Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamsobiezeslaska

Czy u was tez MOPSy mało pomagają samotnym matkom?

Polecane posty

Gość uyyuhjhjh
Ty głupia dziewczyno, ja nie dostałam od MOPSU ani grosza, bo dostaje jak widac tylko zachłanna patologia. Samotne matki to chyba jedne z najbardziej zidiociałych istot, dlaczego jesteś samotna, nie wiesz z kim dziecko zrobiłaś no gratuluje.

Nie znasz mnie wiec nie oceniaj. Urodzilam dziecko bedac nastolatka i kompletnie nie bylam na to przygotowana. Ale nie utopilam dziecka ani nie porzucilam mimo ze wtedy bylam przerazona gówniara a chlopak ulotnil sie jak tylko dowiedzial sie o ciazy. Chcial mnie pobic jak bylam w 9 mies. Nie bede wiecej pisac bo to bez sensu. Zawsze znajda sie tacy co wiedza najlepiej :-/

Czemu chlopak podszywa sie pod kilka nickow? :)

Ani MOPSy, ani urzędy gminy nie chca pomagać samotnym matkom. Robią wszystko, żeby nie wypłacić pieniędzy. W tym zbrodniczym Państwie PO człowiek płaci 15 lat na podatki, fundusz pracy, ZUS, a kiedy znajdzie się w trudnej sytuacji, to bandyci - urzędasy, nie chcą mu nic wypłacić z jego podatków i składek. Najlepiej pracować na czarno i nie utrzymywać tego zbrodniczego systemu i urzędasów.

Gość ieowieow
no własnie,grunt przeciez ze urodziła,,, a potem jak tu kazdy gada w podobnej sytuacji... jakoś to będzie...

Gość mama 2 dzieciiii
Ale nie utopilam dziecka ani nie porzucilam mimo ze wtedy bylam przerazona gówniara a chlopak ulotnil sie jak tylko dowiedzial sie o ciazy Łał urodziłaś!!!!! Może więc jakaś nagroda finansowa ci się należy co?! Jestes nikim majac dziecko a bez niego byłabyś tez nikim, tylko bez prawa do zasiłku, nie ma czego komentować.

Gość agnnseee26latka
Urodzilam swoje dziecko mając ledwo 19lat. Potrafie utrzymac je sama, mam ładne mieszkanie prace wykształcenie, nigdy w życiu nie traktowałam dziecka jak skarbonke na którą dostaje kase od państwa. Jestem z ojcem mojego dziecka, ale przez pierwsze 3l byłam sama, wiec nie użalaj sie nad swoim losem, twierdząc ze się nie da bo to gówno prawda.

ale do cholery MOPS jest po to aby pomagać, a pomagają najwięcej alkoholikom i rodzinom patologicznym.... a jak normalny człowiek nie ma środków do życia, przejściowa sytuacja to nic mu się nie należy nawet gdzieś słyszałam że wystarczy się zapisać do AA by dostać zasiłek...... :/

Gość azealia
ale jest internet :D a tak na serio poszukaj pracy na www.infoludek.pl dużo ogłoszeń, więc może coś się trafi!

bo tu nadal ciemnogrod jak juz gdzie za stodolą ci jakiś napuścił spermy w dziurę i nie masz zbytnio pewności czy będzie to ten odpowiedzialny ojciec to abortuj tego bachora a ni8e zasilaswz armię półsierot a sama dziadówę żebrzącą z budżetu państwa

Gość nbnbgnhgn
MOPS MA POMAGAĆ ALE NIE UTRZYMYWAĆ!! obowiązek utrzymania dziecka spoczywa na rodzicach. a tak w ogole to po co nogi rozkladalas jakiemus prostakowi co zostawil cie w ciazy ?? sex jest dla ludzi odpowiedizlanych a nie dla dzieci

Gość nbnbgnhgn
ahahahah Gutek jestes moim mistrzem, ale to co napisales to 100% prawda. pieprzą sie po katach jako nastoletnie dzieci a potem płacza i chca wydzierac pieniadze innym z gardla.

Gość ieowieow
na tej zasadzie 80 % facetów to prostaki, np a przypadku dzieci c autyzmem 80 % ojców odchodzi. Przeciez wiadomo, że faceci to dno

Gość nbnbgnhgn
to nie wiem w jakims srodowisku ty sie obracales skoro stwierdzasz ze 80% facetow to prostaki..... kolezanka mojej mamy ma dziecko z porazeniem mozgowym, dziewczynka ma 15 lat a jej maz jest najlepszym mezem i ojcem jakiego widzialam w zyciu!!! z reką na sercu.

Gość agnnseee26latka
80% ojcó dzieci z autyzmem odchodzi Hah co za brednie, pokaż żródło tej "cennej'' informacji :)

Gość ieowieow
obracam się w środowisku rodziców z dziecmi niepełnosrpawnymi, a te statystyki sa oficjalne- z filmu dokumantalnego o autyzmie

Gość agnnseee26latka
# ojców

Gość 674384u3243243
byłam au pair 8 lat temu w Anglii, rodzice mieli syna z autyzmem, do tej pory są kochającym się i szczesliwym malzenstwem a dziecko ma juz 16 lat. wspierają się itp.

Gość popolo
ale u was jadem daje ! :o jak tak to wszyscy współczuja kiedy dziecko zgnie i jakieś durne znicze palicie i pytacie gdzie było Państwo żeby pomóc rodzinie a jak ktoś korzysta z takiej zapomogi to psy na niej wieszacie :o:o patologia to jestescie wy z takim tokiem myslenia!! wam też może bieda w dupe zajrzeć i ciekawe jak bedziecie sie czuć chodzac i prosić o pieniadze,ja ciebie autorko podziwiam za wytrwalość ze robisz to dla dziecka i trzymam kciuki zebys ta prace znalazla.