Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla dziewczyna

Ponarzekajmy na byłych! Co nas irytuje po zakończeniu związku

Polecane posty

Gość byla dziewczyna

Mój wkurza mnie tym, że ciągle uważa, że gra w moim życiu jakąś super ważną rolę ("myślisz, że Ci uwierzyłem, że przestałaś mnie kochać?") a tak naprawdę ja już dawno ułożyłam sobie życie, tym czasem on wciąż jest sam. Poza tym filozof z niego okrutny, gdy złożył mi życzenia urodzinowe po dwóch latach od zerwania napisał następnego dnia jak świętowałam, bo w końcu x urodziny są raz w życiu. Odpisałam, że nie robiłam nic szczególnego, a każde urodziny są raz w życiu. Na to on odpisał, że życzy mi bardziej niezwykłego postrzegania świata. Phi. A co Was irytuje w swoich byłych, teraz, gdy już nie jesteście razem?

Gość babcia23123
brak seksu w szczegolnosci anala

Gość nie wazne gdzie mieszkam
Wkurzyl mnie tym, ze pare dni temu sobie ze mnie zakpil...Dodal na fb aplikacje z gosciem z wozkiem sklepowym obladowanym piwem( on je uwielbia) i flaszka wina, rozmawia przez tel. ze swoja kobieta i sie jej pyta "a ty chcialas jedno winko?" Zrobil ze mnie alkocholiczke, fakt ze glownie w wekendy sie widzielismy i zawsze byl jakis alkohol, ale zeby tak sobie zakpic i jeszcze te usmieszki glupie (:D) Dorosly czlowiek, a taki niedojrzaly.

Gość nie wazne gdzie mieszkam
a jego nowa kobieta jeszcze dowalila do pieca i pod spodem napisala "kochasz ja?" chce umrzec

Gość hahaha dobry temat :)))))))))
Hmm.. -- Kilka dni po zerwaniu zapewniał mnie jak to bardzo kocha swoją nową dziewczynę, jaka to ona wspaniała itp. , a kilka tyg. później spotykamy sie przypadkiem u znajomych na grillu, jest alkohol i nagle wyznaje mi miłość i ze chce wrócic :P --- nadal jest z tą dziewczyną ( mimo, ze ponoć jej nie kocha :P ) a namawia mnie na spotkania. Baaa, przyjeżdza do mnie pod dom od czasu do czasu, a ja nie wychodzę :P -- wie o wszystkim moich nowych znajomościach ( choinka wie skad i po co ? ) i za kazdym razem kwituje krótko " Z kim Ty sie zadajesz?" Kuva moja sprawa !! - nigdy nie wysyłał mi po zerwaniu sms na urodziny , swieta itd. Ja od czasu do czasu mu wysłałam, ale stwierdziłam, ze to bez sensu :P no i w dniu jego urodzin pod wieczor pisze do mnie, ale ja udałam, ze nie wiem co to za dzien.. Był wielce oburzony .. duzo by tego wymieniać :P

Gość Mala, wredna..........
Mój ex pracuje ze mną i wkurza mnie sama jego obecność :P na siłe chce mi pokazać jakim to dobrym pracownikiem jest :D

Gość nieoNN
Nieuzasadnona zazdrość.Mój były podarł sukienkę na której miałam iść na imprezę"bo znowu będziesz świecic nogami.Sukienka do połowy ud!

Gość lalalilalilali
up podnosze :)

Gość Sassanka1987.
Mnie irytuje jego nowa dziewczyna. Nie wiem dlaczego, ale mam wrazenie, ze na siłę chce byc taka jak ja :O Przefarbowałam włosy - ona też, poza tym chodzi podobnie ubrana itd .. zenada :O

Teraz, kiedy nie jesteśmy już razem to nic, bo mnie nie interesuje i nie obchodzi. Ale o tym, co mnie irytowało mogłabym ksiązke napisac.

Gość Kajetan kajetanowicz nr 2
Mnie irytuje fakt, ze mogłem zakochać się w tak tępej lasce jak moja była. Jednak miłość bywa slepa :D

Gość jestem byłą;;;;;;;;
hmm mogłabym napisac wiele o tym co mnie irytuje...a najbardziej to, że po rozstaniu mój eks pokazał mi "naturę diabła"....straszył mnie sądem, odebrał prezenty i sprzymierzył się z moimi dwiema koleżankami przeciwko mnie, które szybko znalazły mu pocieszycielkę...mającą ba 17 lat...ja mam 27:)

Gość jestem byłą;;;;;;;;
najbardziej mnie boli to, że chciałam nam dac jeszcze szansę...a on zamiast o nas walczyc wolał spiskowac przeciwko mnie i teraz udaje mega ważnego księcia, że ma nową dziewczynę a ja jestem sama...

Gość Pogaduszkiiiiii :))
do JESTEM BYLA hmm.. na pokaz szczesliwy, ale czy na prawde tak jest ?? wydaje mi sie, ze nie

Gość jestem byłą;;;;;;;;
pogaduszki- no nie wiem czy ON jest szczęśliwy, ponoc ma się na święta zaręczac - dodam, że tą informacje przekazała mi nasza wspólna znajoma, dzięki której nie pogodziliśmy się i która załatwiła mu "nową" laskę, nie wiem w co oni wszyscy grają, ale to mnie najbardziej irytuje, że zamiast pogadac ze mna i wyjasnic wszystko wolał uciec do innej no ale cóż jego wybór, tylko nie rozumiem czemu co weekend jezdzi koło mojego domu i pyta tej znajomej kto u mnie bywa...

Gość .......marzenia sie spełniaja
Myslę, ze cos do Ciebie ma skoro ciagle kreci sie koło Twojego ddomu. Moj tez sie interesował ( bo juz na szczescie dał sobie spokoj) z kim sie widuje, kiedys doszło do tego, ze sledził mnie na randce :O Udawałam, ze go nie widzę, ale chłopak z którym byłam zaraz wyczaił, ze cos jest nie tak :P

Gość upopajka
up up up

Gość podnoszeeee
eeeeeeee