Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaa3121989999

poronienie;(

Polecane posty

Gość moniaaa3121989999

Hej dziewczyny;) byłam wczwartym tygodniu ciąży potwierdzone przez ginekologa cieszyłam się ogromnie. miałam przyjść za tydzień na wizytę by potwierdzić czy bliżniaki bo lekarz coś tam widział. Poszłam wczoraj a wszytsko znikło lekarz powiedział wczesne poronienie i że jest coś w macicy zę to moze byc zasniad groniasty ale nie jest pewny coś o wilkości dwoch centymentrow taki woreczek pokazywał mi na ekranie. Wczoraj cały dzień przepłakałam ;( ale martwi mnie to ze nie mialam zadnych plamien nic kompletnie a przy poronieniu przeciez występuje krwawienie. Co to możne znaczyć??

Gość TOPKA
na jednej z ostatniej ze stron tego topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3491227 znajdziesz moja historie, moze to ci pomoze, u mnie w 1 ciazy rzeczywiscie poronienie zaczelo sie od plamienia. ale juz w drugiej dzidzius obumarł a u mnie nie bylo zadnych zlych oznak ze cos nie tak, jedyne co mnie zaniepokoilo(ale zwrocilam na to uwage juz po fakcie) to to ze piersi nagle mi bardzo zwiotczaly....trzymaj sie kochana, wiem co czujesz i zadne slowa cie nie pociesza. idz do innego lekarza i zobaczysz czy potwierdzi diagnoze poprzedniego-lekarz tez czlowiek-moze sie mylic!!!powodzenia i zapraszam na tametn topik.:)

Gość Notka81
Lekarz potwierdził Ci ciąże w 4 tygodniu? Jak dla mnie to dziwne. Bo juz długo sie staram i rozmawiam z róznymi dziewczynami i lekarz ciąże stwierdzo dopiero w 6 tygodniu. Zreszta sama z poczatkiem roku byłam w ciąży test pozytywny. poszłam do lekarza bo plamiłam. Robił usg ale za wczesnie by było widać a był to 5 tydzień kazał zrobic bete HCG która potwierdziła ciąże no ale niestety ją straciłam :( Jeśli Ci zależy by wiedziec czy byłaś w ciąży to zrób bete HCG ten hormon sie utrzymuje jeszcze po poronieniu.

Gość Notka81
A po zatym co Ci lekarz powiedział ? No bo krwawienie może samo nie wystąpić ale wysłał Cię do szpitala na łyżeczkowanie dał leki ?