Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony25

pytanie do dziewczyn singielek

Polecane posty

Gość zaciekawiony25

jak często gilicie cipki bedąc singielkami ? wtedy wiadomo ze nie ma regularnego seksu i mozna sobie czasami odpuscic np przez tydzien. macie tak ? czy np zawsze lubicie byc gładkie same dla siebie ? ja bedąc singlem gole sie raz na ponad tydzien bo wiem ze szanse na seks są male w najblizszym czasie wiec nik nie bedzie narzekał ze są tam jakies wloski. a jak jest u was ? tylko szczere odpowiedzi :D

Gość co to za pytanie?????
jestem teraz sama co wcale nie oznacza ze przestaje o siebie odbac. zreszta nawet bym nie mogła bo chodze 3 razy w tyg na basen i saunę a tam nie ma zlituj się - trzeba wyglądać ;)

Gość kokietkka
Ja raz na tydzień a nie jestem singielką. Mojemu chlopakowi nie przeszkadzją małe włoski od czasu do czasu. Nie mam po prostu czasu żeby tak często się golic.

Gość zaciekawiony25
rozumiem ze o siebie dbasz. no jesli chodzisz czesto tam gdzie mozna cos wypatrzec to wiadomo. ja tez o siebie dbam ale jak jestem sam to juz mysle troche inaczej i czasami nie chce mi sie golic zeby zawsze byl na zero. co innego jakbym mial dziewczyne. wtedy bym pewnie bardziej o to dbał :D

W sumie to jakoś się nie zastanawiałam nigdy. Normalnie to tak raz lub dwa w tygodniu, ale jak np. mam okres albo jestem chora, to nie robię tego wcale.

Gość zaciekawiony25
to podobnie jak ja. najczesciej raz w tyg. choc ostatnio czekam az mają z 0,5 cm wtedy dopiero gole ;)

Gość Sandra188
Ja ostatnio tego przez miesiac nie robilam i strasznie zaroslam.

Gość za100punktów
a teraz pytanie dlaczego wiekszosc facetów ma ciagoty pedowilskie i chca miec kobiete która ma cipke jak 5letnia dziewczynka

Gość zaciekawiony25
a skad wiesz ze kazdy facet tak woli ? ja np preferuje fajny paseczek u kobiety. a to ze golą to nie ze tylko ma sie podobac ale tez dla higieny. seks oralny tez jest wtedy przyejmniejszy. sperma jesli poleci na cipke to tez wtedy nie ma problemu zeby ją wytrzec.

Gość zaciekawiony25
kolezanka widze ze mnie wyprzedzila :D

Gość Sandra188
Zaciekawiony a ty masz ogolonego?

Gość zaciekawiony25
tak. ale tak jak pisalem wyzej teraz bedąc sam gole raz na ponad tydzien. jak mialem dziewczyne to oczywiscie staralem sie robic tak czesto zeby nie bylo owlosienia :)

Gość zaciekawiony25
gdybym napisał krotszy tekst to ja bym zgarnął ;)

A teraz następne pytanie: Dlaczego większość kobiet ma pedofilskie ciągoty i chcę mieć faceta z twarzyczką gładką jak u 5-letniego chłopca? Pytania dodatkowe: Dlaczego nie ma głupich tekstów o pedofilstwo jeżeli ktoss goli pachy albo nogi? Wszak dzieci maja całe ciało pozbawione owlosienia dojrzałego, a kobietom nie tylko na cipkach włosy rosną. Skąd to wybiorcze traktowanie owlosienia? Poza tym gola się też 40-latki. Jeżeli jakiejś durnej babie wydaje się, że ogolenie cipki wystarczy aby jej cipa wyglądała jak dziewczynki to gratuluję optymizmu! :D

Gość zaciekawiony25
a ty Glauberska czemu sie nie wypowiedzialas jak juz cos napisalas ?;)

Nie wiem jak wy uprawiacie seks oralny, że macie włosy między zębami. :D Ja, paradoksalnie, kiedy była sama to sobie to sobie goliłam, pierdu, pierdu, paseczki, wydziwiania a teraz mam trawnik, bo mój Pan und Władca lubi. A ja lubię jego zarośla. Ale chyba xle go oporządzam, bo nie mam potem włosów między kłami. :( Chlipiciam. :( Aha, a na saunę też chodzę, ale chyba jakąś dziwną, bo nikt sobie w tzipy nie patrzy. :D

Gość zaciekawiony25
nei-nei dobrze to wyjasnilas ;) szkoda ze tez sie nie wypowiedzials na moje pytanie :D

Gość zaciekawiony25
vera trawnik tez jest czasami fajny. wszsytko zelazy jaka jest dziewczyna. i jakie mna cialo czy np cipke. niektorym kobietom bardziej pasują wloski :)

Gość zaciekawiony25
ja to ogolnie tez robie dla siebie. dla mnie jest bardziej hignicznie jesli nie ma tam włsow. i teraz jakbym spotkal kobiete która lubi tam bujne owlosienie to nie wiem czy bym sie zgodzil. o po prostu nie lubie tam włosów u siebie.

Ja się nie gole bo nie mogę. :O. Czasem sobie depiluje odrobinę, ale jestem zwolenniczka naturalnego owlosienia - mogę sobie na to pozwolić, bo jjako blondynka i tak go mam mniej niż niektóre kobiety po goleniu :D

Gość Jadmaa
Nie gole, lekko podgalam tak zeby nic nie wystawało co nie znaczy, że nie dbam o higiene bo bardzo dbam. Przepomne, że włosy łonowe po coś natura stworzyła. To one chronią nas przed różnymi zaraskami, bakteriami itp. I to nie podlega dyskusji, a golimy się nie dla higieny, a estetyki.

Widać, ze niewiele wiesz o znaczeniu włosów na ciele człowieka. :) Ja też jestem blondynką, wszędzie bida z włosami. Pod pachami i na nogach to można policzyć. :O :D

Gość owłosiona i zadowolona
Wcale nie gole.Po co? Strata czasu,pieniędzy,niepotrzebny ból i swędzenie. Mi włosy w niczym nie przeszkadzają,o higienę dbam,lubię swoje ciało,akceptuje je takie jakim jest. Wali mnie że komuś sie to nie spodoba,nie chwale sie tym przecież ludziom. Do seksu gole cipke tylko dla minetki :) uważam że ludzie przesadzają z tą depilacją,z tym że włosy są takie wstrętne,wcale nie są,to tylko włosy!

Gość owłosiona i zadowolona
powiem ci jeszcze że nie lubie jak facet sie tam goli,wygląda to idiotycznie,pedalsko i żałośnie. Włosy są podniecające i fajne do pogłaskania.

No dość śmieszny jest widok faceta, który jest gęsto owłosiony ale z ogolonym łonem i jajcami. :D patrzysz i zastanawiasz się o co chodzi. :D