Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettowaTaPrawdziwa

15 LAT SEKS

Polecane posty

Jak laska jest wysoka - hahaha no 180 cm minimum :)

To poczekaj do takiego momentu, aż nie będziesz się musiała tego wstydzić przed mamą i nie będzie miała prawa decyzji. proponuję do 18 albo dłużej.

Gość gumball
pewnie ze potem lepiej smakuje ale jesli sie szybciej nauczy to bedzie smakowal jeszcze l;epiej a to ze ty trafilas na zla osobe to nie powod zeby komus odradzac chetnie bym posluchal jak wpominasz swoj pierwszy raz

Gość pewnie twój gogus
załozył się z kolegami, że przerucha się z 15latką. Uważaj, żeby na youtube matka nie znalazła sex filmiku z tobą, bo pas pójdzie w ruch i do trzydziestki będzie cię dupa bolała.

Gość czy tematy swoich prowokacji
bierzesz z " trudnych spraw" Ewy Drzyzguni ? Tak, a te barany lykaja;) To prawda,że polactwo jest tempe.

Gość Alee ja mam pytanieeeeeeeeeee
ok, już nic nie mówię. Rob autorko co chcesz, żebyś tylko nie żałowała za kilka lat.

Szarkah- ale ja nie chce tyle czekać zrozum my się naprawdę kochamy a ja nie chce czekać tyle .Poprostu poszukam innego wariantu antykoncepcji i będe go stosowała :)

Gość do autorkiiiiii
naiwne z ciebie dziewczę, ale tobię wydaje się, że wszystkie rozumy pozjadałaś. Ztej miłostki, to się będziesz jeszcze smiać albo nawet nie będziesz jej pamiętać. A przypieczętowanie związku, to może dla ciebie będzie, bo dla chłopaczka to będzie tylko zaliczonko kolejnej naiwnej. Dobrze, że moja córa jest mądrzejsza, a twojej matce, to współczuję takiego głupiego dziecka!

Czy tematy swoich prowokacji- nie nie biorę bo to żadna prowokacja.Takie jest życie , nastolatkowie szybciej teraz dojrzewają niż kiedyś

Gość Marlenka838383
jak się tak kochacie ze sobą, to weźcie slub po prostu. Na co czekać! Może to ta jedyna miłość.

No tak, po pół roku wiesz, że się kochacie. Śmiać mi się chce z takiego podejścia trochę. Jestem prawie 10 lat od Ciebie starsza i mam trochę inne spojrzenie na te sprawy.

Gość daj spokoj znam Cie
i wszystkie, dosłownie wszystkie Twoje nicki ;) dziwna z Ciebie osoba

Do autorki - wcale mnie nie znasz i wcale nie jestem głupiutka dobrze sie uczę chodzę do jednej z najlepszych szkół w mieście i nie wypowiadaj sie o mnie i moim chłopaku jak nas wcale nie znasz .

Gość daj spokoj znam Cie
Podać kilka Twoich czarnych ?

Gość gumball
czasem wystarczy sekunda zeby sie zakochac bo w koncu to reakcja chemiczna

Szarkah- tak wiem . Czasami sie to po prostu wie

Daj spokój znam cię - że co ??

No to mogę tylko trzymać za Was kciuki. Żebyś tylko nie żałowała później. A tak z ciekawości, za co i gdzie byś usunęła ciążę?

Gość daj spokoj znam Cie
Czy chcesz abym podała na kafe Twoje czarne nicki ? Czego tu nie rozumiesz ?

Szarkah- bez sarkazmu :/

Daj spokoj- tylko fajnie ze żadnych nie mam hahaha

Gość nie jesteś głupia, ale
Widać po stylu Twoich wypowiedzi, że prezentujesz jakiś poziom intelektualny, ale to że nie jesteś głupia, wcale nie oznacza, że jesteś dojrzała. Ja obecnie mam 33 lata, gdybym zaczęła współżycie w wieku 15 lat, to byłaby tragedia dla mnie, bo byłam w tym wieku zupełnym emocjonlanym dzieckiem i seks mógłby mnie tylko skrzywdzić. Ale to były pewnie inne czasy i inne wartości. Wtedy się w tym wieku jeszcze najczęściej nawet nigdy chłopaka nie miało, a na półce miało się misie :P Teraz niby młodzież szybciej dojrzewa, ale nie oszukujmy się 15-letnia dziewczyna to 15-letnia dziewczyna, bardziej jej do dziewczynki niż kobiety. Twój chłopak ma lat 19 i te kilka lat to jest przepaść w tym wieku, jeśli chodzi o dojrzałość do seksu. Jemu nic sie nie stanie, Tobie może. Możesz iść z nim do łóżka, ale musisz być świadoma pewnych rzeczy, przede wszystkim tego, że ten związek się rozpadnie za jakiś czas i będzie tylko wspomnieniem (to tylko pierwsza miłość). Zaczynając życie seksualne tak wcześnie zapewne będziesz miała sporo partnerów, zanim spotkasz tego jedynego. Jeśli to Ci nie przeszkadza i mieści się w Twoich wartościach, to ok. Kolejna rzecz: seks Cię na 100% rozczaruje :) Nie będzie odpływania w chmury i orgazmów przed kominkiem, to nie film. Rzadko seks sprawia przyjemnośc na początku, szczególnie jak się jest młodym. Z czasem zaczyna smakować kobiecie wspaniale, ale to naprawdę jest proces, który trwa. Do tego czasu juz możesz z tym chłopakiem w ogóle nie być. Jest duże prawdopodobieństwo, że zostaniesz z poczuciem niesmaku, którego potem ciężko będzie się pozbyć. Pozdrawiam.

Gość daj spokoj znam Cie
Prowokujesz mnie, a to nieładnie z Twojej strony bo wiesz,że je znam i jest 23 i dopiero rano znikną moje posty,więc mogę teraz pobrykac sobie po kafe :D

Nie jestem sarkastyczna tylko ciekawa. Bo gdybym ja wpadła, to mam skąd wziąć na skrobankę, ale 15letnia dziewczynka? Skąd wzięłabyś 2 koła?

Gość Nie słuchajcie Szarkah
To bezguście, w ogóle nie znające się na życiu!! W innym wątku napisała że lubi facetów poniżej 170 cm wzrostu. Z taką nie warto gadać, bo to jakaś zboczona !!! Aha, wcześniej miała wysokiego powyżej 190 cm, to go w trąbę puściła bo był za wysoki, to jakaś chora osoba. Autorka ma rację że nie lubi niskich i chwała jej za to :)

Daj spokój znam cię - kiedy naprawdę nwm o co ci chodzi

Szarkah- Nwm coś bym wykombinowala z chłopakiem , w stresie sie zrobi wszystko

Gość daj spokoj znam Cie
Czy podać Twoje czarne nicki ? Proste pytanie .....możesz udzielić odp?

Nie jesteś głupia ale - B.dziękuje ci za wypowiedź :)

Nie do końca jest to prawda. 2 tysiące złotych to nie 20, nikt Ci takiej kwoty nie pożyczy, szczególnie dwójce nastolatków. Ale myśl co chcesz. Ja tam jestem sceptyczna w kwestii Twojej dojrzałości emocjonalnej.