Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiczki czy ktos kiedys pytal sie was kiedys dlaczego nie macie dziwczyny

Polecane posty

"a czy ja sie wyzekam polskosci nie jestem nim zyje w polsce i kocham polske ale nacionalista nie jestem" no tak, ale skoro nie jesteś nacjonalistą to jak uchronić polskę od szwabskiej zarazy? jak uchronić polskę od działalności takich organizacji jak RAŚ które chcą ją zniszczyć? mamy tolerować antypolską propagandę w imię "praw mniejszości"? a co z prawami większości?

Gość BSA
!offerma_zauważ że Europie zależało na Niemcach, a nie zależało im na Polsce. Niemcy przegrali, ale pod komunistów dostała się tylko mała część Niemiec, a Polska cała poszła pod Stalina. Stalin także mógł wykończyć swojego wielkiego wroga, czyli Niemcy, ale nie dokonywał na nich masowej elsterminacji, powiedział wprost: "Hitlerzy przychodzą i odchodzą, a naród Niemiecki trwa dalej". Zrozum to że Niemcy to naród inteligencki, naród pracowity, zdyscyplinowany, czyli takie przeciwieństwo do Polski. Dlatego też Europie zależało na tym, aby Niemcy przetrwali, bo cała myśl techniczna wywodziła się właśnie z tego narodu. Nikt nie szanował Polaków, bo niby za co mieli by was szanować? Za to każdy szanował Niemców i nikt nie chciał, aby ten naród wyginął, a polakom to każdy w łeb strzelał, bo naród ten był gówno warty.

"Ja nie słyszałem ani o jednym takim polskim żołnierzu. Sam sobie odpwiedź który z tych krajów ma większy honor." dobre pytanie w kontekście "honoru". kiedy to niby polska podpisała kapitulację? otóż kurwa NIGDY. a niemiaszki jak przyszło walczyć z wojskiem a nie mordować cywilów to ochoczo się za to zabrały.

Gość BSA
!offerma- Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Co sądzisz o Polakach na Litwie, twoim zdaniem dobrze że Litwini chca zniszczyć mniejszość Polską, czy raczej źle? Skoro ty nie chcesz w Polsce ani mniejszości Niemieckiej, ani Ślaskiej, to wydaje mi się że powinieś popierać Litwinów w tym, aby niszczyli Polskość na Litwie. Łukaszenki też powinieś popierać że niszczy Polskość na Białorusi.

Gość BSA
!offerma-Czyli twoim zdaniem w Kampanii Wrześniowej, to Niemcy walczyli tylko z cywilami a nie z regularną Polską armią?

gdyby polacy na litwie czy białorusi chcieli odrywać część terytorium to tak, wtedy miałby prawo ich pacyfikować. a szwaby chcą tego w polsce i dlatego należy ich spacyfikować.

w czasie "kampanii wrześniowej" polska istniała od 20 lat. musiała w tym czasie zbudować państwo, stoczyć wojnę z sowietami i obronić się na dwóch frontach. nie ma państwa na świecie które było by w stanie to przeprowadzić.

Gość BSA
!offerma- A gdzie Niemcy czy Ślązacy chcą oderwania? Ślązacy chcą autonomii, a ty nawet nie wiesz co to jest. Dodam że Autonomii w całym kraju, tak jak mają zrobione u siebie Niemcy w swoich landach. Jakoś nie widać aby Bawaria była odłączona od Niemiec... Mówisz że żaden kraj? Otóż Niemcy zbroić zaczeły się dopiero w 1935 roku a w 1939 roku szli na polskę. Stal produkowana na Ślasku, szła na uzbrojenie Niemiec, bo polacy im tą stal sprzedawali. Mój pra-dziadek pracował w hucie, to po 1935 roku nie umieli nadążyć z Niemieckimi zamówieniami, cała produkcja huty zbrojeniowej szła na potrzeby Niemiec. Nadal nie widzisz tego, że polacy sami zadupili sprawę i sami pogrążyli swój kraj, bo dla nich tylko kasa się liczyła.