Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvfcrtgya

Ide na wesele z nowym facetem czy powinnam kupić kwiaty ?

Polecane posty

Gość gvfcrtgya

W sobotę ide na wesele z nowym facetem na wesele jej siostry. nie znamy się długo... Nie wiem jak się zachować, czy powinnam w swoim zakresie kpić kwiaty dla panny młodej ? Bo jestem totalnie spłukana i 50 zł na kwiatki to dla mnie teraz duzy wydatek :o

Gość dr s.Fiutancja od Satanaela
kwiaty und prezerwatywy

Gość gvfcrtgya
NO TO DAM PREZERWATYWY ZUŻYTE

Gość SamaJa3
Byłoby w dobrym guście, gdybyś zaproponowała partnerowi, że Ty kupisz kwiaty

pogadaj z facetem, naogół jedna para daje jeden bukiet. trochę by głupio wyglądało jakbyś ty dała swoje a chłopak swoje. jak chcesz możesz ty zapłacić za kwiaty albo się dołożyć. a tak w ogóle to może młodzi nie chcą kwiatów tylko wino albo totka.

Gość gvfcrtgya
tak oglądałam sobie przed chwilą wesele koleżanki i tam bardzo dużo dziewczyn w ogóle nie dawało żadnych kwiatów przy składaniu zyczeń, no kurcze nie stać mnie na kwiaty, tzn nawet może bym ta kase miała ale mi szkoda wydawać na chabazie mam inne wydatki. Nawet nie wiem jak mam rozmawiać z facetem o tym bo nie chce wyjśc na jakąs sknerę a on pewnie da koperte z pieniędzmi.

zapytaj normalnie. najpierw czy młodzi sobie życzą kwiaty czy co innego a potem zapytaj czy razem będziecie kupować czy on kupi a potem się rozliczycie? nie musisz sama za kwiaty płacić a bukiet nie musi być duży i drogi.

Gość gvfcrtgya
musztarda tzn ? :)

Gość SamaJa2
Widziałam ostatnio na ślubie jak jakaś laska miała tylko kwiat słonecznika. Nie kosztuje więcej niż 10-15zł

Gość komiczne 33
jak można dać kwait słonecznika :o już lepiej nic nie dawać.

Gość gvfcrtgya
szkoda, że wesele w październiku, w lato to chociaż pozrywałabym trochę maków, chabrów czy innych chujów...:o

Gość gvfcrtgya
podszywy :o

To znaczy, że idziesz z facetem, na wesele jego siostry. Ja w ogóle nie rozumiem tematu. Jesteś osobą towarzyszącą, trudno, żebyś kupowała od siebie kwiaty. Dla mnie to byłoby żenujące i poniżej jakiegokolwiek poziomu.

Gość SamaJa2
No widać można, wystarczy w sobotę przejść po kwiaciarniach i widać jakie kwiaty ludzie dają

Gość gvfcrtgya
szkoda mi kasy na chabazie, może i tak niedługo z nim zerwę, po co inwestować w kota w worku :o

Gość gvfcrtgya
musztarda no ale dlaczego ? Tzn że on ma załatwić kwiaty w swoim zakresie ?

Gość SamaJa2
"Jesteś osobą towarzyszącą, trudno, żebyś kupowała od siebie kwiaty. Dla mnie to byłoby żenujące i poniżej jakiegokolwiek poziomu" Wystarczy wejść na forum "śluby i wesela" i dowiesz się, że zazwyczaj osoby towarzyszące kupują kwiaty (a i tak zastanawiają się czy dołożyć się do prezentu).

Gość szukaj mnieeeem
musztarda będzie tam żreć i się bawić więc niech chociaż kwiatki im kupi oślico

>>>Wystarczy wejść na forum "śluby i wesela" i dowiesz się, że zazwyczaj osoby towarzyszące kupują kwiaty (a i tak zastanawiają się czy dołożyć się do prezentu). o o To chyba jedynie na wiejskich weselach. Jak to by w ogóle wyglądało, idzie facet z dziewczyną/partnerką na wesele i każdy kupuje od siebie prezent/kwiaty. :D Ludzie, czy Wy mózgi w sieniach zostawiliście? :D :D :D

Gość szukaj mnieeeem
musztarda przeciez nie każdy od siebie !!! ale facet daje kase w kopercie a dziewczyna kwiaty i te kwiaty powinna kupić sama !!! Jak nie wiesz takich rzeczy to sama jestes ze wsi

Gość szukaj mnieeeem
no tak niech facet kupi kwaity i jej da żeby dała pannie młodej to jest w porządku ??? ahaha no bo padne

Gość gvfcrtgya
no ale ja się nie dokładam do prezentu i jak tych kwiatków nie kupie to już w ogóle wyjdzie dziwnie, tak mi się wydaje...

18:15 [zgłoś do usunięcia] szukaj mnieeeem no tak niech facet kupi kwaity i jej da żeby dała pannie młodej to jest w porządku ??? ahaha no bo padne X X Ile masz lat? 12? Jak może iść dziewczyna w parze w facetem i wręczać kwiaty? Z rynsztoka jakiegoś pochodzisz, czy mi się wydaje?

Gość SamaJa2
"idzie facet z dziewczyną/partnerką na wesele i każdy kupuje od siebie prezent/kwiaty" Jak każdy od siebie? Ona będąc osobą towarzyszącą powinna kupić kwiaty skoro on daje prezent. JEDNE kwiaty od nich.

Gość hy7u8io00
musztarda, czyli chcesz powiedzieć że jak idziesz z facetem na wesele to nic od siebie nie kupujesz nawet kwiatów i facet sam składa się na kase do koperty i jeszcze sam kwiaty kupuje ????????????????????????

Gość airrre
Co ty masz kuźwa musztarda do tej wsi? Uczepiłaś się tego jak gówno dupy. :o Ja pierrrdolę, chamstwo wychodzi drzwiami i oknami.