Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizmesmen

Pomysł na biznes.... "Hodowla kotów"

Polecane posty

Gość bizmesmen

Od wielu, wielu dni (bez pracy) zmagam się z wizją mojej przyszłości zawodowej, postanowiłem iż powinienem jednak otworzyć własną działalność gospodarczą. Wczoraj przyszedł mi do głowy niezgorszy pomysł, eureka: przecież mógłbym rozmnażać koty ! Po pierwsze nie jest trudne, wiadomo że koty lubią się farfoclić na okrągło i po drugie nie słyszałem aby ktoś w naszym kraju wpadł na taki nowatorski pomysł. Co do zbytu pomyślałem o lobbowaniu np. w TVN w programie kulinarnym Pani Gesssler, jakieś potrawy typu kot duszony w sosie koperkowym ( niebo w gębie) lub tatar z kota ? pomysłów jest wiele jak potraw, po za tym rynek chiński stoi otworem. Na początek powinno być nie źle. Chciałbym jednak złożyć wniosek o dofinansowanie z UE na rozpoczęcie własnej działalności, okazuje się iż potrzebny jest biznesplan i tu mam problem, jako wieloletni funkcjonariusz Straży Miejskiej (niesprawiedliwie zwolniony) nigdy takowego nie pisałem. Pomóżcie .... w punktach na co zwrócić szczególną uwagę itp... Jak dostanę to 10K ZET to mogę na początek kupić passata i rozpocząć skup kotów. Pozdrawiam wszystkich początkujących bizmesmenów !

Gość trollo
3/10 na zachętę ale za grubymi nićmi szyte, nawet najgłupsza kafeterianka sie nie nabierze [czesc

Gość dwqdlqewdfdd
co do hodowli kotów to jest duzo takich w Polsce wiec to nie jest wcale nowatorski pomysł :)

Gość Martynaxx
Jakiś czas temu również zmagałam się z tym pytaniem,które krążyło w mojej głowie już od dłuższego czasu. Chcąc założyć hodowlę kotów brytyjskich natknęłam się przypadkiem na wpis http://inflexinfo.pl/artykuly/jednej z blogerek,która posiada olbrzymią hodowlę kotów brytyjskich. Ciekawy i godny polecenia wpis,więc zachęcam do zajrzenia oczko.gif