Gość xzakłopotanax Napisano Wrzesień 20, 2012 Witam! Otóż mam problemy z cerą juz kilka lat mam obecnie 18 lat. Nie wyleczyłam trądziku, poniewaz ciągle dostawalam masci od dermatologow i tylko podraznialy mi skore, mam mega duzo wągrów ciągle, oczyszczam twarz sama ale musze to robic co kilka dni, bo wciaz pojawiaja sie nowe. Mam duzo kosmetykow, jakies bratki do picia cynk, zdrowa dieta itp. Ale pomimo wszystko wciaz mi sie pojawiaja krostki i mam po nich niestety blizny w postaci dołków, myślę, że czas najwyższy cos z tym zrobić. Myślę o tym by iść do dermatologa i poprosic o recepte na cindy 35 oraz kupic kwas na allegro bądź mazidłach i leczyc blizny chce do stycznia miec zdrowa buzkę, dodam do tego 10 zabiegów mikrodermabrazji co o tym sądzicie ? Jaki kwas mam wybrać i czy sindy 35 to dobry wybór? Dodam, że zależy mi na tanich lekach, poniewaz przez kilka lat nic innego nie robie tylko wydaje pieniądze na specyfiki itp.odpuszczam sobie ciuchy i inne rzeczy i nie mam rezultatów. W przyszlosci planuje laser na blizny ale chce nie dopuscic do nowych blizn wiec musze cos z tym zaczac robic jak najszybiej. Proszę o pomoc jeśli ktoś ma jakies doswiadczenie w tych tematach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach