Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa wreszcie

Maz powiedzial ze jednak nie chce miec dziecka- jestem taka szczesliwa!!!!

Polecane posty

Gość szczesliwa wreszcie

balam sie ze bedzie chcial miec dziecko, stuknelo nam po 32 lata...na szczescie sam zobaczyl ze zyjemy na wariackich papierach i ze nie mamy czasu ani sily na taki obowiazek:) boze a tak sie balam ze mnie zostawi jak bede odwlekala bo przed slubem mu mowilam ze moze kiedys zechce:P

Gość aaarwena
super, nie zostawi cie wszyscy sie cieszymy jupi

Gość adfadf333
Ciekawe co powiesz jak na starość nie dostaniesz emerytury bo nie masz dzieci. Bo większość Polaków tak robi i nie ma kto dzieci rodzić, do tego dochodzi emigracja. Wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów ale będzie już za późno. Przyzwyczaj się już do żebrania pod kościołem na stare lata!

Gość hdfjshfs
adfadf333 a ty myslisz, ze cie dzieci utrzymaja hahahahahaha. Lepiej zaczynaj juz sobie zbierac na starosc, bo z dziecmi czy bez dzieci, jesli sobie nie zaoszczedzisz to bedziesz biede na starosc klepal.

Gość szczesliwa wreszcie
z mezem odkladamy dobra kwote na emeryture wiec tak sie nie martw:P

nie pisz tego na kafe chyba że jesteś prowokacją większość tu jest prodzieciata cieszę się z Waszego szczęścia:)

Gość adfadfdf33
Co z tego że sobie odłożysz? Jak koszty utrzymania i podatki stale rosną? To co teraz odkładasz może okazać się za mało! No chyba że okładasz 80% pensji i żyjesz jak kloszard... Ale w to wątpię! Zobacz jakie w ostatnim czasie podatki Tusk dopierdolił, a to dopiero początek! Nigdy nie odłożysz tyle żeby żyć normalnie! Poza tym przygotuj się na dyktaturę muzułmanów, będziesz starą babą a oni ci będą kazali w burce chodzić bo szariat jest! Nie mówiąc o tym że zmuszą cię do odprawiania modlitw 5 razy dziennie do Allaha bo jak nie to popełniasz bluźnierstwo i stryczek! Śmiej się śmiej, ale niedługo będziesz się śmiać baranim głosem. We Francji, Wielkiej Brytanii i Niemczech to już się zaczyna dziać.

Gość paranoix party
adfadfdf33 - opanuj się trochę bo cię przerośnie ta fobia społeczna połączona z paranoją!! aaaaaaaaaaaa,według ciebie to chyba zostało mi tylko kawał sznura i na góra!!!

adfadfdf33 - słonko ja też tego nie lubię, boli mnie to w naszym pięknym kraju ale nie wnioskuję z tego że mam napłodzić bo to coś zmieni :D

Gość paranoix party
aha i posiadanie dzieci NICZEGO na starość nie gwarantuje. Jak nie wierzysz to odwiedź parę domów spokojnej starości.

Gość adfadf333
Wy szmaty tutaj nie reprezentujecie żadnych wartości, gówno wiecie co to poświęcenie dla rodziny, co to dbanie o innych, tylko umiecie się nażreć tablet i ruchać gdzie popadnie. Jesteście workami na spermę i gówno z was zostanie!!! I pewnie jeszcze hipokrytki brałyście ślub kościelny! A zasady kościoła macie w dupie. Dno i metr mułu.

Gość lol x 10
uuu moher się zjeżył?! weź idź se wyprać mózg. Znalazła się świetojebliwa i kochająca bliźnich co zaczyna zdanie od "wy szmaty" dno i 10 metrów mułu.

Gość adfadfdf33
Jeszcze przejmiemy władzę, zrobimy dyktaturę i zakażemy antykoncepcji. A aborcję będzie się karać śmiercią!