Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość List do calego swiata

Dobrze kurwwa wchodze do te posranej gry zwanej zyciem

Polecane posty

Denerwuje mnie to wszystko tak bardzo ze slow brakuje zeby to opisac. Ale ok skoro tak sie mowi to sprobuje ale lepiej zeby zadzialalo bo jak nie to mi za to zapłacicie, rozumiemy się? Zdobede kase, wyglad i wiedzy. Oczywiscie wszystko w ramach naturalnych ograniczen. Nie wiem jeszcze jak ale nabiore poczucia wlasnej wartoosci. I wtedy bo tych wszystkich zabiegach do dwoch lat od dnia dzisiejszego sprobuje poznac dziewczyne ktora sie mi spodoba. Niby proste latwe ale nierealne na dzien dzisiejszy. Ile to czlowieka omija kiedy jest glupi i brzydki. Zycie towarzystkie nie istnieje, zycie uczuciowe nie istnieje, wszystkie ambicje i marzenia sa deptane przez spoleczenstwo i srodowisko bo przeciez brzydki czlowiek z naturalnymi brakami intelektualnymi nic osiagnac nie moze, powinien sluzyc wszystkim tym wspanialym i pieknym ludziom z okadek. Otoz nie kurrwa, nie i kropka. Ja tez wiele chcialem, mam marzenia, ambicje, potrzeby i nie widze powodu dla ktorego mialbym z czegokolwiek rezygnowac. Rozumiemy sie? Przyjeliscie mnie na ten swiat, mozna bylo mnie bezbronnego jak mialem miesiac, rok czy lat 10 wziac i uciac leb, ale nie bo to za proste, co? Dobra kurrwa, zapamietajcie sobie ze ja nie przegram.

Gość hahahaahh
najpierw zdobądź wiedzę o zarabianiu kasy. za kasę kup sobie wygląd

Gość coś uwieraaaaaaaaaaaa
sromotnie ale co napisz

Gość roz zum iemy
bierz pod uwagę finał tej gry :)

za kase nie mozna sobie kupic czego na co nie ma sie wpywu idioto kupic wyglad? ze co kurrwa to ma znaczyc? glowe sobie przeszczepie? penisa? nogi? rece? a moze przeniose mozg do ciala jakiegos pieknego czlowieka? zmienic mozna to na co sie ma wpyw a majac i nawet 100 miliardow nie da sie z gowna zrobic kwiatka czy to tak ciezko zrozumiec? ludzi ocenia sie wylacznie na podstawie tego jak wygladaja i jaka jest ich pozycja spoleczna , tego drugiego nie jestem pewnien jezeli rzeczywiscie mozna praca dojsc do szczescia w takim wymiarze w jakim to szczescie widzimy to uda sie ale jezeli nie to ten swiat jest skrajnie popierrdolony i powinien dostac permanentnego bana na istnieje koniec i rkopka

Gość gość
prawiczek i kropka;)