Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdghfdhhgfhjjjjhf

jeśli nie nazwałaś córki którymś z tych imion, jestes WIELKA

Polecane posty

Gość chmurakjajijs
rzeczywistosc - jak dla mnie to mozesz sie nawet utopic.

Gość tobiesobie
moja to Kinga.zatem jestem niewielka:-) calkiem fajnie brzmi:-) i sie nie burze:-) nawet nie zamierzam:-)

Gdyby była córka u mnie to miała być Agatką. Nie jest ani jakoś specjalnie wyszukane i nie byłaby jedyna, ale dla mnie jest piękne imię i jak mi się trafi córa to tak jej dam na imię i już ;) choćby miała być 10 Agatką na osiedlu :P Kiedyś ludzie dawali imiona, żeby uczcić pamięć jakichś osób np. z rodziny które nie żyją a bardzo się je kochało itp. a teraz to jakiś wyścig szczurów. Kto lepiej i bardziej oryginalnie nazwie swoje dziecko. Julki są wszędzie to fakt, tak samo jak pełno jest Kubusiów wszędzie, ale skoro komuś się jakieś imię podoba to niech tak nazywa swoje dziecko ;)

Gość chmurakjajijs
kochaj siebie: jesli nie znasz inych imion niz Jasmina wieslawa albo Wanda to mozesz dać ktores z tych. w sumie wieśka najtrafniej by oddawalo twoja nature.

Gość 4234234234
najgorsze mozlwe to:milion Ani, Katarzyn, Agnieszek

chmurakjajijs Jeżeli Cie to usatysfakcjonuje to się utopię. Wanny nie mam bo mam prysznic ale mam bidet to jak Ci zależy postaram się

Gość pandaiwleka72899
Anki Kaśki i Agnieszki to był zasyp w naszym pokoleniu. Teraz jakby ktoryms z nich nazwac corke to by byla egzotyczna posrod tych Julek i Oliwek bleh

Gość fhcj fhjeafdhhsufik jdijd jdhj
Rzeczywistosc : ale jak sie utopisz to kto ci kredyt splaci?

Gość rada od kobietyy
mojej znajomej dzieci to Laura i uwaga Oliwier (masakra jak to słysze to od razu Oliwie Janiak przed oczami hehe)

Gość co za desperatka
i co chciałaś tym osiągnac autorko? twoja córcia to pewnie źesika he he he beznadziejny temat

Gość hmmm jaaaaaaa
Moja jest Marcelina:)

Kredyt ubezpieczony :-) Luzik. Co tam kredyt jak moja córka ma imie z czarnej listy. A prababcia proponowała Mirosława ale głupia byłam. Nie zgodziłam sie

Gość Dalera
pandaiwleka72899 Anki Kaśki i Agnieszki to był zasyp w naszym pokoleniu. Teraz jakby ktoryms z nich nazwac corke to by byla egzotyczna posrod tych Julek i Oliwek bleh to racja, ja jestem Agnieszką i na roku w grupie było nas chyba z 5. Ale imię Anna mi się podoba

Gość Dalera
Oczywiście można sie o te imiona kłócić i kłócić, ale... pracuję w szkole. I jak widzę dziewczynkę imieniu Pamela to...naprawde mam wrazenie ze do niej nie pasuje ;-)

Mirosława tez by do ciebie pasowało, i źesika też. Pewnie wysyp tych imion jest w twojej wsi

kredyt ubezpieczony ale nikt ci nie podaruje, dziecko bedzie pod mostem spalo

Gość a dla chlopca?
A dla chlppca jakie sa nie w guscie? Bo niewiem czy powinnam sie martwic...

żałosne zaraz bedziecie wymiecniac ze dzieci ktore nie maja niebieskich oczu i blond włosów są lepsze od innych lub gorsze KAZDY MA PRAWO DO WŁASNEGO IMIENIA KAZDEMU SIE INNE IMIE PODOBA I NIE WRZUCAJ LUDZI DO WORKÓW LPSZYCH CZY GORSZYCH BO TY NIE JESTES BOGIEM MOJA CÓRKA MA NA I MIE MILENKA I NIE ZNACZY ZE JEST GORSZA OD KASIEK MAGDÓW CZY BASIEK SORY ALE TEN TEMAT JEST CHORY JA JJAKOS BYM NIE ZAŁOZYŁA TEMATU TYLKO MILENKI SA FAJNE CZY JULKI BO KAZDY MA PRAWO MIEC INNY GUST

Gość chdhhd
A moja to Klara

fhcj fhjeafdhhsufik jdijd jdhj a jak na takim poziomie chcesz pisac. To pod mostem zajete bo Twoja stara tam na lekarza dla Ciebie dupskiem zarabia :-)

Gość Dalera
A wracajac do tematu :-). Rodzice maja prawo imie wybrac i muszą tego wyboru bronić (również na kafe ;-) ). ale czasem naprawde dziwnie wychodzi. zwlaszcza z polączeniem z nazwiskiem

rzeczywtosc: ales sie zjeżyła i zirytowała hehe

Gość uuulaaaalllaa
Jestem wielka :D Mam trzy córy i każda ma imię inne niz te na liście :D :D Liwia Blanka Kaja

" fhcj fhjeafdhhsufik jdijd jdhj a jak na takim poziomie chcesz pisac. To pod mostem zajete bo Twoja stara tam na lekarza dla Ciebie dupskiem zarabia" o prosze jakie slownictwo, jaki rynsztok. kto cie tak nauczyl? czyzby sie tak tatus do mamusi zwracał i sie nauczyłas? i ty jestes matka? szkoda mi twojego dziecka.... co ty mu przekazesz dziewczyno... jestes zerem.

rzeczywistosc -> moja tez Nadia, i jestem super zadowolona, zarówno Panie w złobku jak i rózni ludzie mówia ze bardzo rzadko spotykaja sie z tym imieniem. W żłobku które stoi 30 lat do tej pory były 3 Nadie