Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjndvosdvbhu

Co dajecie swoim 12-18 miesięcznym dzieciom na śniadanie ile czasu po obudzeniu

Polecane posty

Gość ksjndvosdvbhu

się,oraz czy są wtedy głodne i jedzą zawsze śniadanie.Podajcie przykłady śniaddań.

Gość kaszka na mlekuu
albo kanapka z szynka, dżemem, tuńczykiem, czasem parówka i chleb z masłem albo jajecznica na szynce, czasem płatki z mlekiem. Jak się budzi to przewijam, ubieram i daje śniadanie. Zawsze zjada.

Gość dss+--
ja daję pokrojonego pomidora, albo naleśnika, albo jajko na twardo (zjada tylko białko), żółty ser w plasterku, bułkę (tylko środek zjada). Czasem zje bardzo ładnie a czasem wcale :) nie ma reguły :(

Gość a tak sobie siedze i mysle
Moja córka na śniadanie je różne kasze na mleku. Najchętniej owsiankę.

Gość ksjndvosdvbhu
a owsiankę robicie z płatków zwykłych czy błyskawicznych?,dajecie czasem jogurty,omlety? pytam ponieważ mam z moją 14m córką problem ponieważ od pewnego czasu nie chce jeść śniadania wstaje o 7 i np do teraz nic nie jadła,kaszką pluje,jajkiem też,parówki też nie tknie,o kanapce to mogę pomarzyć widzę,że coś by zjadła-ale wszystko jest be. tak samo jest z kolacją. Nie pije już mm ani z butelki.

Gość ksjndvosdvbhu
tak,nie pije, bo odrzuciła mleko mm tak samo jak jak te wszystkie kaszki.

Gość moja córka ma 18 mies
i na śniadanie pije manne na mleku krowim a jakieś 3 godz później je normalne śniadanie czyli kanapki,jajko gotowane, smażone,arówkę,tosty,płatki na mleku itp. Jogurty naleśniki itp dostaje przed drzemką, nie je żadnych kaszek itp.

Gość odnośnie śniadania:
Moje dziecko za tydzień skończy 18 miesięcy. Jak wstaje dostaje butelkę mleka mod. a potem jakoś za 1 - 2 godz. dostaje drugie śniadanie w postaci głównie: jajka na twardo bądź jajecznicy z pieczywem kanapki z wędliną i pomidorem lub innym dodatkiem jogurt naleśnik z serem bułka z dżemem