Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneciii

wózek kiedy kupić

Polecane posty

Gość aneciii

Jestem w 26 tygodniu ciąży na grudnia mam termin. Powoli rozglądam się za wózkami. Nie wiem tylko czy nie jest za wcześnie żeby kupić.Razem z mężem zdecydowaliśmy że kupimy używany wózek i właśnie znalazłam fajny zadbany wart swojej ceny wózek ale nie wiem czy to nie za wcześnie na taki zakup. Chciałabym też nie zostawiac tego na sam koniec ponieważ nie wiem jak będe sie dalej czuła, a zima idzie i z garderoba też pewnie bede miała problemy więc chciałam przygotować się wcześniej póki jeszcze mam siły i pogoda w miarę ładna. Jak wy uważacie?

Gość chyba lepiej
zrobić całą wyprawkę dużo wcześniej niż z wielkim brzuchem latać po sklepach :) tak mi się wydaje. Ja jestem w 17 tyg i wózek mam już "zaklepany" u znajomych ;)

Gość ja jestem w 18 tc
kupuj jak jest okazja to czemu nie. ja już też sobie wybrałam wózek wiec jak będzie bliżej rozwiązania to tylko kupuję i już

ja też jestem w 26 tyg i wózek mam zaklepany bo trafiła sie okazja od znajomej ( kupiła wózek za 2600 mało używała, a chce się "pozbyć" za 800) Dziewczyny mają rację potem bedziesz zimą latała po sklepach albo jeździła jak ślisko będzie:) Ja mam już prawie wszystko: zostały kosmetyki i łóżeczko.

Gość a ja jestem w 32 tyg
i wozek kupuje dopiero po narodzinach

Gość aneciii
Ja łóżeczko też już mam. A wózek też trafił sie za 800 zł w bardzo dobrym stanie.

Jak masz gdzie go trzymać to kup już teraz. W przeciwnym razie będzie Ci tylko gracił mieszkanie. Ja rodziłam w kwietniu a wózek kupiłam w lutym.

no niektóre mamy kupują niektóre rzeczy po narodzinach:) taki przesąd. Moja siostra też tak zrobiła a potem pluła sobie w brode bo łóżeczka brak, wózka brak, nosidełka brak i potem latanie na szybko i kupowanie byle czego bo sie okazało że upatrzonej rzeczy nie było, a wózek przyszedł prawie po miesiącu ( wysyłka do 27 dni) i do tego "czuć" go było nowością więc sie wietrzył 2 dni na dworze. Dlatego ja nie ryzykuje:) Ale każdy ma prawo robić jak chce

Gość a ja jestem w 32 tyg
kasy teraz nie mam a tak bedzie z becikowego wozek, ale wiem ze teraz lepiej by bylo no ale sie tak zlozylo ze nie ma za co, na szczescie lozeczko mam

Gość Basia w 28 tygodniu
ja zakupilam, wylicytowałam używany wózek spacerówkę i fotelik za 350 zl na allegro. Wózek złożę, zapakuję w duże worki zeby się nie zkurzył i wsadze pod łóżko, do garażu gdziekolwiek....gdzie macie miejsce.. Mam już wózek, fotelik, rożek, kocyk, ubranka, kombinezonik... Na sam koniec nie zostawiajcie sobie takich zakupów.. Ja jeszcze muszę dokupić wanienkę, łóżeczko i reszta to już drobiazgi typu pieluszki, butelki, kremy do pielęgnacji dziecka...

Gość klxsdsd
je nie polecam za wcześniej, co dla mnie oznacza przed 27 tc, ale też nie zostawiać na 35 tc...najlepiej ok. 30 tc...

Gość Basia w 28 tygodniu
a ja nie czekałam i wygrałam aukcje i mam taki wózek ze spacerówka i fotelikiem za jedyne 350 zł http://www.kadex-poland.pl/wozki_dzieciece_elipse.html Liczyłam ze wydam na wózek ok.600 zł a tu prosze jaka miła niespodzianka wyszło taniej... Łóżeczko też spróbuję upolować taniej..

Gość kalina z bursztyna
ja kupiłam chyba w 11 tyg była okazja i tyle teraz jestem w 13 i się wkurzam że nie znam płci mam już trochę ciuszków które dostałam i łóżeczko stoi skręcone w sypialni. Daje mi to poczucie bezpieczeństwa.

kupiłam chyba w 30 tc to była ostania rzecz jaką kupiłam reszta była systematycznie kupowane

Gość Basia w 28 tygodniu
E no znowu bez przesady zeby w 13 tyg kupować... 6-7 miesiąc spokojnie sobie zacząć coś już kompletować...

Ja wózek zamówiłam jak wróciłam z małą, dwa dni później był już w domu. Akurat wg mnie z tym nie ma co się śpieszyć- byle mieć fotelik wcześniej. Chyba że jest w zestawie z wózkiem to bym po 35 tyg zamawiała.

Gość lllllvbert
masakra w 13 tc złożone łóżeczko :O, chyba bym musiała 5 razy na głowę upaść...