Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o20na

Chcę schudnąć pomocy!!1

Polecane posty

Gość ja od poniedzialku
o20na Dobranoc , idz juz spac kochana i nie sluchaj tu niczyich dobrych rad , rano poczytaj sobie o tej diecie i od poniedzialku startujemy .Dobranoc .

Nie wiem dlaczego tak jest.Wiem,że się źle odżywiam bynajmniej teraz ja potrafię w 3 mies przytyć 8 kg ;/ Dlatego tutaj napisałam,bo myślałam,że mi ktoś pomoże w ten sposób ale widzę,że to nie miło sensu.

Gość ja od poniedzialku
Mialo sens ,bo ja Ci pomoglam ,tamtym idiotkom sie nie musisz tlumaczyc .

niby jak ci mamy pomóc? przecież podobno jesteś "gruba genetycznie".

Dzięki tylko Ty mi doradziłaś:) pozdrawiam odezwij się jeszcze:)

Miało sens, ja też szybko tyje, wystarczy ze popuszcze sobie, raz w tygodniu pizza, piwka, ciasteczka i waga leci do góry ale trzeba panować nad sobą

migotka - ja na wszelki wypadek nie oddycham, bo jeszcze przytyję :D

Ale cwaniarą to Ty jesteś ciekawe, czy we wszystkim jesteś taka mądra.

Gość ja od poniedzialku
A jak ktos kurwa nie je pizzy ani ciasteczek a tyje to jak to kurwa wytlumaczysz ekspertko . Nigdy nie przepadalam za slodyczami ,ani za pizza ,wole domowe jedzenie , a jednak utylam w dziecinstwie ,potem to juz szlo 2-3 kg na rok ,ale kazdy sadzi po sobie ,skoro u ciebie zwinily slodycze to nie znaczy ze u mnie tez .

Gość ja od poniedzialku
To bylo do Mariiika .

Może za tłusto gotujesz? Może nie masz wystarczająco dużo ruchu? siedzącą prace? kg same z siebie nie lecą. Może za dużo piwka? Może za dużo ziemniorów i tłustego mięcha. Co jesz na codzień?

Gość ja od poniedzialku
o20na zmykam juz spac , odezwe sie jeszcze .Dobranoc .

Dokładnie!!! Zawsze tak jest,że szkielety mają najwięcej do powiedzenia.

nie jestem szkieletem. Ale wiem od czego tyła i od czego chudłam. i też twierdziłam ze nie jem prawie nic

Jem tak: obiad ryż z warzywami ,kolacja bułka z serem i warzywami.Przez dzień piję wyłącznie wodę. Czasami jem słodycze. Ja nie mówię,że to nie jest moja wina,że tak wyglądam bo jest ale naprawdę nie jem dużo i nie jem nie wiadomo czego.

o20a- agresja do nas nic nie osiagniesz. nikt nie chce dla ciebie zle - sama uwazam ze promowanie anoreksji jest bardzo niezdrowe, ale rownie niezdrowe jest jedzenie w mcdonald... i bardzo dobrze ze sie za siebie wzielas, chwali sie :classic_cool:

"Zawsze tak jest,że szkielety mają najwięcej do powiedzenia. " ­ no rak, zaczyna się wyzywanie normalnych, szczupłych kobiet od szkieletów :classic_cool: ­ idź zjedz batonika, czipsiki, fryteczki i popij colą na pocieszenie.

Nie jestem agresywna tylko oczekuję trochę zrozumienia.To,że ktoś waży więcej nie znaczy,że jest człowiekiem do dupy,czy nie ma wspaniałego życia.

jak się już rozryło to trzeba się ruszać, od jedzenia mało się nie schudnie.

nikt nie mowi ze jestes gorsza, masz jakies problemy z samooceną czy co? Nikt nie pisze ze twoje zycie jest do dupy.

ale kto tak pisze? czy ty czytasz nasze posty czy udajesz ze czytasz? :classic_cool: jedyne co piszemy to to ze trzeba sie za siebie wziac i nie dopuszczac do takiego stanu i to jest w TWOIM interesie to zrozumiec. a osoba mozesz byc wspaniala tylko nie o tym jest ten topik :classic_cool: