Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka psychicznego kina

to co: FILM, który ryje beret okrutnie i zapada w pamięci forever:D Polecajcie!

Polecane posty

Gość kajzerka11
powodzenia w ogladaniu, mi sie nawet nie chcialo go facetowi opisywac i chyba nikomu go nie zrecenzuje:)

Gość pomocna dlon czy rada
Tytuł filmu o piczce zabójcy to teeth (zęby). Co do tematu wątku to u mnie numerem jeden jest film "nasza klasa" (chyba łotewski). Oglądnełam go raz, nie zamierzam już nigdy tego powtórzyć, a zawsze myślałam że mam silną psychikę. Polecam, jest bardzo poruszający.

Gość EDEB
a pamiętacie Donie Darko? ale to bardziej ciekawy niż zryty za lightowy na ten topic ;)

epicki - nie widziałam, zalukam na filmwebie o co kaman:D EDEP - ja nie oglądałam, w ogóle niby b.dużo filmów oglądałam, ale wiem, że i dużo też nie oglądałam, a ostatnio to kompletnie się opuściłam przez dwójkę małych dzieci:D

Gość EDEB
hardkorowa mamuśka z Ciebie :D Rytuał z Anthonym Hopkinsem też fajny, trochę psychodeliczny ale nie obrzydliwy (o egzorcyzmach)

rozumiem, ze chcesz wychowac kolejnego breivika czy innego lectera, skoro taki dział??

oglądałam 1408 i rytuał - fajny:D ten 1408 to w ogóle ze 3 razy, bo co w tv leci, to chętnie rzucam okiem:D

kciukiem, hahahaha, wystarczy, że ty jesteś kolejnym breivikiem:D to, że ja oglądam takie filmy nie znaczy, że moje dzieci mają z tym coś wspólnego:D

Gość EDEB
jeszcze przypomniałam sobie "Lustra" z 2008r, dokładnie juz go nie pamiętam ale coś tam niepokojącego zapamiętałam, że było

Labirynt Fauna - dajcie spokój dla mnie ten film jest straszny, a najgorsza scena z tym śpiącym przy stole potworem!!!!

Gość EDEB
a może stara dobra Carrie Kinga :) kciukiem - dzieciaki lulu, przymknąć drzwi i lecimy z hardkorem ;)

Gość mamammamamaa
lustra obydwie części oglądałam, mogą być, ale powtórzę - doopy nie urywają:p bardziej mi się podobał "przypadek 39" - myślałam, że to jakiś psychologiczny, a tam zonk...heheheh

Gość mamammamamaa
wpisał mi się inny zapamiętany nick - to ja autorka:D

Gość EDEB
przypdek 39 a o czym to?

Gość tvvt
Maniaczka wystarczy ze kupicie kabel RGB kazdy laptop ma do podejsci kabel chyba 15-20 zł kosztuje. a chcecie zryty zachodzacy w paiec film obejrzyjcie serpski film, ludzka stonoga,i w koncu najgorszy chyba to martyrs. z takich filmow przyjemnych dla oka to eden lake,pluję na twój grób.

Gość mamammamamaa
oprócz "srpski film" widziałam wszystko:) dzięki za info

Gość a co znacie podobnego
do serbskiego filmu?

"Requiem dla snu" "Zagubiona Autostrada" "Arizona Dream", "Underground" "Trainspotting" Twórczość Felliniego, Bergmana,Lyncha, częściowo Kusturicy, Herzoga

Gość automatycznykarabinmaszynowy
polecam "musimy porozmawiać o Kevinie" i "kieł" mi zryły beret na dłuuugo

Gość automatycznykarabinmaszynowy
polecam "musimy porozmawiać o Kevinie" i "kieł" mi zryły beret na dłuuugo

Gość mama taka samaaa
requiem dla snu martyrs ludzka stonoga egzorcyzmy emily rose Pi kwiaty na poddaszu eden lake istota 1408 najście lubię filmy surrealistyczne, ale "pies andaluzyjski" jest tak beeeznadzieeejny, że aż szkoda słów! nic mnie tam nie zszokowało. może nie poczułam tego, nie wiem, ale jak dla mnie bezsens!

Dla mnie filmem numer jeden, który jak to określiłaś "ryje beret" :> jest "Old Boy" - jedna z części trylogii zemsty. :) Polecam.

Gość kslsdnc,mvhek
a ja polecam znaleźć film Egzorcyzmy Anelisse Michell( nie wiem czy poprawnie napisałam imię i nazwisko) to właśnie na podstawie prawdziwych wydarzeń i prawdziwej historii tej młodej (chyba) niemieckiej dziewczyny powstał film egzocyzmy emily rose. I ten drugi to jest pikuś w porównaniu z prawdziwą historią . Ja to oglądałam na you tube. Jak dla mnie masakra, te wszystkie nagrania z egzorcyzmów- do tej pory slyszę te głosy