolatkiem.

do Tak sobie czytam i czytam miałam sie już nie wypowiadac na twoj temat ale cos ci powiem. Nie znasz mnie nie wiesz jakie mialam zycie, nie bede cie uswiadamiac, ale nie jestem z tych dziewczyn ktore leca na kase czy samochod. Gadaj sobie co chcesz. Widocznie nigdy nikogo nie kochales tak po prostu. nie mozesz tego zrozumiec

scarlett. Cóż, masz prawo mieć swoje zdanie, ale intryguje mnie, jaka różnica wieku między partnerami jest optymalna (wg ciebie, oczywiście) i czy wszystkie kobiety określasz mianem "worków na spermę" czy tylko niektóre, wg tylko sobie znanych kryteriów? Dla mnie róznica dopuszczalna to około 7 lat, róznica 20 lat to różnica pokolenia.Najlepiej gdy róznica jest do 3-4 lat. Worek na spermę to dla mnie określenie kobiety ,która wzięła sobie starszego ,a on zapewnia jej stabilizację. Pisałem o tym wcześniej. Taki facet ją nie pokocha za to jaka ona jest ( jaki ma charakter,osobowość) ,tylko za jej młode ciało,to się tylko dla niego liczy,a reszta to w sumie go nie obchodzi i stwarza pozory ,że jest zakochany ,a chodzi tylko o jedno,więc dla niego to worek na spermę.

do 1237659damna Tak sobie czytam i czytam to mężczyzna i wcale nas nie rozumie. przeciez nie piszę z e moj maz jest starszy o 50lat, tylko o 12

4 latek nie pilotuje samolotu poniewz nie ukonczyl zadnych kursów a ni specjalnej szkoly konczącej sie egzaminem i papierkiem,by zostac upowazniony jako pilot Całkowicie bezmyslne porównanie dałas, bo zaden związke nie potrzebuje formalnych kwalifikacji w postaci szkoleń :)

franka19 do Tak sobie czytam i czytam miałam sie już nie wypowiadac na twoj temat ale cos ci powiem. Nie znasz mnie nie wiesz jakie mialam zycie, nie bede cie uswiadamiac, ale nie jestem z tych dziewczyn ktore leca na kase czy samochod. Gadaj sobie co chcesz. Widocznie nigdy nikogo nie kochales tak po prostu. nie mozesz tego zrozumiec Wali mnie jakie miałaś życie , dla mnie to już pokazałaś kim jesteś.Co mam zrozumieć,że dla Ciebie facet musi mieć auto i kasę,a wiadomo,że taki powiedzmy 22 latek tego nie będzie miał i musiałaś wziąć starszego.Proste jak budowa młotka. A Ty wmawiasz ,że go kochasz. hahahah

ToksycznaKobita 4 latek nie pilotuje samolotu poniewz nie ukonczyl zadnych kursów a ni specjalnej szkoly konczącej sie egzaminem i papierkiem,by zostac upowazniony jako pilot Całkowicie bezmyslne porównanie dałas, bo zaden związke nie potrzebuje formalnych kwalifikacji w postaci szkoleń Dlaczego nie poruszyłaś drugiego przykładu? Bo nie masz argumentu.

Powiem tak , jestem facetem i chciałem Wam pokazać jak myśli każdy facet (bez wyjątku) ,chciałem Was ostrzec ,byście za parę lat nie weszły na Kafe z płaczem,ale jak prawie wszystkiem baby histeria,bo kilka słów prawdy ,której do siebie nie dopuszczacie,więc żyjcie sobie w swym zakłamanym świecie. Krótka piłka - jak Wam pasuje takie życie,to nic mi do tego,ale zauważcie ile jest kobiet żalących się na Kafe na facetów,do nich tez nie dochodziły ostrzeżenia.

Tak sobie czytam i czytam to ze moj obecny maz mial swoje oszczednosci i samochod to znaczy ze go nie kocham i tylko na to polecialam? zastanow sie co ty piszesz? Wiec jezeli bedziesz miec dziewczyne i ona cie pokocha to jej nie uwierzysz bo stwierdzisz ze poleciala na twoj samochod? Żalosny jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 letnia dziewczyna z mezczyzną 60 letnim ma prawo do uczenia sie na wlasnych bledach czytez nie, wyciąga wnioski, nabiera doswiadczen, taka jedna woielka niewiadoma, tak smao jakby 19 latka z 25 latkiem, rowniez moze nim sie bawic jak i powaznie traktowac,

Tak sobie czytam i czytam uwazasz ze wszystkie kobiety sie zala na swoje zycie, nie ma szczęsliwych kobiet w zwiazkach?

Naprawdę sądzisz, że starszy facet leci na piękne, młode ciało? A może ja ważę 90 kg, mam krzywe zęby i zeza? I co, nie mam prawa do miłości? Poza tym popadasz ze skrajności w skrajność, ustalasz jakieś swoje normy, a wszystkich, którzy się w nich nie mieszczą wkładasz do tej samej szufladki, dziewczynę z 10 czy 12 lat starszym mężem porównujesz do obywatelkij z haremu Hugha Hefnera..