Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naporcia

Świadkowa i świadek podobni kolorystycznie?

Polecane posty

Gość Naporcia

Jestem świadkową i zakupiłam sobie sukienkę i mam takie pytanie czy powinnam zaproponować świądowi (bądź kupić mu) krawat w takim samym kolorze co moja sukienka? I jak wyglądało Wasze świadkowanie? Może jakieś cenne rady, prócz tego by w torebce mieć np tabletki przeciwbólowe, chusteczki, nici, plastry itp, odbierać prezenty, zapoznać gości, zabawiać ich... Proszę o rady!

A Ty i Świadek jesteście singlami? Jeszcze nie byłam na weselu, gdzie Świadkowie byliby zgrani strojami, ale jeśli oboje będziecie mieli na to ochotę to czemu nie. A z porad to jeszcze czasem wlać do kieliszka wodę zamiast wódki ;)

Gość o matko- krawat pod
kolor sukienki to wiocha na maxa

Gość to nieźle W.
ja na każdym weselu widziałam, ze świadkowie byli zgrani

Gość zonaKraka
Nie kojarzę żebym widziała gdzieś jakoś specjalnie zgranych świadków... no chyba że jesteście parą. Jeśli świadek idzie z osobą towarzyszącą, i Ty też, to już w ogóle nie ma racji bytu. A cenne rady- hm, zapytaj panny młodej do czego będzie Cię potrzebowała. Nasi świadkowie odbierali koperty i bukiety, ale to jakoś spontanicznie wyszło, a do siostry- świadkowej przychodziła też obsługa sali jeżeli czegoś nie byli pewni.

bez względu na to czy świadkowie są parą czy też nie krawat/koszula specjalnie dobrana w kolorze sukienki to przesada. wg mnie nie wygląda to poważnie ani fajnie.W tym roku byłam na 6 weselach i jak panie wyglądały mniej lub bardziej ładnie w turkusowej, różowej czy żółtej sukience tak panowie w tych koszulach dobranych kolorystycznie nie specjalnie. Nie każdemu pasuje dany kolor i nie każdy dobrze się czuje. Poza tym, taka "moda" to jak przymus noszenia torebki i butów w tym samym kolorze. dawno i nieprawda.

Gość kilka_klik
a u mnie beda zgrani jak na studniowkach;) jaka sukienka taki krawat i jest elegancko

Gość Naporcia
Dzięki za rady, napisałam po prostu do Panny młodej i zapytałam jak sobie to wyobraża i stwierdziła że to jest zbędne więc nie ma problemu ;)