Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvghybgvf

moja koleżanka z pracy.rozpieszczona głowniara!!

Polecane posty

Gość fvghybgvf

no dziś przeszła sama siebie niczego się nie boj. Szefowa jej nie trawi . Na co dziś moja koleżanka podeszła do niej i poprosiła o rozmowe..ja stałam obok i słysze jej gadke. "Chciałabym wiedziec dlaczego mnie nie cierpisz.Ja wiem,że nie wszyscy musza mnie kochać bo jestem specyficzna.Nie pałam do ciebie szczególną miłością,ale nic do ciebie nie mam i przeszkadza mi coraz bardziej fakt że mnie nie lubisz bo rzutuje to na sprawy dla mnie wazne i na nierowne traktowanie pracowników" dokłądnie tak to ujeła..Tamta oczy wielkie i zdenerowanie...Ta laska nie boj sie nikogo i niczego jest rozczeniowa pewna siebie nienawidze jej

Gość fthgfhfg
po prostu jest asertywna idiotko

Gość fvghybgvf
asertywna????? to jest asertywnosc wg ciebie:O

"przeszkadza mi coraz bardziej fakt że mnie nie lubisz bo rzutuje to na sprawy dla mnie wazne i na nierowne traktowanie pracowników" Zatem jej stwierdzenie jest uzasadnione.

Gość hehhehehhehehhhe
i co ta kierowniczka jej odpowiedziała:) podziwiam takie dziewczyny(w pozytywnym tego słowa znaczeniu)

Gość fvghybgvf
a gdzie tu wrazliwość:O??? zdenerowała się bo dojedza do pracy z innego miasta i chciała pracowac krocej by zdazyc na pociąg(przychodzic wczesniej oczywiscie i wczesniej wychodzić) szefowa zgodzila sie dziewczynie ktora miszka blizej od niej a jej nie Laska mimo dobrych wynikow pracy ma problemy z dyscypliną maluje sie żre przy stanowsku dlatego tamta jej nie lubi(ma za co)

Gość fvghybgvf
oczywiscie tamta zaprzeczała na poczatku była zdenerowana a potem sie smiała

Gość ZA 12 MIN
a powiedz mi tylko czy ta kolezanka jest chuda?

Gość fvghybgvf
raczej normalna a co?

Gość ZA 12 MIN
a bo kiedys byl tu taki temat o chudej kolezance zpracy, ktora obzera sie przy stanowisku pracy call center?

Gość fvghybgvf
nie

Gość Najbrzydsze sa golfy
Bardzo dobrze powiedziala.brawo! bardzo w moim stylu:)

Gość joassssssia
Po poerwsze - pracodawca nie ma obowiązku kogokolwiek zwalniać żeby zdążył na autobus czy pocią, pracownik może wystosować pismo z taką prośbą i pracodawca może się zgodzić lub nie, bądź ustalić ok wychodzisz wcześniej ale później odrabiasz to w terminie tym i tym... Po drugie: nie mam obowiązku lubienia kogokolwiek i nikt mnie do tego nie zmusi, fakt nie muszę tego ajkoś szczególnie okazywac ale co robi twoja szefowa takiego, że "rzutuje to " na kontakty tej Pani z innymi pracownikami? Poza tym malowanie sie w pracy zabronione, chyba ze poprawi make up w toalecie, co do jedzenie - jeżeli nie ma stołówki ani zapewnionego wydzielonego miejsca ma prawo jeśc przy stanowisku pracy...

Gość joassssssia
Po poerwsze - pracodawca nie ma obowiązku kogokolwiek zwalniać żeby zdążył na autobus czy pocią, pracownik może wystosować pismo z taką prośbą i pracodawca może się zgodzić lub nie, bądź ustalić ok wychodzisz wcześniej ale później odrabiasz to w terminie tym i tym... Po drugie: nie mam obowiązku lubienia kogokolwiek i nikt mnie do tego nie zmusi, fakt nie muszę tego ajkoś szczególnie okazywac ale co robi twoja szefowa takiego, że "rzutuje to " na kontakty tej Pani z innymi pracownikami? Poza tym malowanie sie w pracy zabronione, chyba ze poprawi make up w toalecie, co do jedzenie - jeżeli nie ma stołówki ani zapewnionego wydzielonego miejsca ma prawo jeśc przy stanowisku pracy...

Gość joassssssia
j jeszcze jedno, jeżeli mi pracownica powiedziałaby coś takiego wiedziałabym jak ją sprowadzić do pionu, twoja szefowa nie potrafi?

Gość ona1928n
"rzutuje to " na kontakty tej Pani z innymi pracownikami? a gdzie ona coś takiego napisala.Napisała że rzutuje to na nierowne traktowanie pracownikoów. Poza tym tu chodzi o co innego,o to że zgodziła się osobie która mieszka bliżej od tej "kolezan ki"

Gość ona1928n
"bądź ustalić ok wychodzisz wcześniej ale później odrabiasz to w terminie tym i tym..." Rany co za muły siedza na kafe. No przeciez autorka napisała,że owa dziewczyna chciała przychodzić wcześniej a za to wychodzić tez wczesniej