Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiczki czy ktos kiedys pytal sie was kiedys dlaczego nie macie dziwczyny

Polecane posty

Gość BSA
*BLE BLE*-Prawdziwy Polak, to Słowianin a Słowianin to Aryjczyk, skoro nie jesteś Aryjczykiem, to znaczy że nie jesteś Słowianinem a tym samym Polakiem być nie możesz. Jesteś komuch i tyle, Stalinista z ciebie, on kochał żydów i nie ufał Aryjczykom.

Gość BSA
Ave_Dave-Bzdury waćpan opowiadasz. Aryjczyk to powrzechnie określenie człowieka Europy, tak jak na murzyna się mówi "murzyn" tak na Europejczyka się mówi Aryjczyk. Aryjczyk to rasa ludzką, pochadząca od rdzennego człowieka Europy, czyli neandertalczyka. Dzielą się oczywiście na nacje, jak Słowiańska, Celtycka czy Germańska, ale rasa ta sama.

Ariowie to tak naprawdę protoindoeuropejczycy. Europa była niegdyś zamiszkała przez ludność niearyjska, głównie basków i fenicjan. Ponadto Germanie i Celtowie, Rzymianie to spadkobiercy kultury halsztackiej, narody należące do grupy kentym. Ariów kojarzy się z kulturą kurhanową i grupą satem

Właśnie dlatego języki słówiańskie mają wiele wspólnego z sanskrytem, a germańsie, celtyckie, italskie, mniej. Ci ludzie prawdopodobnie byli w mniejszym stopniu potomkami Ariów, a wywodziły się prawdopodobnie od ludności która przyjęła indoeuropejski język

pytanie jest inne. dlaczego ktokolwiek może nie być "prawicowy i nacjonalista"? przecież to niedorzeczne. przecież podziały narodowe są naturalne i oczywiste. to chyba trzeba być debilem skończonym żeby wierzyć w to, że niemcy będą dbali o pomyślność i dobrobyt nas, polaków. jak to możliwe że ta idiotyczna propaganda odnosi takie sukcesy?

Gość BSA
Ave_Dave-Aryjczycy, to ludzie północy, rdzenni mieszkańcy Europy, gdzie nikt z ludzi nie był w stanie przetrwać oprócz Aryjczyków, są potomkami neandertalczyka. Stąd mamy jego cechy jak wysoka inteligencja, silna muskulatura, jasne włosy,oczy i skórę. Poczytaj niemieckie opracowania na ten temat o Nordykach.

Gość BSA
!offerma-To polacy mają interes w tym, aby dbać o Niemcy, ponieważ 70 % eksportu polskich towarów idzie właśnie do Niemiec. Można powiedzieć że Polska gospodarka jest głównie oparta na Niemieckiej gospodarce. Przyznam szczerze że za cholerę nie rozumiem tego strachu Polaków przed Niemcami, ale w sumie ja Polaków wcale nie rozumiem....Ja by nie patrzeć, to gdyby Niemcy chcieli, to wystarczyło by im z dwa tygodnie, aby podbić Polskę zbrojnie i nic by wam nie pomogło, a gdyby jeszcze z Rosją się skumali, to wystarczył by im tydzień... Faktem jest że Unia mocno Niemcy zniszczyła, ale nadal Niemcy są potegą, zarówno gospodarczą jak i militarną, a Polska nadal jest poważnie zacofana, zarówno gospodarczo jak i militarnie. Więc mówiąc wprost Niemcy mają nad wami ogromną przewagą i mogą was zmiażdżyć, ale jak widać to mają was gdzieś, bo im smakuje wasza żywność i wasze towary, wiec wolą od was kupować, niż z wami wojować a wy zamiast się cieszyć że dzięki Niemcom wasza gospodarka jeszcze jakoś funkcjonuje, to ciagle jakieś podstępy Niemieckich się doszukujecie....

Gość BSA
*BLE BLE*-Nie jestem faszystą, nie lubię Włochów, Duce raczej do moich idoli nie należy, tak jak Włosi, którzy dali dupy na wojnie w każdej bitwie.

Gość BSA
*BLE BLE*-To że ci lewacy wmówili bzdury historyczne, jakoby faszyści byli rasistami, to już podziekuj tym idiotą z organizacji lewicowych, dla których każdy prawicowiec to faszysta, nawet JKM nazwali faszystą, zresztą on też nazywa wszystkich faszystami, mimo że faszyzm to tak naprawdę lekka dyktatura, stworzona na systemie wodzowskim, która nie miała nic wspólnego z rasizmem. Założeniem ideologicznem Duce, było aby odnowić Imperium rzymskie. Była to łagodna dyktatura bo jego jedyne przewinienia w kraju to było niszczenie opozycji politycznej. Ale żeby to wiedzieć, to byś musiał zaczać czytać, a nie słuchać Biedronia, Szczuki, Lisa i innych debili, którzy nawet nie mają pojęcia co to jest faszyzm.

Gość BSA
!offerma-Stalin to samo rozkazał w 1945 roku......Jesteś Stalinistą? popierasz ten reżim, aby naród był jednolity i absolutnie nie dopuszczał innych narodowości w danym pańśtwowości? Po za tym przypominam ci że to Polska przyszła do mnie a nie ja do Polski, więc niech ta Polska spierdala z mojej ziemi. Ta sama Polska przyszła na Ukrainę i w 1943 roku Ukraińcy pokazali Polakom gdzie ich miejsce....

Gość BSA
!offerma-A swoją drogą, to z ciebie prawdziwy komuch, oni też wywalali ludzi z ich mieszkań i sami się tam wprowadzali, mówili że to "Niemcy" byli. Rozumiem że taką politykę popierasz? Rozumiem że jesteś za tym, aby ludzi wyrzucać z ich domów i wywalać do Niemiec, dlatego że są Niemcami? Uważasz że Litwini dobrze robią, że niszczą wszelką Polskość na Litwie?

Gość BSA
!offerma-Co sądzisz o Polakach na Litwie? Rozumiem że w pełni popierasz politykę Litwy, względem mniejszości polskiej. A swoją drogą to na Śląsku nie ma Polski. Ostatnio był artykuł w gazecie o tym, jak na Śląsku pobito chłopaka bo niósł flagę polski. Przyjedź na Śląsk i chodź sobie z falgą polski, zobaczysz jak Ślazacy cię przyjmną.... Sam się przekonasz, jak na Śląsku jest "polska".

nie porównuj polaków do narodu zbrodniarzy i zwyrodnialców, który jak widać po tobie, znowu ma ochotę na rozpoczęcie polityki "rasy panów". należało z wami skończyć gdy była okazja.

Gość BSA
żab-X-Ważne że nie jestem polakiem i ważne że nie z warszawy.....To mi wystarczy do tego, aby czuć się dumny, bo jestem z tych, co ich potomkowie podbili Europę, a nie z tych co dostali w dupę na każdym kroku i nawet w 1944 roku nie umieli pokonać słaby garnizon Niemieckiego wojska....

biedny BSA, jego dojczowi rodacy mają go głęboko w dupie i nawet do przerzucania cegieł na budowie nie chcą zatrudnić :D pewnie nawet niemieckiego nie umie na tyle, żeby móc wyjechać. taki z niego niemiec, jak ze mnie kukułka.

"offerma chyba mienie zdanie o tobie na lepsze" niby dlaczego? ja wciąż uważam że pojęcie narodu musi być pielęgnowane. w jaki sposób mamy się obronić przed szwabami gdy sami odrzucimy swoją polskość i będziemy opowiadali te internacjonalistyczne brednie. czy ty ble ble byłeś kiedyś choć trochę dłużej za granicą? poznałeś jakichś obcokrajowców? czy wiesz jak bardzo anglicy czują się anglikami, francuzi francuzami czy irlandczycy irlandczykami (o szwabach to już nie wspominam bo to wiadomo). to tylko nam wmawia się że "powinniśmy się wyrzec polskości" i że teraz to jesteśmy "europejczykami" a nie polakami. to jest bzdura. francuzi anglicy czy niemcy są europejczykami ale potem. a przede wszystkim to oni są francuzami anglikami i niemcami i bronią francuskich, angielskich i niemieckich interesów w europie. jeżeli my nie będziemy bronić polskich tylko "europejskich" to skończymy jako tania siła robocza (tak jak teraz) i nic się nigdy nie zmieni. na pewno francuzi anglicy ani niemcy nie będą dbali o to żeby polakom działo się dobrze.

Gość BSA
Argen-Polska miała Ślask od 1922 roku, czyli mogła się zbroić bo miała przemysł ciężki. Mój pra-dziadek procował w hucie i gdy Hitler doszedł do władzy, to praktycznie cała stal szła do Niemiec, bo polacy liczyli tylko zyski, mieli gdzieś armię i kraj, dla nich liczyła się tylko kasa. Dlatego też polskie wojsko było gówno warte i niemcy zmiażdżyli polską armię a polacy uciekali do Rumuni, taka jest prawda. Zostawili na pastwę obcego wojska swoje kobiety i dzieci a sami uciekli po za granicę kraju, tak jak zrobił to polski rząd, który wylegiwał się w Londynie. Hitler też mógł uciec, ale miał swój honor i z swoim krajem był do końca, nie uciekał bo nie był tchórzem.

Gość BSA
żab-X-Masz pecha, bo rodzina mnie do Niemiec zapraszała, mam tam liczną rodzinę, miał bym gdzie mieszkać a z językiem też sobie radzę, bo babcia mnie od małego uczyła Niemieckiego. Ale moje Germany są tu na Śląsku, tu sie urodziłem, tu żyli moi przodkowie, za tą ziemię krew na fronatch przelewali, wiec Śląska nigdy nie opuszczę.

a czy ja sie wyzekam polskosci nie jestem nim zyje w polsce i kocham polske ale nacionalista nie jestem

to ty masz pecha, bo fantazje pisane na forum nijak się mają do rzeczywistości.

jedyne o co mam pretensje do europy to że nie skończyła raz na zawsze z parszywym szwabskim narodem. was się powinno wygnieść jak pluskwy bo dopóki to nie nastąpi zawsze świat będzie zagrożony waszą zbrodniczą działalnością.

Gość BSA
!offerma-Tu masz rację, że ci co uciekli do ameryki to byli szczury. Niemcy do dziś o nich dobrego słowa nie powiedzą, ale to był ułamek Niemców, bo większość Niemców cofała się do niemiec i tam oddawała swoje życie za kraj. Kila tysięcy żołnierzy Niemieckich popełnilło samobójstwa honorowe, gdy się dowiedzieli że Niemcy podpisali kapitulację. Ile Polaków popełniło samobójstwa, gdy się dowiedzieli że Polska podpisała kapitulację? Ja nie słyszałem ani o jednym takim polskim żołnierzu. Sam sobie odpwiedź który z tych krajów ma większy honor.