Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniżana żona :(

odpowiedzcie szczerze

Polecane posty

Gość poniżana żona :(

jakie były najgorsze słowa/zwroty jakie usłyszałyście od swoich mężów podczas kłótni? Takie, które najbardziej zabolały? Ja po dzisiejszym dniu mam dość.. Chce mi się wyyyć z rozpaczy, że mam męża, który twierdzi, że mnie kocha ale notorycznie poniża, ubliża, depcze moją godność jak robaka.. Nie wiem co mam z tym zrobić.. Jest mi strasznie przykro. Z milion razy myślałam o rozwodzie, ale to nie takie proste...

Gość Też jestem zaskoczona, że
Nie toleruj tego w żadnym razie. Ja nie słyszę złych słów z ust męża. "najgorsze" rzeczy to np. "Ty zawsze wynajdujesz problemy", czyli nic złego.

Gość vanillio
Niestety, ale koleżanka ma rację. Ja również, nawet w kłótni, nigdy nie usłyszałam od męża żadnego wulgarnego określenia. Nigdy mnie nie wyzwał i zawsze odnosi się do mnie z szacunkiem. Na nic innego zresztą bym nie pozwoliła. Będziesz tkwiła w tym bagnie i ono samo nigdy się nie skończy, a może być jeszcze gorzej. Macie dzieci? To wyobraź sobie jakie będą miały wzorce zachowań w relacji damsko-męskiej.

Gość Monika KRK
Hmm...ja rok temu usłyszałam "wypierdalaj" od męża. Ja tak nigdy do niego nie powiedziałam. Po tym słowie chciałam wnieść o rozwód,ale przeprosił, był wzbużony, dał mi kwiaty, nawet zorganizował romantyczny wyjazd. Bardzo chciał,żebym dała mu szansę. Obiecywał,że to się nigdy nie powtórzy. Nie wiedziałam, czy mu wierzyć. Póki co to się nigdy nie powtórzyło. Wydaje mi się,że to zalerzy od temperamentu małżonków. Mój brat jest bardzo spokojnym człowiekiem i napewno nigdy mojej bratowej nie zrobił takiej awantury,ale ludzie są różni. Sama musisz wyczuć,czy ten mężczyzna Cię za rok będzie bił, ponirzał czy też poprostu musicie jeszcze się zgrać.

Gość goraca jak rura wydechowa :P
Jak by mi maz powiedzial "wypierdalaj" to nie ja lecz on mialby walizki za drzwi wystawione.Wzajemny szacunek to jest to co najbardziej sobie cenie,a takie slowa to wiadomo....Oj nie siedzialabym z takim prostakiem

Gość takaa sobiiieee
Nom jakby to powiedzieć... gość nie ma najmniejszego szacunku do Ciebie, a to meeega wazne !!!

Tak jak twoja mama mowila jestes pojebana - to mnie najbardziej boli:'(, zamknij sie i wiele innych...