Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKAZZZZZZZZZZZ

We Francji od listopada tego roku będzie zakaz używania słow Mama i Tata

Polecane posty

Gość ZAKAZZZZZZZZZZZ

teraz będzie rodzic albo opiekun rowniez nauczyciele, lekarze,pielegniarki i caly sektor publiczny bedą mowic opiekun a nie matka i ojciec :classic_cool:

Gość GameOver!_ŁWaszczFakturabedzie
No. Konkretnie po 20.11.2012. Coś jeszcze chcesz wiedzieć ? Znam te ustawy. p.s. ŁW - zaznaczam, że z Tobą jeszcze nie skończyłam. I raczej nie poiwinien to być dla Ciebie powód do "uśmiechu"

Gość na szczęście dzieci
do swoich rodziców będą mówić mama,tata 🖐️

Gość jdjdjwtwt
na szczęście dzieci - chyba śnisz :D bedą mowic na Ty, lub po imieniu jak do kolegi.

Gość mozesz kolegom ale nie bylemu
jakt to ? niby dlaczego ?

Gość taki sobie mały mieczyk_kwiat
@ na szczęście dzieci 11:45 " do swoich rodziców będą mówić mama,tata " - niestety nie masz racji @ jdjdjwtwt 12:11 "na szczęście dzieci - chyba śnisz bedą mowic na Ty, lub po imieniu jak do kolegi. " - to już chyba prędzej :) po tym, jak ta ustawa wejdzie w życie. @ mozesz kolegom ale nie bylemu 13:16 " jakt to ? niby dlaczego ?" - bo tu chodzi o durnych "kolegów" ze starej pracy, (zaznaczam) , którzy w pewnym momencie życia każdego nastolatka starają się byc Jego rodzicami. I jak nastolatek nie ma "rozumu, to na ogół taka relacja kończy się po prostu żle. Dzisiaj, widzimy na horyzoncie takich "durnych kolegów" ze starej pracy. Trzeba to ukrócić. Jak? Damy radę bez publiczenego obgadywania "jak", typu: - "a jak myślicie, czy Jej PieG na lewym policzku oznacza romantyczność czy nie?, - "spadło jej 5 rzęs na prawą stronę twarzy? co to znaczy? - " Ona ma u siebie mnóstwo biedronek!!! Takich Prawdziwych. Co o niej myśleć????" Nie będzie publicznie. Na wszystko przychodzi "Czas" :) ... he he i jeszcze jedno: Cosa Nostra "Byłemu" nie zamierza nic zrobić. Były to Były. Miłość to Miłość! Nie mieszać tego z niczym innym. Proste. Ale kolegom z dawnej pracy za "KIEPSKI DOWCIP" to się nalezy ..... oj należy...... :) -> co? (co byście chcieli? oprocz tego, " że w łeb")... to co?

Gość ale wyskoczyli z tym
ja od 15 roku mowie swoim po imieniu 🖐️ a mam juz 30 lat

XDXDXDXD pas de mere pas de pere alors comment? mon parent? dajcie mi linka bo jestem ciekawa jak to jest w oryginacle

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha to prawda jakie zjeby ale nic mnie już nie zaskoczy ze strony Francuzów

Gość Argen, człowieczku
zamiast siedzieć w nienormalnej, kapitalistycznej Polsce jedź do socjalistycznej Francji, tam się normalnie żyje:D

Tam prawiczek nie ma żadnych szans na fajne zycie, będzie zaszczuty dlatego ze nie ruchał, dlatego ze jest niski i nieatrakcyjny. Kobiety tam to jeszcze większe materialistki niż u nas.

Gość to tu jakieś chłopaki som?
w bogatych krajach zachodnich prawiczki płacą BYKOWE, oczywiście taki podatek płacą też ci uchylający się z innych powodów od małżeństwa. Uważam, że u nas też powinni to wprowadzić

Gość Argen, człowieczku
to była ironia nadajesz się tylko na wyjazd na Syberię