Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przemiot

Co się stało z Alayką? Co się stało z Dek@ą?

Polecane posty

Gość o wrocił pijus Juken
dzisiaj na trzeźwiaka widze -jeszcze bo dosyć wczesna pora;)

Gość juken do budy
wstyd tylko sobie robisz meneliku

to teraz jestem pijakiem :D dopiero co byłem wymoczkiem z zapadłą klatą :classic_cool: i co tam jeszcze ciekawego powiecie? :P

pijakiem jesteś od dawna kmiocie a do tego masz zapadłą klate i taka prawda.

co to za akcja na f23 z demaskacja dzisiaj?

Juken Posrany synku, zanim zaczniesz ziać zasraną paszczą o czyjejś rzekomej miernocie umysłowej, ogarnij sobie imbecylu jedną kwestię, zdanie rozpoczyna się UWAGA tajemnica poliszynela - Z DUŻEJ LITERY, prostaku z trocinami zamiast łba :D Magisterze ladaco :D I nie wypowiadaj się pojeebie genetyczny za innych, bo Ci jęzor zwiędnie :D Nie znasz półgłówku tej zasady, każdy ma swój język i potrafi go używać. :D Powołujesz się na zdanie Alicji, która mi zarzuca rzekomą śmieszność, bo Ciebie oceniłem, ale Twojej śmieszności już nie widzi, kiedy Ty, hurtowo jak leci oceniasz innych ludzi w prostacki sposób. Zrobiła to zapewne bo Ciebie zna, broniąc zasranego obszczymura na forumie :D No korva opinia godna cenzora, z obiektywizmem to się minęła o ładnych kilka lat świetlnych. W doope sobie wsadź takie "argumenty" :D BEŁKOT i rozumowanie od rzeczy, Twoja specjalność, każdy już to wie, w jednej wiadomości napisałeś o mitycznym podbijaniu poziomu wypowiedzi, a w drugim posrany, zakłamany, frajerze, pociskasz ludzi od kretynów, a jeszcze w innym od gamoni :D I to na tej samej stronie, na którą się powołałeś :D Tak wygląda, zasrane słowo Jukena, który struga figo fago przez net, od kilku lat z manią psychola z oddziału zamkniętego :D Kto tu palancie jest hipokrytą? Deklu na prochach :D Wiedz jedno prostaczku, żadnego suportu pomarańczowego nie uskuteczniam, nie potrzebuję w konfrontacji z takim błaznem wspierać się takimi rzeczami. Za to Ty jesteś znany, z pomarańczowego syfu, na wielu topach wpierrdalasz się jak dzika świnia umazana w łajnie, sadząc govna z kozią tematyką w tle :D Nie zdziwiłbym się jakbyś sam sobie ten suport wymyślił, siedząc na drugiej przeglądarce :D Bo coś ostro pijesz w tym kierunku, gównojadzie :D

skrót bełkotu w 3 zdaniach : pierwszy akapit "jesteś głupi i obrażasz ludzi " drugi akapit " "jesteś głupszy niz głupi i obrażasz ludzi😭" trzeci akapit " jest najgłupszy z głupich i obrażasz ludzi😭" nie dziękujcie :classic_cool:🖐️

rałbo, chcesz sie bawić dalej ? rzucę ci za chwilę patyk ,ok! no rzucę nie podniecaj się tak i schowaj szminę :O ! rałbo, kurwa spokój, leżć ! zaraz będzie patyk ! leżć kurwa, LEŻEĆ!!!! przestań ruchać moją nogę bezmózgi kundlu!!! [gazeta w pusty łeb] 🖐️ a masz ! mówiłem że masz gównożero leżec ! :O 🖐️ no już rzucam / \ / \ /\ / \ /\ /\ /\ /\ ]leci dalej]// \\ // \\ /// \\\ ] bierz go rałbo , bierz !!! :classic_cool:

Juken Nie pij więcej imbecylu, bo Ci wóda wyżre do reszty czerep, wnętrzności i będziesz straszył tu padliną, niczym pustą dynią na Halloween :D Siedząc od kilku lat w sieci, wirtualnym świecie, w celu realizacji swoich urojeń, chorobliwej mitomani, rozdwojenia jaźni. Te Twoje "złote myśli", to wiesz, o kant chooja, szkoda fona, kompa, na odpowiedź. Kiedy merytorycznie ktoś Ci wykazuje, że swoim postępowaniem, zaprzeczyłeś sam sobie, podając dowody, bełkoczesz coś o głupocie chyba, że swojej. :D O Sruken stracił nerwy, do reszty, mina mu na pysku zmarniała, frajerowi co w realu obskakuje kilometry kutachaa :D Pokazuje własnie, prawdziwe "podbicie" swojego poziomu. Demonstracja godna koziego menela co spija resztówki z butelek:D:D

co już za dużo ? :D piesiek się zmęczył i nie wie w którą stronę pobiegł pan tak ? :( no psiunia , spokojnie :) jeszcze nie uciekłem , patrze tylko co zrobisz jak zmienię twarz :P okazuje się że nadal bełkoczesz od rzeczy tyle że tak jakby mniej :classic_cool:

Juken Synku jesteś na poziomi e-gimgovienka, Ty nie zmieniasz twarzy, ona jest zawsze taka sama, tępa, bez wyrazu, z kozimi frazesami w pysku :D Taka jest prawda, to co pokazujesz nadaję się na wytapetowanie szamba, Einstein ma niezłą polewę patrząc z góry, jak tapeta w szambie, używa jego cytatów :D

piszę inaczej niż standardowo - piesek mówi "Nie pij więcej imbecylu" w domyśle bo nie rozumiem, gubię się :( przykro mi piesku ale stanie w miejscu na twoim poziomie jest dla mnie za nudne :classic_cool: 🖐️ weź się troszkę postaraj, podobno tak świetnie ANALizujesz teksty :D

no i znowu troszkę jakby mniej :D pan rozumie, piesek pewnie zmęczony całodzienną ANALizą tekstów na necie, 20 h przed kompem bywa męczące :classic_cool:

Już dawno przeanalizowałem, podsumowałem Twoją żałosną działalność na tym forumie :D Tyle, że Twój poziom spostrzegawczości, niestety, nie pozwolił Ci na zauważenie tego prostego faktu :D Inni też zwracali Ci na to uwagę, niestety, jesteś tak ograniczony, że nie jesteś w stanie tego zauważyć, przetrawić mózgownicą :D Dwulicowy, człowieczku, z urojeniami, mitomania pod maską :D

Gość Juki idź się uchlej
Swiniaku:o

łał burek to musisz być bystry :D 6 lat w 3 dni :classic_cool: gdybym nie był trollem to może bym nawet powiedział że mitomanisz , lepiej konfabulujesz w stopniu znacznym :D :D :D ale że nim jestem powiem tylko że chyba się zbyt mocno nawąchałeś pierdów z osranej dupy twojej żałosnej matki 🖐️

Juken Nie jesteś trollem, tylko przegranym idiotą, zamkniętym w wirtualnym świecie, pochłoniętym pociskaniem swojej mitomani, jaki to cwaniak, kozach i w ogóle, wymiatacz na wypierdzie, z kozią poświatą wokół pustego łba :D . A wszystko to przez internet :D W dodatku, żeby było śmieszniej, masz rozdwojenie jaźni, połączone z zanikiem pamięci, ale to u alkoholików częsta przypadłość, następne stadium choroby alkoholowej będzie na odwyku, gdzieś w domu bez klamek :D:D

Gość Juki idź się uchlej
Jest idiota który sam sobie zrobił filmik demaskacyjny:o to musi być dopiero żywe goowno

oj piesek piesek :D a kto dziś od rana patrolował forum aby tylko na znak mojej obecności pomerdać ogonkiem ? :D kto tu chwali się zamiłowaniem do ANALizy ? :D kto tu udaje wszem i wobec wykształconego ? (swoją drogą trening behawioralny psa to nie żaden uniwersytet :classic_cool:) kto pożycza teksty bez cytowania ? :D

Gość juken do budy
ty patafianie niemyty

nie mówię to już o uroczysz projekcjach własnej osobowości na mnie (człowiek jest zdolny tylko dobrze przedstawić co sam zna) czy zwyczajnie chowanie się za nowym nikiem żeby tylko uniknąć prześladowania i gdy psycha siądzie uciec z podkulonym ogonem jak kundel którym jesteś , misiu :)

dobra pomarańczowe pedały i kundle , śmiało jedziemy do 20 strony :classic_cool:

Gość Juki idź się uchlej
Juki znowu piszesz pijaku o sobie. Przecież to ty musiałes zmieńic niska na f23 w obawie przed ciągłym atakiem i gnojeniem:o

Jak to kto, Ty, od kilku lat imbecylku przesiadujesz tu wpatrzony w monitor jak w srakę nietoperza, robiąc kozią lewatywę jęzorem :D A inni userzy pociskają Cię jak chcą, bo wiedzą, żeś cymbał, któremu internet, mitomania, i wóda przysłoniły świat. Za parę lat, będziesz uschniętym przechlanym pajacem, z laptopem jako jedynym przyjacielem, i czerwoną japą z przepicia :D :D To nie był cytat alkoholiku, jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem czyjeś wypowiedzi, i znał tekst tej piosenki, bez cenzury, to byś o tym wiedział, ale dla Ciebie, powiązanie nawet tak prostej sekwencji, jest niestety zbyt ambitnym zadaniem :D Rozumiem alkoholizm ciężka sprawa :D Panie magisterze ladaco :D:D Teraz mitoman przyjeebał się urojonej projekcji, pewnie siedzi na drugiej przeglądarce, strugając pajaca, to do niego podobne :D:D

zmieniłem nika na jaki ? :O no śmiało zdemaskuj mnie :classic_cool: czekam pieseczku , odjeżdżasz mi :) odpływasz z świat swojej przedziwnej fantazji w której to jestem jakimś pijakiem na dnie a ty niesamowicie oświeconym tyraczem, legendą kaffe z przenikliwym umysłem i ostrym słowem :D :D :D nie chce cię pozbawiać twojej jedynej ciepłej myśli ale mówiąc delitanie jest na odwrót :classic_cool: to ty tłuczesz bez składu i ładu , długie , bełkotlwie elaboraty o swoim życiu zastępując se imię moim nikiem , a ja jestem tu legendą, z bystrym umysłem i sadystycznym uwielbieniem do rzucania patyka kudlowi :classic_cool:

Gość Juki idź się uchlej
Spierrdalaj pajacu myślisz ze interesuje mnie na jaki zmieniles nik:o nie piszesz jako juken bo byłeś gnojony na każdym kroku. Siedzę tam więc wiem co się dzialo.

1:0 dla mnie link albo screen do moich wypowiedzi na efie jako juken :D

Gość Juki idź się uchlej
Ty jednak jesteś pojeebany:D myślisz kupo goowna ze będę czegokolwiek szukał dla ciebie?:D Prawda jest taka ze tam zostałes naczelna szmata do podłogi i musiałes zmienić nika:D

co jest rałbo ? złapałeś chwilę refleksji nad swoim gorzkim życiem i wzięło cię na płacz ? :D dawaj , 20 strona czeka :classic_cool: