Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomości!

KTO BYŁ PO DRUGIEJ STRONIE? - Tak oto kończą się internetowe

Polecane posty

Gość brak kamerki
Musi być albo brzydki albo ukrywa coś przed tobą,zawsze tak jest kiedy nie chce pokazać prawdziwej twarzy.

Gość znajomości!
Jak zwykle niepotrzebnie tu napisałam, chciałam tylko pozbyc sie myśli ale zaraz znajdzie sie osoba chetna do ataku i krytyki. Owszem popełniłam błąd, powinnam od początku domagac sie videorozmowy - ale nie sadziłam wtedy, że to tak sie rozwinie. Nie zmienia to jednak faktu, że końcowe zachowanie tej "niewidocznej osoby" było co najmniej nie na miejscu.

Gość do znajomości!
po ile macie lat??

Gość znajomości!
17 i 18 lat.

Gość Dżennifer
i co ?teraz bedziesz przez kilka lat rozwiazywala zagadke czy twoj krolewicz sie odlaczyl specjalnie czy moze prad siadl,czy moze dostal zawalu serca,czy to moze byla milosc ktora przegapilas i co zrobilas nie tak czym moglas go urazic i dlatego sie odlaczyl,a moze niepotrzebnie prosilas o vidiorozmowe (moze jeszcze nie byl gotowy).......powiem ci jedno,nie zadreczaj sie i ch*uj mu w *****,to pewnie jakis psychol ktory juz o tobie zapomnial i bajeruje nastepna naiwna........dobrz ze tak sie stalo , jak wyczul ze trafil na nieglupia dziewczyne to sie ulotnil