Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvfcrtgya

Ide na wesele z nowym facetem czy powinnam kupić kwiaty ?

Polecane posty

Gość gvfcrtgya
hmm ale ostatnio wręczałam kwaity swojemu promotorowi no i w takim wypadku też nie pasuje ??

Gość gvfcrtgya
wiem ale nie mam pieniędzy i nie będe mogła ?:o

18:49 [zgłoś do usunięcia] gvfcrtgya hmm ale ostatnio wręczałam kwaity swojemu promotorowi no i w takim wypadku też nie pasuje ?? X X Masz odpowiedź wyżej. Szkoda Ci czasu, żeby się zapoznać? Zasadniczo kwiatów nie daje się mężczyznom, chociaż istnieją od tej reguły pewne wyjątki, np. nie ma nic niestosownego w kwiatach danych profesorowi, dziadkowi czy lekarzowi w dowód uznania czy jako wyraz wdzięczności. X X Generalnie, po raz kolejny: http://kwiatowe-wariacje.blogspot.com/2012/02/kwiatowy-savoir-vivre.html Kwiaty wręczają mężczyźni a obdarowanymi są tylko kobiety. WYJĄTEK: Jeśli chcemy szczególnie podziękować danej osobie oraz jeśli jest to osoba bliska, starsza od nas jak ojciec czy dziadek. X X Gdzie Wy żyjecie, w jakich środowiskach????

Gość wezskuiolaaa9898
no gdzie powinna sie na prezent zlozyc? no z jakiej racji:P? no wytlumaczcie mi

Gość wezskuiolaaa9898
musztarda jesteś moją idolką, chciałabym ci strzelić z palca :classic_cool:

>>>Chociaz ja do tego wagi nie przywiazuje na weselach jest zamieszanie ogolnie X X Doskonale wiesz, że na normalnym ślubie zamieszania nie ma. Każdy wie w jakiej kolejności ma złożyć życzenia i kto komu wręczyć kwiaty. Kto pierwszy podchodzi do młodej pary etc.

O, właśnie mamy przykład buraka, który z bezsilności się podszywa. A potem stoi jak jełop w kolejce z kwiatkami obok swojego faceta. :D

Gość gvfcrtgya
chyba sobie poczytam zasady savoir vivru :o

Gość wezskuiolaaa9898
lepiej stać z kwiatkami obok swojego faceta, niż tak jak ty - przy autostradzie dla wielu facetów :classic_cool:

Gość wezskuiolaaa9898
2 ostatnie to podszywy

Jaka riposta. :D :D Myślę, że w Ty akurat będąc w VI klasie, to powinnaś powtórzyć ułamki, klasówka pewnie niebawem.

większość par, nie życzy obie teraz kwiatów. jeśli nie stać was na kwiaty, wmieszajcie się w tłum, oddzielnie skladajcie zyczenia czy cos;) młodzi po pierwsze nie zapamietaja kto i czy dal im kwiaty a po drugie maja je w... glebokim powazaniu, tym rodziny ani nie wykarmia, ani nie ubiora;D

Gość wezskuiolaaa9898
za to twoja riposta marniutka :o pociski o szkole i gimgównie są właśnie na poziomie gimnazjum, przykro mi :( :classic_cool:

Gość gvfcrtgya
switch niby w tłum się możńa wmieszac i zamieszanie zrobić ale stoi taki kamerzysta i wszystko skrupulatnie kameruje :o

Nie dziwię się, że Ci przykro. Z takim poziomem wiedzy, to ja bym się zapadła pod ziemię na Twoim miejscu. Ale to jest Twój tron. :D :D :D

Gość musztarda niech wraca
do słoika, do Mastera pana zmyka!

Gość wezskuiolaaa9898
ojej, ale mnie jest przykro z twojego powodu, żeś taka tępa dzida :o teraz to mi nawet podwójnie ciebie szkoda, bo nie zrozumiałaś nawet aluzji :( nie wiedziałam, że aż tak z tobą kiepsko, lambadziaro 😭

Jeśli młoda para nie życzy sobie kwiatów, to zaznaczy ten fakt wcześniej. Obecna moda nakazująca przynoszenie misiów i innych gadżetów zamiast kwiatów, też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Domy dziecka są zawalone maskotkami, którymi nie ma się kto bawić i są zbiorowiskiem kurzu. Już lepsze są słodycze. Albo wpłata na konkretne konto z pomocą... dla... tu wpisz brakujące wyrazy, wedle uznania.

Gość wezskuiolaaa9898
kurcze czemu piszesz pod moim nickiem? nie denerwuj mnie

musztarda odpłyń do słoika, z gówna mastera powstałaś i w gówno się obrócisz:o:o:o:o:o

Gość wezskuiolaaa9898
Czepneliscie sie musztardy, ale ona ma racje w tym co pisze

nie udzielaj się lizodupie tej masy ze słoika, bo nawet nie wiesz o czym piszesz

Gość wezskuiolaaa9898
UWIELBIAM MUSZTARDĘ BO JEST CHAMSKA I LUBI SADO MASO :classic_cool:

a kto mowi o maskotkach? czy prezentach dla DD? Byłam w tym roku na 8 weselach,za co nienawidze swojej rodziny i znajomych, totaltnie bankrutuje;) zamiast kwiatow było wino, kupony lotto, zdrapki, albo tylko koperta. ostatecznie, kup winiaka w lidlu czy realu o zagranicznej nazwie za 8 zl, tylko zeby torebka nie byla drozsza od wina;););)

ból dupy z powodu takiego pojeba jak ty?:o nie pochlebiaj sobie, bezmózgu:D

Gość wezskuiolaaa9898
Reasumujac: zaprasza Cie ktos na wesele, nie masz obowiazku niczego kupowac (gdyz ta osoba Cie zaprosila, wiec ona zajmuje sie prezentami),chyba, ze jestes obrzydliwie bogata i znasz oraz lubisz mloda pare;)