Alena56 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 Nazywam się Angelika. Mam 20 lat. Piszę tutaj, bo chcę coś zmienić. Wiem, że jeśli uda mi się, opiszę to i będę chciała pomóc innym dziewczynom. Mój koszmar zaczął się ponad rok temu. Od tego czasu wiele się zmieniło, na gorsze w większości. Ja utyłam przez ten czas 15kg. To ogromna ilość. Zmieniłam się nie tylko fizycznie, ale też zmieniłam swoje zachowanie. Jestem zimna, wredna,oschła,marudna. Zawsze byłam postrzegana jako wesoła i zabawna Angela. Moi znajomi tęsknią za taką Angeliką, zresztą jak moja rodzina. Chciałabym, żeby ktoś z Was,kto mógłby mi pomoc zgłosił się, bo właśnie po to tutaj piszę. Od jutrzejszego ranka zaczynam ćwiczyć,no i nie chcę katować się dietami. Przez ten czas doświadczyłam je i są, przepraszam za wyrażenie, gówno warte. Ale ja oczywiście byłam mądrzejsza...-_-' Nie chcę się użalać, proszę tylko o pomoc, mobilizację ocen, krytykę jeśli trzeba mojego postępowania.Będę ogromnie wdzięczna. Jeśli będę i ja mogła w czymś pomóc,piszcie moi drodzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość późna pora Napisano Wrzesień 28, 2012 co sie stało ze tak sie zmieniłas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach