Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelkaq

Który wybrać? Kto się zna i pomoże?

Polecane posty

Gość Aurelkaq

Witam. Który telefon mam wybrać? Nie bardzo się na tym znam więc liczę na pomoc. SONY ERCISSON XPERIA MINI PRO SAMSUNG S7530 OMNIA M Telefon służy mi głównie do pisania i rozmów. Czasem lubię się nim pobawić tzn. posłuchać muzyki, porobić fotki.

Gość dd4hgbddff
SWEET FOCIE Z DZIUPKIEM?:O

nie wiem jaki jest ten samsung , ale a mam sony ericson xperia x10 mini pro i jest do dupy, oprocz klawiatuy qwerty nie ma nic ajnego, słaba bateria, zacina się..

Gość Aurelkaq
Nie robię sweet fotek - mam swoje lata:P Samsung omnia wyszedl w tym roku w czerwcu - jest nowym smartfonem.

Gość z dziuPkiem?
moze z dziupla.... miedzy nogami

Gość Aurelkaq
Podobają mi się oba - i nie wiem ktory lepszy jest:/

Gość dd4hgbddff
DZIUPEK BYL SCPECJALNIE!:O

Gość HTC desire c
Jak chchesz moge Ci sprzedac w/w mam nowy nie wlaczany kupiony przy przedluzeniu umowy :)

Gość Aurelkaq
Dzięki ale po przjrzeniu oferty zakochałam się w 2 wymienionych modelach:) I nie znam się na telefonach więc nie wiem który z nich lepszy:) Liczyłam na pomoc ale chyba się nie dowiem.

Gość Aurelkaq
Nikt nie jest w stanie się wypowiedzieć? Może ktoś ma któryś z tych telefonów i podzieli się wrażeniami?

Gość aureliaq
Czyli samsung wygrywa:) Ja mam dylemat bo tak: sony jest mniejszy, łatwiej się smsy pisze i ma slot kart pamięci. Samsung z kolei ma lepszy i większy wyświetlacz i jest nowszym telefonem więc zakładam,że lepszej generacji. Miałam nadzieję że ktoś mi pomoże w tym który system jest lepszy: android czy windows phone. Czy problemem będzie brak wejscia do kart pamięci w samsungu (ma 4GB wewnętrznej pamięci + 7GB skydrive) To nowy model i pewnie dlatego trudno się wypowiedzieć bo mało osób go ma.

Gość Aurelkaq
Ktoś jeszcze>?

"Czy problemem będzie brak wejscia do kart pamięci w samsungu (ma 4GB wewnętrznej pamięci + 7GB skydrive) " no to odpowiedz sobie najpierw ile potrzebujesz pamięci i czy standardowo 4giga z telefonu Ci wystarczy co chcesz trzymac na telefonie ? jakie pliki ? foty zajmuja malo miejsca, co do muzyki - jeden album około 100mega, czyli na 4096 MB kilkadziesiąt albumów zmieścisz na miejsce na skydrive bym sie nie napalała na twoim miejscu bo to nic innego jak dropbox albo dysk google i masz tam dostep tylko gdy jestes online, czyli w przypadku filmów i muzyki zuzywasz duzo transferu, jasne ze teraz prawie wszedzie jest wifi, ale z drugiej strony jesli chcesz posluchac muzyki jezdzac np. na rowerze to bedziesz musiala korzystac ze swojego własnego internetu w telefonie "Miałam nadzieję że ktoś mi pomoże w tym który system jest lepszy: android czy windows phone." a co do windowsa a androida to tutaj cos pisalam, ale w sumie nic konkretnego nie powiedziąłam ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5370621

Gość Aurelkaq
bez nicka Dzięki JEDYNA KONKRETNA ODPOWIEDZ Generalnie nie bawię się telefonem oprócz własnie pisania, gadania i fotek. Czasem tylko słucham muzy. Zalezy mi na tym by telefon był wygodny, szybki, ładnie się prezentował. Internet owszem - fajnie gdyby był dobry bo czasem korzystam.

Gość Aurelkaq
A mam do Ciebie pytanko: To prawda że przy windows phone nie ma mozliwosci ustawiania na pulpicie własnych zdjęć? I dzwonki tylko fabryczne? Samsung ma też kafelki - proste i praktyczne ale nie wiem czy mi się podoba. Wolałbym jakis fajny kolorowy motyw, tapetkę fotkę niż kafelki. A tego chyba nie mozna zmienic:/

Aurelka, nigdy nie próbowalam tego robic :), jesli chcesz to moge w nim wieczorem pogrzebac i jak coś znajdę to Ci powiem ;) tak ogolnie nie widzialam nigdy w windows phone czegos innego na pulpicie niz wlasnie kafelków

Gość quriozum
jesteście durnymi pizdami,dziewczyny

Gość Aurelkaq
bez nicka 1986 To bardzo prosze - pogrzeb:D W sumie to bardzo profesjonalnie wygląda - kafelki:) Czasem niektórzy takie tapety ustawiają że szok:D

ok, więc tak to co napiszę będzie dotyczyło standardowego użycia telefonu (czyli bez rozgrzebywania telefonu, bo jak się rozgrzebie to wiadomo, ze można masę rzeczy teoretycznie niemożliwych osiągnąć) w najnowszym windows phone masz mozliwosc ustawienia wlasnego dzwonka, musisz jednak niestety samodzielnie skrocic dzwiek jakims programem do 39sekund i 1MB, czyli w porownaniu z Androidem jest juz dodatkowe pieprzenie się, ale się da, przetestowalam to teraz jesli chodzi o tapetę to mozesz ustawic tylko na ekranie startowym, tzn. jak telefon jest zablokowany a zeby ustawic pod kafelkami nie znalazlam zadnego sposobu no i oczywiście nie da sie zmienic interfejsu z kafelków na jakis inny tak jak masz w androidzie, taki juz urok wp7

Gość Aurelkaq
Bez nicka DZIĘKI:) No i właśnie kurczę nie wiem czy to wada czy zaleta wp7. Z jednej strony to trochę zle że nie masz mozliwoci ustawienia czegoś własnego a z drugiej po prostu zawsze masz to samo eleganckie moim zdaniem tło. Nie wiem dalej na który się zdecydowac także chyba objawienia trzeba:D