Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 20122

Facet sie mną zabawił - przeczytajcie :(

Polecane posty

Gość taaak mieliśmy jej
współczuć i żałować że się puszcza

Gość hibiskus niebieski
wszyscy ladnie pieknie sie wypowiadaja, a ja mam pytanie : a co jej da za plusy uciecie kontaktu??

brak kontaktu oduczy autorkę spotykania, oduzalezni, bedzie miala czas na wyciągnięcie wnioskow bez zbędnego marudzenia owego pana.

rozbawił mnie wpis :tralalalalalalala lol ona puscila sie na 1 wiwc nie jest szmata. typowe kobiece myslenie.nie dam mu od razu zeby nie pomyslal ze jestem szmata, wiec dam mu...hmm tak od 7-ej randki w gore . tak bylo napisane w cosmo XDXD sex friends to układ dla ludzi z niezdrową emocjonalnością :O

Gość Tonika
Znajdz sobie faceta i zapomnij o nim. Wiesz ile tych słodziaków chodzi po świecie.

Gość akukuruku
Masakra.. co wy ludzie piszecie w ogóle!!? Jak można uznać kogoś za szmatę, bo uprawia seks z kimś, kto nie zadeklarował, że jest "w związku". Jaką w ogóle moc ma mieć ta śmieszna deklaracja? Kobieta was w ogóle nie pyta o moralną ocenę swojego czynu, a wy tu się zachowujecie jak "jedyni prawdziwie mądrzy i moralni".. jakby ją interesowało to jakie macie zdanie na temet jej prowadzenia się, to by się zapewne zapytała. A do autorki... tak jak kilku normalnych Ci powiedziało.. facet się raczej nie poczuje winnym czegokolwiek. Wg niego jasno zdefiniowaliście waszą znajomość jako niezobowiązujący układ, w którym czerpiecie przyjemność z seksu i rozmów. Ale nie obiecujecie sobie niczego, bo być może wg niego nie jesteście dla siebie "tymi jedynymi". Faceci myślą inaczej, mniej uczuciowo. Dlatego on raczej nie widzi problemu w tym co zrobił i nic tego nie zmieni. Żadne dzałania z Twojej strony, tylko zaniechani i jasne określenie czego Ty właściwie chcesz. Najwyraźniej jeśli chcesz od niego związku to trafiłaś pod zły adres

Marta, Marta ...eh....liczyłaś na związek z manipulantem ? Przeżyłaś , jak piszesz ,piękne chwile i w ramach rekompensaty czekałaś na ...no właśnie...na co ? Ustalonych z góry "zasad" łamać nie należy; Myślę sobie , że widziałaś to, co chciałaś widzieć , a nie to co Ci facet oferował ...związek bez zobowiązań ...ot taki luzik lajcik:))))smutne

Gość Marta 20122
do akukuruku niczego juz od niego nie chce. Nie chce sie ponizac, po porstu pokazal kim dla niego jestem. To nie dla mnie, zrywam kontakt z tym człowiekiem. To jedyne przyzwoite wyjście z tej relacji

Gość Naiwna bylas
To sie zabawil.

Gość kolegastalin
eminet weź poprawkę ,że kobiety są intuicyjne i nigdy nie dowiedzą sie czego chcą a to jest bycie posuwane od najlepszej strony z każdej strony

Gość Tak jak ktos tu wczesniej
napisal, faceta trzeba krecic, necic, ale dupy mu nie dawac ot tak, bo mu sie chce, trzeba bylo troche poczekac, az sie zadeklaruje. Seks zawsze powinien kosztowac czy to u dziwki czy z laska.

Gość akukuruku
I słusznie Marta, masz rację, że to jedyne normalne wyjście z tej sytuacji. Więc teraz po prostu trzymaj się, nie poddawaj się złym nastrojom. Zobaczysz, za parę lat będziesz dobrze wspominała, że z facetem miałaś jasny układ - nie mydlił ci oczu, że stworzycie związek tylko po to, żeby pobzykać.. Docenisz to, gdy ktoś naobiecuje Ci złotych gór, a dostaniesz złamane serce, albo jeszcze co gorszego (odpukać) Więc głowa do góry.

Jaką w ogóle moc ma mieć ta śmieszna deklaracja? - akukuruku, Ty sobie uważaj bo tu jest taki temat czy byłabyś z facetem który jest w związku i tam panie które się wahają czy to moralne się z takim związać mogą sobie zapamiętać Twoją cenną opinię :-P

Gość akukuruku
Niech zapamiętują, proszę bardzo :). Tylko niech nie mają pretensji, jak ewentulana pierwsza omamiona magią słów "jesteśmy ze sobą" wydrapie oczy tej, która jako druga te piękne słowa usłyszała od jakiego facecika. To wszystko w gruncie rzeczy tylko słowa. Wiadomo, że nie powinno się łamać danego słowa, dotrzymywać umów i inne takie... ale wiadomo też jak to funkcjonuje w praktyce (ku mojej osobistej rozpaczy)

miałam na myśli że jeśli ktoś tam się kusi na faceta w związku a związek to tylko "śmieszna deklaracja" :-P

Gość Jesli z jakas pisal bedac z
toba w lozku, to pewnie pisal tez w innych sytuacjach. Nie bylo widac jak cie traktuje?

Jak facet w zwiazku zdradza to kazda deklaracja jest "smieszna" dla niego.

Jak facet w zwiazku zdradza to kazda deklaracja jest "smieszna" dla niego.

Gość akukuruku
W niektórych przypadkach to jest tylko śmieszna deklaracja mająca doprowadzić do łóżka. W przypadku autorki, gdyby facet takie coś zadeklarował, byłaby to niewątpliwie śmieszna deklaracja. Jeśli tej osobie, która łakomi się na kogoś w związku, uda się dorwać ten kąsek, to pewnie też deklaracja o związku była dość śmieszna. Dość łatwo zerwać, jeśli jest się z kimś "na słowo"...szczególnie jeśli się tego słowa poważnie nie traktuje. I wtedy właśnie mówienie takich słów jest śmieszne.

Gość Marta 20122
traktował mnie bardzo dobrze, zawsze czułam się super w jego obecnosci. Myslalam i myliłam się że ze mną teraz jest "związany"

Gość do Ks. Marcin Kozyra
anal jest zarezerwowany dla homosiów i zboków.

Gość GeorginaVitooj
facet maił przed Toba mnóstwo bab i za Toba będą inne.

Gość do Martusi
laleczko czy pójdziesz ze mną na dymanie? ja dam Ci jeszcze śniadanie

Gość MARTA MARTA MARTA
do dziwka i tyle :) każdemu doopy daje i bawi się wspaniale

Gość lilo stich yo
haha tobie by napewno nie dała złamasie :D

Gość Marta 20122
wiecie co, czytam jeszcze raz wasze wypowiedzi i jakbyscie chcieli nie było mowy miedzy nami o CZYSTYM UKŁADZIE - NIEZOBOWIAZUJACYM SEKSIE!!! Nie było nawet wzmianki o tym, łączył nas nie tylko sex!

To ty tak myslisz droga autorko, tzn to ze nie laczyl Was tylko seks. Ciebie z nim moze i nie laczyl tylko seks, ale za to jego z Toba napewno tylko seks:) Pozdrawiam i zycze milego wieczora:*

Gość Marta 20122
hehe ładnie to wydedukowałeś. teraz to nawet ja o tym wiem :P

A tak szczerze, zalujesz? Pisalas, ze bylo fajnie, dobry seks, dlugie rozmowy. Powtorzyla bys to raz jeszcze znajac zakonczenie?