Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przemiot

Co się stało z Alayką? Co się stało z Dek@ą?

Polecane posty

skoro nic nie masz, nic nie wiesz, to o czym ty kurwa piszesz pomarańczowa spieertolino ? :D 2:0 dla mnie

Gość Juki idź się uchlej
Wystarczy ze ty masz najeebane we łbie przepity cweluchu 3:0 dla mnie:D

Juken Idioto do potęgi entej, kiedy wreszcie zrozumiesz, pustaku, że udzielam się do Ciebie z TEGO, JEDNEGO nicku? Kiedy wreszcie dojdzie do tego pustego łba, że pociska Cię w srakę kilku userów? I to już od kilku ładnych stron :D:D:D Twoja mitomania, urojenia o projekcji odebrały Ci resztę żelatyny w czerepie :D Teraz tylko możesz grzecznie wystawić, kozi wybieg i czekać na przyjęcie bana w wypierd :D Taka jest prawda :D Zawiń sobie w beret, swoje mrzonki o rzekomej legendzie i wyjątkowości kozich poematów :D:D:D

mamy 20 (((:classic_cool:))) od 2007 nie było tu tak długiego tematu tyrającego :D jestem geniuszem moderacja ma spokój bo zebrałem kałmuków w jeden temat i napierdalam jak ojciec dzieci :P

a widziałeś tępy skurwysynu że pisałem do pomarańczy ? a ciebie napierdalam za to że ukrywasz swój nik , debilu :classic_cool:

Juken Zostałeś przetyrany na tym temacie, jak dzika świnia w obierach nożem sprężynowym :D:D:D Nie wiem czy ktoś, kiedyś dojebał Ci na takim konkrecie, dostałeś w pysk od kilku userów, aż Ci łeb odskakiwał, przyjebany berecie. Okazałeś się mitomanem z rozdwojeniem jaźni, urojeniami, typowy przykład intelektualnego badziewia realizującego się w sieci pod przykrywką zasranej misji, szerzenia koziej rzeczywistości :D:D:D Zakompleksiony debilu :D:D:D

Gość Juki idź się uchlej
Juken pijaczyno jesteś dnem. 4:0 dla mnie pajacu

aaa to już nie jestem pijakiem :classic_cool: jak szkoda :( a miałem już kilka ripost wymyślonych :D nie zbieraj sie jeszcze, lubimy twój odór z mordy :D :D :D

Gość yuken
juken jest poyebem 9:0 dla mnie

Gość yuken
obgryzam sobie napletek 12:0 dla mnie

dobra wstawać pedałki z wypadającym odbytem , tyrady same się nie stworzą :classic_cool: jako MT pisałem jeszcze do 2011 ale w końcu mi się znudziło i wróciłem tu, teraz nie pisze bo poziom jest troszkę zbyt niski jak dla mnie , czytam tylko co tam alyka wyprawia :P

Gość juken, ty poyebie
juken ty lamusie napinasz się i tylko rzadka sraczka się wydobywa z ciebie - żal czytać

Gość juken to beznadzieja
onanizuje się słuchając zespołu ABBA głosował na PO śpi z misiem

Gość i co koiec tego pierdolenia??
:D:P:D

Gość i co koniec tego pierdolenia??
Z takimi śmiećmi się zadajesz Juken?:O:(

taka moja rola :) ale lubie ją :classic_cool: nie zawsze będzie to mizanie się z wami na privie :O czasami trzeba zebrać przygłupów i sie z nimi podrażnić, tak dla sportu i podtrzymania formy :classic_cool:

Dla sportu możesz sobie wypalować twój (ponoć) inteligentny łeb :

Gość mnożenie nie pomoże
trzeba przyznac ze Juken nie wyglada na takiego kretyna jakiego Nam na forum serwuje:-)

a co lubi być osłem?:D

Gość juken to beznadzieja
juken - staczasz się coraz bardziej byłeś tylko żałosny a teraz jesteś i śmieszny i żałosny

po raz kolejny tylko przypominam, że temat jest o mnie i o Desce :D Juken weź załóż swój i tam wylewajcie nadmiar spermy, który w Was siedzi ...tu są osoby które za mna teskniły a przez Was wstydzą się to uzewnętrznić :classic_cool:🖐️

Alya- to nie moja wina że masz miałką osobowść i moja przytłacza Twoją :classic_cool::P zastanawiam się jak długo można się staczać ? 6 lat i jeszcze nie jestem na dnie :classic_cool:

Klaro My Dear 😘 Byłam w Afryce...pomagalam potrzebującym Dzieciom 🖐️ Uświadamiałam też biedne i zniewolone Kobiety o metodach antykoncepcji by uniknać nadmiernego przyrostu natruralnego :classic_cool: a także uczestniczyklam w afrykańskim obrzędzie ucinanaia penisów :D A tak pozatym to wszystko w porządku :)

Gość juken-dance
Kiepsko nie ma osła :D

Gość fufubu
Ooo, ja też byłem w Afryce i też pomagałem tubylcom. Tylko uczestniczyłem w innej uroczystości plemiennej - obserwowałem obrzęd wypalania kwasem solnym wagin u małych dziewczynek. Po wygojeniu następował obrzęd analnej inicjacji przez starszyznę plemienną. Ot taki folklor :)