Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegięcie pały

oglądam UWAGĘ i łzy cisną się do oczu...Boże gdzie jesteś?!:(

Polecane posty

Gość adfadfadf333
zlepek komórek to wy macie tam gdzie powinien być mózg.... dorosły człowiek też składa się z komórek jakbyście nie wiedziały, jest tylko większy i bardziej rozwinięty, ale to to samo.

Gość Maraketta
Poza tym kto dał prawo do decydowania o losie nienarodzonego dziecka??? Ileś na 100 pewnie będzie musiało przejść piekło, ale niektórym się uda. Sami za siebie decydujcie, a nie o czyimś losie.

Ty nie jesteś podszywem :O miałam taką nadzieję, Ty naprawdę prezentujesz taki poziom

Gość adfadfadf333
"a matka miałaby zabieg,aby dalej się nie rozmnażać" zajmij się swoją tłustą dupą a nie mów innym czy mają się rozmnażać czy nie!! jakiś kapuś podkablował matkę do opieki i się zaczął sajgon. Gdyby nie zabrali dzieci to ŻYŁYBY do dzisiaj!!!

Gość wpadka wynikiem głupoty
a od kiedy antykoncepcja jest droga?????? stediril30 opakowanie kosztuje 2.86. To tak dużo?

Gość adfadfadf333
powinni wam dojebać ten stediril30 za 1000 zł opakowanie!!

Gość wpadkowa wpadka
stedril to chyba jakies hormony dla konia, takie tanie, nikt normalny nie zre takiego gowna, ja kupuje plastry za 60zl, a dobre tabletki bralam za 40...teraz zamierzam zalozyc mirene za 1000, ale to koszt, na ktory nie wszystkich stac, szczegolnie 18letnie dziewczyny, ktore zaczynaja wspolzycie ze swoimi chlopcami

Gość Maraketta
Jak kogoś nie stać na antykoncepcję to niech się nie rucha, po gwałcie można ciążę usunąć i to jest wyjątek, chociaż też bzdura, bo sa tabletki 72 godzinne po których dziecka na pewno nie będzie więc debilne tłumaczenie. Argumenty z dupy wzięte.

Gość wpadkowa wpadka
maraketta idiotko z doopy to ty jestes wzieta i pyerdolisz jak potluczona. kosciol zabrania nawet aborcji ciazy z gwaltu czy ciezko chorego dziecka! ale kurva jak kobieta chce pochowac plod, to robia opory, bo za wczesnie i lepiej spalic w spalarni szpitalnej, wiec do chooja jak to jest? w koncu to czlowiek czy nie czlowiek hipokryci yebani?

Gość wpadkowa wpadka
wasza wiara jest obrzydliwa i okrutnie zaklamana! mohery najpierw opyerdalaja doope wszystkim wokol, a potem leca do kosciolka, zeby sie wyspowiadac, to samo ksiezulkowie, zabraniaja aborcji, seksu przed slubem, zycia w grzechu, a sami posuwaja prostytutki, maja nalogi i dzieci na boku

Gość Maraketta
Wpadkowa nie jestem katoliczką i mam w dupie te ich teorie. Szkoda, że Ciebie matka nie usunęła, bo jednego przygłupa i kurve bez uczuć byłoby mniej na świecie.

Gość do wpadkowej wpadki
no dokładnie masz rację. kapłanów z powołania jest może z 5%. reszta to pedofile, zboki i alkoholicy. ostatnio oglądałam na tvn "uwagę" o sekssingielkach i mówiły jak księża w necie odpowiadali na ich ogłoszenia, że przyjmą do pracy na kuchni i nie tylko (wiadomo o co chodziło, o pełnopłatny seks z gosposią, o który nikt ich nie posądzi:o) żałosne!

Gość king sajszzzz
I TU SIĘ WYPOWIADAJĄ MATKI "NA POZIOMIE" ?!!!! TO JEST POZIOM DOROSŁYCH LUDZI, KTÓRZY SĄ MATKAMI, MAJĄ SWOJE DZIECI?! JAKI PRZYKŁAD DAJECIE TYM DZIECIOM?! POZIOM TEJ DYSKUSJI PASUJE DO TEJ RODZINY ZASTĘPCZEJ :o

Gość wpadkowa wpadka
maraketta, weź się odpyperdol ode mnie co? chooj wielki o mnie wiesz, więc się nie wypowiadaj. ja nigdy nie usunęłam, mam 2 dzieci (pierwsze z wpadki w wieku 22lat - 2 pseudolekarzy konowałów wmówiło mi ciężką chorobę, niepłodność i długoletnie leczenie, ale chwała im za to, bo mam swojego maluszka:D ) , więcej dzieci nie planuję, biorę plastry, a niedługo zmieniam na wkładkę hormonalną. mam nadzieję, że nic mi się nie przytrafi, bo nie chcę już więcej dzieci, ale jeśli by tak było tfu tfu tfu, to oczywiście nie usunę, bo dręczyłyby mnie i męża mega wyrzuty sumienia, tym bardziej, że stać nas kolejne dziecko i można powiedzieć, że dobrze nam się powodzi

Gość kocham kafeterię!
za poziom wypowiedzi i wypowiadających się ❤️

Gość king sajszzzz
wpadkowa wpadka i ty jesteś matką z takim słownictwem?!!! włos się jeży :O współczuje poziomu słownictwa a dzieciom matki z językiem rynsztokowym.

Gość wpadkowa wpadka
king sajszzzz - daje ci slowo, ze przy dzieciach sie tak nie wyrazam i w realnym swiecie jestem zupelnie inna osoba, a tu daje upust swoim emocjom jesli ktos probuje mi cos wmowic. poza tym znizam sie do poziomu powyzszych wypowiedzi, nie smialabym sie wywyzszac ponad 90% patologicznych matek z kafeterii:D

Gość king sajszzzz
tylko klase można pokazać również na forum, to świadczy o człowieku przecież. Wiele rzeczy mozna przekazać w cywilizowany sposób bo to świadczy o niczym innym jak o inteligencji i mądrości człowieka - również anonimowo.

Gość jiojiefr
oj Polaczki Polaczki za kase to by sie obsrali. Czy w handelku czy szpadelku to Polak Polakowi narobi biedy.....A tu jeszcze widac ze w hmmm adopcjach szukaja zarobku...szok.

Gość rasput1n
na zachodzie to by przyszli i zabrali dzieci jeśli rodziców nie stać na ich utrzymanie