Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiary mojego ciałka

Moje wymiary ciałka:) bardzo dużo?

Polecane posty

Nie wiem jak to się mierzy.. pupa ( środek ) 112cm nad pupą pod brzuchem 109cm miedzy pupą a pod cyckami na środku 109cm pod biustem 90cm w biuście 110cm Takie dziwne te wymiary moje :( mam duże piersi wąskie ramiona, bardzo złe te moje wymiary? Proszę o szczere wypowiedzi.

Gość nocna zmiana ziuta
dawaj fote to sie zobaczy co i jak

Gość Gremlin 27
Jak mozna sie tak zapasc!! No kurwa jak!! Trzeba zrec jak swinia prze d ubojem nie ma innej opcji!!

Gość dcsjnriufheurh
:):) a ja wiem z wymiarow to w sumie malo mozna powiedziec. a wzrost waga? wiek ile dzieci?

prosiłam o opinie a nie obelgi. Jestem chora biorę hormony więc może tak grzeczniej, nim zaczniecie znów mnie porównywać do świni w masarni:)

165cm, 85kg, lat 29 jedno dziecko nie wiem czy ten wiek i ilość dzieci ma znaczenie.

Gość dcsjnriufheurh
ilosc dzieci niby nie ma znaczenia? a biodra to co myslisz ze takie samiusie? no chyba ze cesarka:P mysle ze masz sporo ndwagi kurcze. szczerze to zacznij sie sportowac i dietowac bo moze byc kolorowo z serduchem-tymbardziej ze w talii nie masz malo. i jestes gruszka.

Gość no cóż.......
jesteś po prostu tak zwanym pasztetem :D, ale muszę Cie pocieszyć, około 2% populacji męskiej uwielbia takie masy, więc życzę powodzenia :)

dcsjnriufheurh no mam fakt ale gdy patrze w lustro widzę ładną kobietę, tu zatuszuje tu coś poprawię i nie jest źle, ja może to innym okiem widzę dlatego proszę o szczere opinie ale bez takiego chamstwa. Czyli bardzo złe te wymiary?:( Jak to zgubić aby ramiona jeszcze węższe nie były i pod biustem?

Gość dcsjnriufheurh
widzisz kurna dobre pytanie bo ja tez jestem grucha i mam przekichane bo nie wiem jak schudne to i tak dupa bedzie zawsze wieksza:P bioderka sie ma po mamusi:P trzeba duzo cwiczyc dolne partie. niestety. tragedii u Ciebie nie ma aczkolwiek moze byc jak pisalam problem pozniej z narzadami,bo wiesz tluszcz wszystko obrasta a masz male dzieciatko i szkoda z powodu tuszy umierac-tak se tlumacze:)

dcsjnriufheurh na własne życzenie sobie tego nie zrobiłam, powinnam podziękować teraz Panu doktorowi.

Gość dcsjnriufheurh
a po co te hormony bierzesz? to jakies ratujace zycie czy po prostu tableciska anty?

dcsjnriufheurh lekarz mi dobrał złe hormony(zastrzyk antykoncepcyjny) i się zaczęło.

Gość lalkia s
Ej to ocencie moje wymiary mam 160 waze 62 biust 105 talia 79 biodra 89

Gość dcsjnriufheurh
ehh no wiec teraz trzeba rozpoczac proces odchudzania niestety:) przesrane:P jakies masz przynajmniej 15 kilo przed soba... a potem jeszcze z 5 chociaz... no trzeba trzeba schudnac,chociaz sie nadwagi pozbyc to juz bedzie dobrze...

Gość Gremlin 27
Orki zawsze swoja tusze tlumacza chorobami albo genami!! Jasne kurwa! Nie widzialem wzeby ktoras uczciwie sie przyznala nawet sama przed soba - wpierdalam jak swinia wiec wygladam jak swinia!! Racjonalna dieta + ruch i kazdy schudnie! Kazdy kurwa!!

Gość dcsjnriufheurh
lalkias ale masz mala dupe:) czizas :P no powaznie mowie a biusta to masz ze hej w porownianiu

Gość dcsjnriufheurh
gremlin 27 niestety musze sie nie zgodzic z Toba. moze i tak jest w moim przypadku bo ja kubie jesc ale ludzie naprawde maja choroby rozne i nie da sie schudnac zadna dieta:( coz. ja tam jakas gruba nie jestem ale tez ze 3 kilo jeszcze by sie przydalo porzucic...

a gdzie jest konkretnie talia, pas i biodra bo ja nigdy nie wiem :(

Gość lalkia s
bmi mam 24 - pisze ze waga JESZCZE w normie, choć przydałoby się z 5 kg zrzucic, przytyłam po tabsach anty cyc mam 90 C rozmiar spodni nosze M tyłek mam taki hmmmm wystający do tyłu ale po bokach jestem wąska (jak to brzmi :d)

Gość dcsjnriufheurh
no bez kitu:) po bokach jestes waska:D no i wszyscy tyja po anty. tylko ja chyba przytylam po ciazy :D:D:D talia jest pomiedzy biustem a biodrami. zdaje sie na wysokosci pepka

Gość Gremlin 27
Dieta mozna kontrolowac poziom hormonow, poziom cukru, cisnienie, metabolizm!! Schudnac kazdy moze tylko nie kazdy chce! Im wieksza nadwaga tym wieksze lenistwo niestety!

Gremlin 27 od takich rzeczy jest lekarz aby kierował co i jak. Skąd ja mam wiedzieć co on ma mi podać ? Poczytaj na temat hormonów wtedy pogadamy.

dcsjnriufheurh po bokach czyli które a które są bardzo złe?

Gość lalkia s
nie mialam szans tyć po ciązy bo jeszcze nie posiadam potomstwa, a anty miałam lipne bo stosowałam je na problemy z cerą (cyprest) bo nie mogłam brać juz antybiotyków no i oczywscie wplyw mialo to ze zaprzesatalam sportu a cwiczylam fitness i kolano mi siadlo teraz muszę zacząc zrzucać brzuch bo masakra :D

no to ja mam cycki 90F :D niczym bojowy F16. Dużo mi cycki przysłaniają dzięki temu jest jakaś proporcja(chyba).

Gość Gremlin 27
Sam biore sterydy :) wiec mi nie opowiadaj

Gość dcsjnriufheurh
ja mysle ze tylka tak strasznie duzego nie masz ale o brzuch zadbaj najbardzie bo naprawde duzo centymetrow. i strasznie duza roznica pomiedzy wymiarem pod biustem a talia.no naprawde tak mysle. sprobuj a6w zajebiste sa i cieeeezkooo oj ciezko:D ale da sie zrobic-po tygodniu juz widac efekty

Gremlin 27 Tylko zapominasz że każdy organizm jest inny.