Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Bo jest nieczysta. Tak samo mężczyzna po polucji jest nieczysty do wieczora. Tak więc ja po każdej polucji uważam siebie za nieczystego . . .

Gość rawhunta
ale jak to przzeniesc do praktycznego zycia-male mieszkanie , facet a matka lub siostra ma miesiaczke?a kolezanki z pracy-to co trz aje wypytac czy maja miesiaczke?

Tak samo unikam świńskiego mięsa. Tylko pewien kolega z pracy zaczął się na mnie patrzeć jak na dziwaka, kiedy próbowałem go przekonać do Prawa Bożego

Gość rawhunta
warunki zycia obecne sa inne od tych biblijnych -wiec jak tu sie podpierac biblia? wg bibli -ojciec moz e sprzedac dzieci w niewole - nie do zastosowania w cywilizowanych krajach i czasach

Co do tych wygórowanych wymagań współczesnych ludzi to też to zauważyłem. To pewnie rola kina, tv itd. Ale ja się do tego otwarcie przyznaję, że mam bardzo wysokie wymagania i pięknych kobiet jest może dla mnie 1%, albo i mniej. 10% to jest ładnych. I jeszcze dochodzi kwestia gustu. Cream chyba też ma bardzo wysokie wymagania. Ta Rumunka jest dla mnie ładna, ale nie do końca w moim typie. O ta jest w moim: http://sympatia.onet.pl/olaaleksandra588,8806879,46797124,user-gallery-large.html#photo46797124

Gość rawhunta
powiedz praktycznie - male mieszkanie a w nim facet z amatka siostra lub zon a córka -co ma zrobic gdy on e miesiaczkują?

Gość rawhunta
malo praktyczn e- w malym mieszkaniu nie ma zbytniego pola manewru -jedn a kanapa itp

Gość jfjurn
proste pytanie-małzenstwo mieszka w kawalerce to jak mąz ma unikac miesiaczkujacej zony?

Gość jfjurn
a pracodawca ma powieddziec pracownicom -zeby nie przychodziły do roboty podczas miesiaczki bo wszytko czego dotykaja jest nieczyste?

Spędzać ten czas poza domem. To takie trudne . . . ? Tacy ograniczeni jesteście . . . ? Co to za fikozofia pójścia na ryby albo na spacer . . . ?! Widać lewacka propaganda wam mózgi wyprała . . .

Gość jfjurn
cały dzien poza domem bo baba ma miesiączke - a co chcilabys w zimie np w dzien wolny caly dzien se łazic poza domem bo zona czy ktos tma ma miesiaćzke? hhaha albo wakacje , -baba ma miesiaczke przez 5,7 dni a mąz nee moze sie nacieszysc odpoczynkiem przed telewizorem bo powinien wedlug ciebie caly dzien spedzic poza domem

" 08:40 [zgłoś do usunięcia]jfjurn a pracodawca ma powieddziec pracownicom -zeby nie przychodziły do roboty podczas miesiaczki bo wszytko czego dotykaja jest nieczyste?" W dzisiejszym popapranym systemie prawnym to by podeszło pod mobbing albo molestowanie seksualne. Dlategfo zawsze mówię: Świeckie prawo jest po to by je deptać!!!

Gość jfjurn
rybołowstwo nie ejst dla kazdego

Gość jfjurn
to bylyby masowe przestoje w pracy z powodu niepracowania przez baby podczas miesiączki

Gość jfjurn
prost e pytanie - zim a, masz dzien wolny a twa matka lub siostra ma miesiaczke -to co pałętałbys sie przez cały dzien ma mrozie?

Gość jfjurn
jakby pracodawca zakazał przychodzenia pracownicom do roboty podcza s miesiaczki -to by byly straty dla niego

" 08:48 [zgłoś do usunięcia]jfjurn prost e pytanie - zim a, masz dzien wolny a twa matka lub siostra ma miesiaczke -to co pałętałbys sie przez cały dzien ma mrozie?" Po primo: Nie mam siostry Po secundo: Nie każdy moieszka w kawalerce Po tertio. Nieczystość dotknięcia kobiety z miesiączką jest nieczystością słabą. Człowiek po dotknięciu takiej , albo czegoś czego się dotykała, kobiety musi się wymyć, oprać. A następnego dnia jest czysty . . .

Gość jfjurn
ale pracuje , m a chyba jakies krewne ,powinowate-jak nie ma samochodu to jezdzi komunikacja-to jak moz e siadac na krzeslach -skoro tam mogly siedziec miesia czkujac e kobiety?

Gość jfjurn
proz a zycia -wiekszosc polakow mieszka w ciasnych klitkach, czesto 2 , 3 pokolenia kasy na rozrywke i wybycie sie z domu nie ma -wiec faceci musz a miec kontakt z miesiaczkujacymi bababmi

" 08:50 [zgłoś do usunięcia]jfjurn jakby pracodawca zakazał przychodzenia pracownicom do roboty podcza s miesiaczki -to by byly straty dla niego" Nikt nie ma obowiązku zatrudniania kobiet, ani prowadzenia firmy. Z resztą przepisy dotyczące nieczystości dotyczą zarówno kobiet jak i mężczyzn. Równie dobrze mógłby nie przyjmować do pracy mężczyzn świeżo po polucji. Polucja jest pod tym względem gorsza od miesiączki, że jest nieregularna. Może poprostu zatrudniać tylko te osoby szanujące PRAWO. Takie dywagacje są bez sensu zważywszy na fakt że najpierw człowiek musi przejść przemianę wewnętrzną aby to PRAWO szanować, albo być nauczonym szacunku do niego. Niestety społeczeństwa są chore i min. dlatego nadejdzie sąd i oczyszczenie

Gość jfjurn
a budżetówka -tam jest duzo bab?nauczycielka moz e miesiączkowac i kolezanka z łąwki -coz ma poczac taki biedny uczen /student

Gość jfjurn
mormonizm powtał w 19 mwieku -bo niejaki Joseph smith rzekł z e otrzymał księge mormona --wiadomo z e zrobił to tylko dla kasy tka jak ci co stworzyli scjentologie i znieksztalcili kabałe - rózn e durne gwiazdy to wyznaja-kazdy mzoe s e napisac jaks ksiazke i bredzic ze otrzymal to od jakis istot nadprzyrodzonych -money , money ,money

Gość jfjurn
religie i sekty to wielki biznes - np w USA rozni telekaznodzieje trzepia miliony dolców a w polsce czestochowa to kasą i złotem pływa- bo ludzie s a naiwni i daja sie doic