Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werewolf

Sex a Muzyka/subkultura?

Polecane posty

Gość Werewolf

Witam Co myślicie o tym połączeniu? Osobiście jestem fanem mocnej muzyki i chyba mam obsesje na punkcie kobiet słuchających tej tych samych dźwięków co ja:) (Seks przy Black Label Society to jest dopiero moc:)). I mówiąc szczerze nawet sex z kobietą z poza klimatu nie wydaje się tak ekscytujący (próbowałem - w sumie ciało się cieszyło ale psychice coś jednak było mało:)). Też tak macie, że staracie się szukać partnera/partnerki tylko i wyłącznie z waszego kręgu? Czy może macie fetysze na punkcie innych subkultur niż wasza? Czy też jest to wam obojętne? Wypowiadajcie się:) PS. Moja wypowiedź zakłada, że możecie należeć do jakiejś subkultury ale nie musicie :). A swoją drogą to poznałbym miła i żywiołową fankę rocka i metalu z Wawy poniżej 24 lat:)

Gość Werewolf
Przy Maryli to już niebezpieczne zboczenie:D

Gość blabliblu
ja z moim narzeczonym oboje na szczęście lubimy mocną muzykę :) i rzeczywiście, czasem bardzo podniecająco jest się kochać w takim klimacie x)

Gość Werewolf
Moim największym hardcore'em było chyba Figo Fagot xD Ale kto powiedział, że podczas seksu nie może być śmiesznie?:P O dziwo przekonałem się, że hip hop i rap może być pobudzający. Na co dzień bardzo nie trawię tej muzyki. Ale jako podkład się sprawdza ;).

Gość Nocny Spektator
"touch too much" do masturbacji - absolutna petarda Co ja widzę, moja żonka pisze na kafeterii. ;) Słucham głównie ciężkiej muzyki i r'n'r , ale nie toleruję jej jako podkładu pod, to raczej element gry wstępnej. Ale już takie GGFH... ;)