Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski4

Najpierw anal a polem oral

Polecane posty

Gość boicie sie tego anala
maluski no chodz do mnie wystawiam sie do ciebie moja pupcie;) wyobrazasz sobie jak byloby fajnie wpychac we mnie swojego twardego fiuta? pupa po kilku ruchc sie przyzwyczaja i robi sie luzniejsza ale pierwsze włożenie sprawia lekki podniecajacy bol uwielbiam toooo

Gość maluśki nicym rękawicka
tak, robi sie ja wczesniej, jako przygotowanie do seksu analnego dla niektorych. to jakis obled, lewatywa przygotowaniem do seksu! to wlasnie mnie odstrecza, miedzy innymi.

a wiesz ze twoja sperma ma zasadowy odczyn a srodowisko pochwy jest mocno kwasne a to oznacza ze jak sie sposcisz do srodka i twoja kobieta nie umyje sie doglebnie to potrafi zlapac dosc szybko infekcje ktora zdecydowanie bardziej jej zagraza niz polizanie fiuta wyjetego z pupy

gadasz jak niewyzyty nastolatek, ponoc na seks czatach wszystkie "mokre_piczki18" to faceci, i ty tez tak brzmisz. nie wtykam w niepewne dziury.

ale do sexu normalnego tez sie nalezy przygotowac, nie?niewiem kobiety se gola pipki,faceci fiuty,myjesz sie wczesniej,uzywasz perfum,a niektorzy poprostu robia sobie lewatywe.

a co to jest mycie doglebne? robisz irygacje po seksie? sperma wyplywa z pochwy bardzo szybko po stosunku. wypinajcie sie dalej, prosze bardzo, spojrzcie na moj nick i zastanowcie sie czy warto ;)

nie lubie golonych pipek a to ze sie ludzie myja jest normalne, bo myja sie na zewnatrz. moze szczotka do tylka? taka jak od butelek

lepiej nie, szorstka jest

ja tez wole mniejszego,pozwole ci sie nawet sposcic do srodka,a sperma owszem wyplywa ale ja jeszcze dodatkowo wkladam palce do srodka zeby umyc sie calkowicie,chodz spróbujemy tego anala razem zobaczysz ze cie przekonam

a gdzie takie mozna kupic? albo nie lepiej poporsze kominiarza rzeby mi przeczyscil komin bede wtedy czysciutka czy wtedy dasz sie namowic maluski czy juz sobie walisz myslac o mojej pupie?

juz lece, tylko obetne kalafiora z czubka, pamiatka po jednorazowce

szczotke kupisz w sklepie agd lub w sklepie z produktami dla dzieci

jezor mam czysty tylko czlonek zakazony, wrecz pozeraja go klykciny. jak mnie nie chcesz to nie, znajde taka ktora to lubi. kalafiory zwiekszaja objetosc mojego malenstwa :)

masz racje te bakterie sa wszedzie moj kolega ostatnio przez bakterie z dopy mial klopoty z okiem:D serialnie a siostra,siostry meza kuzynki to podobno te bakterie w torebce miala czarnej chanel 2,55 szok!!!!!

jestescie nudni i nie na czasie.kiedys wlozenie kutasa do ust bylo czyms zgarszajacym,dzis to skladnik kazdego sexu-dobrego sexu.za kilka lat wasze dzieci nie beda sobie wyobrazaly sexu bez obrotowki,czyli papa,pipa,pupa i tak na okraglo;)nie idziecie z duchem czasu.zatrzymaliscie sie gdzies jak to ktos tutaj napisal:w epoce kamienia lupanego:O

Gość doswiadczona40stka
Odbytnica nigdy nie jest sterylna, no chyba, ze ktos robi sobie lewatywe domestosem. Tak ogolnie to seks analny jest bardzo niehigieniczny, nawet jesli nie widac golym okiem odchodow. Bakterie kalowe moga przedostac sie do cewki moczowej mezczyzny i powedrowac dalej az do najadrzy, co powoduje bardzo bolesne zapalenia. No i wplyw na zwieracze tez nie jest zbyt dobry, gdyz te miesnie sa tak skonstruowane, zeby cos przez nie wychodzilo a nie wchodzilo. Myslicie, ze dlaczego przed seksem analnym trzeba odpowiednio rozluznic i przygotowac zwieracze? Bo naturalnie nie sa przystosowane do przyjmowania czlonka :)

Gość a ja lubie seks analny
to taka odmiana dla mnie.Lubię wnikajacego penisa w moim tyleczku i ten niesamowity podniecajacy ból.a propo brudu.wystarczy wypróżnic się 2 godz przed stosunkiem i dokładnie umyć.mnie nigdy nie przytrafiło się aby penis mojego mężczyzny był brudny