Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

ale jak wykorzystac??? poprzerabia sobie zdjecia w paincie i wielka tragedia? nieznajomy na ulicy moze wiedziec o tobie wiecej, tym bardziej ze cie jeszcze widuje na zywo i podchodzi do ciebie blisko. a na necie ludzie wiedza tylko tyle co sami o sobie powiemy. czyli jak jestes normlany to nic konkretnego nie wywlekasz, bo zdjecie wcale nie jest potrzebne do tego zeby komus zaszkodzic. twarz to najmniej istotna cecha czlowieka.

Twarz to najmniej istotna cecha człowieka? Masz ma myśli to, że wygląd twarzy to najmniej istotna cecha człowieka? Większej głupoty nie czytałem. :) A przerabianie zdjęć nie w Paintcie tylko w Photoshopie może być bardzo bolesne, uwłaczające godności, ośmieszające...

Plenerowa Zona.. chyba zartujesz ze nie widzisz roznicy? cecha czy nie.....twarz to TY .to 21 wiek- no..moge sie mylic-ale dystans warto miec .;)zwlaszcza w wirtualu.

Plenerowa Żona - "ale jak wykorzystac??? poprzerabia sobie zdjecia w paincie i wielka tragedia?" - zależy gdzie to pójdzie dalej, bo znając tylko kafe, będzie się tu błąkało z pół roku jak nie lepiej :)

:| No nie wiem czy bycie wkurwionym za to, że ktoś z ciebie lży to bycie miękkim ( według ciebie "miętkim"). Bycie wkurwionym i wyciąganie konsekwencji za to, że ktoś przerabia twoje zdjęcia, ośmiesza cię to raczej przejaw poczucia godności osobistej.

ja juz tu slyszalam 1000 zniewag, probowano mnie osmieszyc i obrazic na nasteone 5000 sposobow. mnie to po prostu nie rusza. kompletnie. no ale nie kazdy potrafi miec dystans..

Nie, jak ktoś Cię wulgarnie wyzywa i ośmiesza, a Ty nie reagujesz to nie jest żaden dystans do siebie, tylko brak szacunku wobec siebie i niemoc.

no przeciez zawsze odbijam pileczke, tylo ze sie nie przejmuje tym przez pol nocy, bo mnie to naprawde nie obchodzi, i to nie ma nic wspolnego z brakiem szacunku do siebie, odrotnie, moj szacunek do siebie nie pozwala mi sie przejmowac anonimowymi wyzwiskami polinteligentnych frustratow.

popatrzmy na to tak jak opinie mediow(nas tez)wplywaja na zycie nieznanych lub znanych osob?maly poslizg..zdjecia foux pass i juz lipa..a tam tylko twarz.(skad wiadomo czy to prawda czy nie?) przykladow mnostwo......... czesto zycie wrecz zmarnowane.

Nie, to całe twoje życie, Plenerowa Żona, bo ty tutaj wstawiałaś swoje zdjęcie, a ja już idę, pa, simaa!!! :)

Plenerowa Żona no przeciez zawsze odbijam pileczke, tylo ze sie nie przejmuje tym przez pol nocy, bo mnie to naprawde nie obchodzi, i to nie ma nic wspolnego z brakiem szacunku do siebie, odrotnie, moj szacunek do siebie nie pozwala mi sie przejmowac anonimowymi wyzwiskami polinteligentnych frustratow. RACJA ale....sa granice. wtedy akcja-reakcja.;)

Gość maniek ze wsi warszawa
Facettttt 26 ma racje, upublicznianie swojego wizerunku to nie są żarty. A pamietacie sytuację z masterem (stałym bywalcem kafeterii) i jego słynne filmiki? Do dziś jest wyśmiewany...

Gość glinianka slinianka
ehh a ja kurfa czuje ze moje zycie nie ma sensu. Dusze sie w czterech scianach i czuje ze narasta we mnie frustracja :(

Gość MFinnersycle

hi to all! give me pllase funny cats videogs on yourtube

Gość MFinnersycle

hi to all! give me plbase funny cats videois on yourtube