Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Pytanie do Panów...

Polecane posty

Zajebiste osiedle zakochałem się w nim 4 lata temu. Po prostu jak zobaczyłem Plac Słoneczny i te uliczki, bloki powiedziałem tylko tu. Teraz czeka mnie remont mieszkania w listopadzie wpadam do Polski i zaczynam remoncik

Calluna79 no już kilka lat:) zaczynałam od stażu tam a potem już wiedziałam co chce w życiu robić :) i poszłam w tym kierunku:)

Calluna79 wiesz to zależy na co :D jaka prowizje dostaniesz:D ile sprzedaży i czy sama czy z kimś :D My robimy tak że jak chcemy cos to kupujemy za gotówkę :) nic na raty:)

Myslalam o sklepie internetowym, ale boje sie ze nie trafie z towarem i nie bedzie popytu a poza tym patrzylam na czym mozna sie dorobic - np. na organizacji szkolen, ale nie jestem pewna czy mam dryg do przeprowadzania szkolen :D no i o nauczeniu sie wykonywania stron www

Calluna79 no ja myślałam np jakieś stoisko na hali otworzyć z zagranicznym żarciem... oliwy, makarony, małże i td ale nie wiem czy by się opylało:)

Mysle, ze nie - mozna to kupic w delikatesach a czasem w supermarketach No i musialabys trafic z lokalizacja, zeby docieraly do Ciebie osoby lepiej sytuowane

Calluna79 wiesz gadaliśmy np z gościem u którego ryby kupujemy i np on powiedział że by od nas kupował np oliwę małże i td:) wiesz trzeba to przemyśleć, np mój mąz też się zastanawiał nad barem, pubem ale jak dla mnie to za dużo zachodu i użerania się z pijakami:)

ooo knajpy owszem maja powodzenie a moze jakas restauracja z ciekawym motywem przewodnim? Nietypowa taka?