Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Pytanie do Panów...

Polecane posty

Calluna79 Prawko ok:) jakoś leci zobaczymy jak to będzie :0. Ogólnie do tej pracy musisz mieć troszkę pojęcia o prawie, spadkach, darowiznach, podatkach kiedy sprzedac i td:) wypisach KS, RG i td:) O spółdzielniach i administracjach gdzie co i jak, naużerać się z upierdliwymi ludzmi i td:) sporządzić umowę CP, ale ja bardzo lubię tą pracę :)

Z drugiej strony znane osoby sa w jakis sposob publiczne, wiec moze i tutaj traktuje sie mowienie o nich lagodniej. "Ogólnie do tej pracy musisz mieć troszkę pojęcia o prawie, spadkach, darowiznach, podatkach kiedy sprzedac i tdwypisach KS, RG i td O spółdzielniach i administracjach gdzie co i jak, naużerać się z upierdliwymi ludzmi i td sporządzić umowę CP, ale ja bardzo lubię tą pracę" - jakies konkretnie wyksztalcenie, kursy?

Gość nie wolnooooooooooo
kiwi1988ldz uważaj,bo teraz za głupstwo można wyladowac w sądzie,nawet za umieszczenie czyjegos nazwiska bez jego zgody.

nie wolnooooooooooo dziękuję za dobrą radę :) pisząc to nawet mi to przez myśl nie przeszło:) Calluna79 to naprawdę zależy od pracodawcy:) możesz iść np na staż, możesz iść po studiach, możesz iść w trakcie, możesz mieć licencję ale nie musisz, rynek i jego pracownicy są naprawdę różni:) z licencja możesz np otworzyć sama biuro ale bez licencji też możesz bo ktoś ci może za kasę licencji użyczyć :) tylko jak dla mnie to mało rozsądne :) bo łatwo można licencję stracić ja bym nigdy nikomu nie dała :) dziwie się że ludzie dają :)

Calluna79 no ciekawa, a ile się dowiesz:D a jakie propozycje czasem lecą :D faceci są obłudni i mówią często rzeczy których nie powinni, zdarza się że i o zdradzie się dowiesz:D ja raz na takiego trafiłam buca :D szczegółów sobie nie oszczędzał:D

Jak ostatnio szukalam pracy, dostalam, owszem...propozycje za 5-6000 i sex w trakcie :o szkoda, ze normalnych ofert gdzie liczy sie inteligencja i kreatywnosc dla nieznajomych nawet za 3000 nie ma

Tak w ogole patrze na Twoj topic dietowy, zreszta ktorys raz :) ale chyba nie dolacze, nie mam cierpliwosci do topikow dietowych :) tj nie chce mi sie regularnie pisac w nich ale czasem mozna zerknac na przepisy

Calluna79 wiesz tak to jakoś ostatnio jest:) a stwierdzenie że pracy nie ma to tez bzdura, ludzie są leniwi im się nie chce :) łatwiej mówić NIE MA! Każdy by chciał leżeć nic nie robić i dostawać z 4tys na rękę :)

No wiesz, to nie do konca prawda, co piszesz. Praca jest, ale ja za 1000zl bym sie nie utrzymala, bo tyle mam rachunkow, musze miec co najmniej 1500, to raz. Dwa - na specjalistyczne stanowiska sa czesto kosmiczne wymogi, a co do niespecjalistycznych, to ja kilka miesiecy pracy szukalam (nie bylam wybredna), bo pracodawcom nie odpowiadalo moje wyzsze wyksztalcenie. Dodam, ze szukalam aktywnie, na wszelkie znane mi sposoby, poswiecalam na to sporo czasu, cv i lm byly pisane pod konkretna firme, a nie wysylane tasmowo - i malo kto to docenial. Zreszta sama widze, jak sie dzieje w mojej firmie. Nowe osoby w 90% przyjmowane sa po znajomosci.

Calluna79 mam znajoma która nic nie robi, wiecznie narzeka na brak kasy, sobie kupuje ciuchy, pizze, kebaby ( mąż tylko pracuje ) a dziecku kuwa używane autko z komisu... i siedzi wiecznie na PUP :o i tak żeruje na tym :-/ leń i tyle, wszędzie jej za ciężko, na produkcje nie, na kasę nie, na kelnerkę nie, do manu nie :D leń jakich mało:) nygus wszędzie za ciężko pójdzie na jeden dzień i koniec imprezy:D i wszystko na raty:D włącznie z łóżkiem dla dziecka, szkoda mi tego faceta ale jak sobie tak daje to niech zapierdala o świtu do nocy :D

Nie, ale moge podrzucic kilka pomyslow na cos dietetycznego do jedzenia. Kurcze, jak ja bym chciala chudnac tak szybko, jak Ty! Niestety u mnie to nie tylko metabolizm, a choroba.

Gość Grigori Kałmanawardze
Ja biorę poł wypłaty i idę do burdelu na polki a drugie pół oddaje żonie

Gość Marcepanowa......
Kiwi co zrobiłaś że tak się zapuściłaś? od jedzenia kiwi tak waga nie idzie w górę

No widzisz, a byl czas,kiedy bym z checia poszla za 1500 pracowac jako sprzedawczyni czy na produkcji, ale niestety nikt mnie nie chcial. A teraz z kolei szukam lepszej pracy, ale tez znalezc nie moge, wiec wysilam szare komorki, co by tu uczynic, by poprawic swoj byt :) Tak wiec dziekuje za informacje jak to wyglada kiedy sie pracuje w nieruchomosciach

Calluna79 aa i on zarabia 2tys z czego płaci alimenty:D do tego raty super życie :D a ta kurwa siedzi i tylko o sobie myśli:D

No ja tez mam kolezanke... kurcze, lubie ja, ale jest negatywnie nastawiona do zycia. Do pracy byle jakiej nie pojdzie (a ma znacznie mniejsze doswiadczenie, mniej przebojowosci i pomyslowosci, niz ja) - a narzeka na finanse. Ma nadwage tak, jak ja, ale z gory zalozyla, ze nie schudnie. Bo jej ciezko idzie. Mi tez ciezko idzie, ale nie rezygnuje.

Calluna79 no ja nie narzekam :) ale ja miałam tez inaczej bo ja i kolega zostaliśmy docenieni bo pracowało nas sporo a w sumie my we 2ke utrzymywaliśmy to biuro, taka prawda :)

Calluna79 wiesz oni mieszkają u rodziców to wiesz jak to jest, mieszkanie za free opieka za free, tam trochę zje, dziecko zje impreza się kreci :D

W pierwszej pracy ja utrzymywalam firme... i szef usilowal zrobic mnie w bambuko... po czym sam te firme polozyl. Wlasciwie to nie pamietam, zebym kiedykolwiek miala prace, w ktorej czulabym sie doceniona

W sumie nie wiem... bo to ja z marnej mojej pensyjki pomagam mamie. Moi znajomi tez raczej pomagaja rodzicom, nie oni im. Moze dlatego, ze nie znam za wielu bardzo mlodych malzenstw