Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdghfdhhgfhjjjjhf

jeśli nie nazwałaś córki którymś z tych imion, jestes WIELKA

Polecane posty

Gość szklanka z colą
AUTORKO: wiadomo że cię tu większość zjedzie, bo większość mamusiek z tego forum nazwało córkę jednym z wyżej wymienionych imion.

Liwia pieknie:-) fhcj fhjeafdhhsufik jdijd jdhj No bo tutaj jest ciążą i macierzyństwo a Ty piszesz, że dziecko ma pod mostem spać. Zastanów się. Zerem to Ty jesteś jak tak możesz o dziecku pisać. Sama sie nauczyłam :-) I jak juz pisalam nie widze tu zera chyba, że Twoja mam tez na kafe siedzi?

Gość chłopek rozrtorepkuuiiojokjok
Nadia rzakdo spotykanym imieniem? hahaha, większosc corek tzw tipsiar ma tak na imię. Nadia - przeciez to brzmi jak pseudo ruskiej prostytutki.

Gość emiemi
a ja mam Anię. Jest jedną Anią w przedszkolu, a w jej 20-osobowej grupie są 3 Julki, 2 Amelki, 2 Zuzie :) A na stronie mojej 30-tys. parafii jest spis osób chrzczonych w ciągu ostatnich 10 lat. W ciągu tych 10 lat były tylko 4 Anie w tym jedna moja;)

Gość fhcj fhjeafdhhsufik jdijd jdhj
rzeczywistosc: kredyt, imie nadia - wszystko sie zgadza. pewnie jestes co najwyzej po zawodowie.............

HAHHAHAHAHA no mi do tipsiary daleko, po dwóch kierunkach studiów, troche oleju w głowie mam, z biedoty i patologii nie pochodze a imie wybralam po poprostu mi sie podobało tipsów nie lubie....

Gość Oleńka12340965
Rzeczywistość: możesz mieć inne zdanie niż autorka, ale to nie znaczy że masz wyzywać cudzą matkę od zer...... Bogu ducha winną kobietę. od rodziców się odwal. Jak dla mnie nie jesteś nic lepsza niż tamta.

Gość fhcj fhjeafdhhsufik jdijd jdhj
dagna88: dwa kierunki studiow hahahahahhahahahah aaaaaaaaaaaaaa hahhahah aaaa hahhahahaha hahah ahahahahhaha a hahahah chyba łopatologia i tipsiarstwo.

Oleńka12340965 Ty poczytaj zanim się wypowiadasz. Napisała, że moje dziecko pod mostem będzie spać. To mam ja w dupe jeszcze pocałować?

a dla chlopca? A dla chlppca jakie sa nie w guscie? Bo niewiem czy powinnam sie martwic.. no właśnie?? Zaraz się dowiem, że jestem mało oryginalna z imieniem dla synka albo wieśniacka albo coś jeszcze innego ;D

Gość Oleńka12340965
dałaś się jej sprowokować..... a tak się nie robi, tym samym zniżyłaś sie do tego samego poziomu, jestes taka sama.

Ja tez jak Dalera pracuje w skzole, a tam przekroj imion jest spory. I nic się nie poradzi,że na imiona jest moda, a pamiętacj Izaurę, bo byl ten serial ;-)?

gratka -> zaraz sie okaze ze imie które ci sie podoba, nie podoba sie innym tutaj (na kafe zreszta mało co sie komu podoba), ze jestes ze wsi, ze jestes po zawodówie a nawet ze nosisz tipsy, które sa calym twoim swiatem:D nazywaj jak chcesz, to Twoje dziecko, głupota jest patrzec na to co inni powiedza

tylko ze Nadia nie jest imieniem rosyjkim, tylko słowianskim (przypominam ze my tez jestesmy slowianami), jest uzywane w Rosji jako skrót imienia Nadiezdza. A te wszyskie Lenki? tez Rosja zalatuje co nie? ale czy od razu trzeba mowic ze jak ruska dziwka?

Gość fajna Klara
a ja mam siostry Łucje i Dobrawe, a sama nazywam się Klara :) nie znam nikogo o takich imionach :)

Natasza tez mi sie podobało ale to pewnie juz nawet jak nie z agencji a jak ssaki przydrozne na trasie :-) A tak to przynajmniej agencja. Uff :-)

Faktycznie jest tak,że imiona koajrzą nam się z czymś lub kimś. Jak my wybieraliśmy imię to każde kojarzyło mi się z uczniem ;-).

no i co Wam da, że Wasze córy mają niespotykane imię??? To że piętno ich strasznego imienia będzie się ciągnęło za nimi do końca życia? Mam koleżankę Żaklinę... nienawidzi swoich rodziców za to. Moja będzie pewnie Ania, Hania, chciałabym Natalię albo Kamilę, ale już są w rodzinie :(

Gość Mmuokkkaaaa
o ile imię Lena jest fajne to Nadia faktycznie zalatuje pretensjonalnością.......

Gość a tak sobie siedze i mysle
Jestem wielka:) Moja córka to Michalina.

moja kuzynka ma na imie Ania i za to nienawidzi swojej matki, wiesz czemu? bo zawsze mi powtarza: nawet z imieniem nie mogła sie wysilic, chyba po pijaku mi je wybrala... (z tym, ze to były te czasy kiedy ani było najwiecej). Kazdemu co innego sie podoba, o czym tu dyskutowac