Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaapola777

tusz do drukarki oryginalny czy zamiennik?

Polecane posty

Gość gość
Tylko i wyłacznie zamiennik, dobre są active jety , za każdym razem mam bardzo dobrej jakości wszystko wydrukowane.

Gość gość
Ja używam zamienników, kupuje w Duston, wysoka jakość, nie rozmazują i są w dobrej cenie, zdecydowanie warte polecenia

Gość gzebek
activejet ma tańszą wersję actis, to ten sam producent, tylko tak jabby budżetowa wersja, ja ich użwam w domu i są ok, da się normalnie drukować

Gość gość
Używałam obu wersji ale ostatecznie zostałam przy active jetach bo drukuje sporo grafiki i na nich wydruk wychodzi idealnie

Gość kacopol

gdzie zamienniki kupujecie? Można gdzieś te popularniejsze np. activejet kupić stacjonarnie w sklepach czy tylko internet mizostaje?

Gość makówkaa

A gdzie ci wygodniej, możesz i stacjonarnie zakupić a możesz i przez internet. Ja kupuję zazwyczaj przez internet.

Gość Adam

nie ma sensu przepłacać - zamienniki np. firmy asarto są całkowicie wystarczające jeśli chodzi o tusze, świetna jakosć i miła cena

Gość fred

Moim zdanie tylko zamienniki zrsezta fajnie tutaj jest to opisane https://blog.allebiuro.pl/ciekawostki/czy-warto-kupowac-zamienniki-do-drukarki/ polecam zerknąć.