Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY MNIE UDERZYŁ

Polecane posty

i tak to się dzieje jak gówniarze chcą na siłę być dorośli. Jak ten kraj ma być normalny, skoro komórka rodzinna to patologia gówniarzy tuż po 20stce?

Gość aaarwena
to nie jes t kwestia wieku, co 21 lat to za mloda a 25 to juz magiczna przemiana tak? bez przesady \a co do ciebie autorko nie zastanawiaj sie (jesli to prawda oczywiscie) rzucaj palanta. naprawde. moze gdyby on kiedys gruntownie sie zmienil...ale na razie o tym nie mysl, odizoluj sie od niego, nie odbieraj telefonow nic... on musi zrozumiec ze zrobil cos tragicznie zlego, a nie przyzwyczajac go, on z kazdym razem bedzie sie tym mniej przejmowal, uwierz

Gość aaarwena
to nie jes t kwestia wieku, co 21 lat to za mloda a 25 to juz magiczna przemiana tak? bez przesady \a co do ciebie autorko nie zastanawiaj sie (jesli to prawda oczywiscie) rzucaj palanta. naprawde. moze gdyby on kiedys gruntownie sie zmienil...ale na razie o tym nie mysl, odizoluj sie od niego, nie odbieraj telefonow nic... on musi zrozumiec ze zrobil cos tragicznie zlego, a nie przyzwyczajac go, on z kazdym razem bedzie sie tym mniej przejmowal, uwierz

napisaalam mu sms ze nie wiem czy dalej chce z nim byc i ze chyba odwoluje ten slub to zaczal wydzwaniac do mnie ale nie odbieram i boej sie co bedzie jak wroci z pracy??

Gość allo allo allo
A co ma być? Pobajeruje trochę, że przeprasza, że to już ostatni raz, a ty po raz kolejny mu przebaczysz. i tak w kółko będzie przez wiele lat.

Gość przykro.
przykro tego słuchać. Przykro to czytać. Anita - ogarnij się! :/

Gość mąż Anity
up

Gość mąż Anity
up

Gość gość
Mąż Anity, gnojek z ciebie i tyle.

Gość mąż Anity
niby czemu? zasłużyła sobie to dostała

Gość gość
maz anity ? to czym sobie na to zasluzyla ? nic nie powinno sprowokowac faceta do tego stopnia zeby uderzyl kobiete i w ogole wyrywal sie do niej z lapskami.. N i c !

Gość gość
HEE witaj rozwodko!!!! seriousisz wybrac rozwodka z dzeickie bedziesz ,czy panna,ja by wolala tostac ppanna twoje zycie i juz sobie je psujesz na walsne zyczenie, uderzyl raz bedzie ciag d alszy!!! ALE BEDZEISZ DAWALA POTEM TOPIKI typu,,maz mnie bije co robic,,:-P

Gość gość
ale badziew... i tak to się dzieje jak gówniarze chcą na siłę być dorośli. Jak ten kraj ma być normalny, skoro komórka rodzinna to patologia gówniarzy tuż po 20stce? BRAWO !!! TRAFIONE

Gość mąż Anity
zasłużyła sobie swoim durnym zachowaniem, jak ktoś się zachowuje jak debil to ma potem debilne życie, taki już jej los.