Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Pytanie do Panów...

Polecane posty

Calluna79 mój mąż się często denerwuje :D drazni go chyba to że ja mu dogaduje jak ja sie będe zblizac do 30stki to on juz pod 40che dojdzie :D

Coz, ja mam troche starszego i mowie mu z kolei, ze dobrze, ze on sie pasjonuje starociami, bo z wiekiem powinnam mu sie coraz bardziej podobac :P

Calluna79 a teraz to czym się konkretnie zajmujesz że takie marne te twoje dochody:( bez obrazy oczywiście ale 500zł na życie to bardzo malutko:(

Calluna79 z tym może być problem bo ja mam maila z imieniem i nazwiskiem a ten jest nie aktywny, sam się jakos ten tlen ustawił:(

Chyba ze sie do mnie odezwiesz na mojego maila tymczasowego calluna79@interia.pl i podasz swego a tu na kafe podasz 2 pierwsze litery bym mogla zweryfikowac

Chyba ze Ty tez juz sie kladziesz :) Wejde, o ile nie bede miec problemow z jawa na czacie...

Calluna79 napisze motylenoga...:D o ile jeszcze mam tego maila :D wejdz na czat na łódx znajdziemy sie na ogólnym i przejdziemy na PW najwyżej:)

Przepraszam, ale juz padam, a czatow ludzkich jest pelno na roznych portalach :) wiec jesli chcesz to skrobnij , odpowiem na maila