Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimikkkkkkkkkkkk

jakrozlozyc posilki na diecie 1000kalori jezeli wstaje o 4.30 a ide spac o 23.00

Polecane posty

Gość mimikkkkkkkkkkkk

Tak jak w temacie co ile gozin powinnam jesc kiedy pierwsze sniadanie ja zazwczaj sniadan nie jadam bo zaczynam od kawy poradzcie cos kochane

Gość przedewszystkim...
Sniadanie to podstawa. Powinno sie je spozyc do max 2 godz.po przebudzeniu. Kawy nie licz. Ogolnie najlepiej jesc 5 posiłkow dziennie co 3 godz. Czyli jak zaczniesz o 6 to skonczysz o 21. Najlepiej juz nie jesc przed snem. Ale ty chodzisz spac o 23, wiec te 2 godzinki przed snem sa w porzadku.

Gość przedewszystkim...
A i sniadanie powinno byc najwiecej kaloryczne obiad tez a kolacja najlzejsza np.owoc lub serek, jogurt,warzywo.Na diecie bardz wazna jest regularnosc i picie duzo wody. W sumie 2-3l dziennie ew.jakies herbatki ziołka itp.

Gość przede wszystkim za mało
sypiasz Może wyda się to Ci nieprawdopodobne, ale niedobór snu ma ogromny wpływ na nadwagę. Osoby niedospane potrzebują więcej energii, odczuwają większe łaknienie, mają gorszy metabolizm. Od razu źle zaczynasz. Przede wszystkim kładź się wcześniej spać i jedz śniadanie. to nakręci Twój metabolizm. Plus codzienna porcja zdrowej aktywności fizycznej. Reszta przyjdzie sama - zdrowe jedzenie w ograniczonych ilościach zacznie działać.

Gość ljfszcv
ja wstaje po 4 rano czasem o 4 rownej tez chodz espac ok 23 a jeszcze w nocy wstaje nieraz taki mam tryb zycia, tryb pracy chce schudnac 3 kg i tez albi dieta 1000 kcal od jutra albo mz . dzis mam taki wstem , malo jem mz

Gość asdhjsuidjddbbdzbxb
Latwo sie mowi spij wiecej dom dzieci praca bez szans a i z mezem trzeba pobaraszkowac wiec owiekszej ilosci snu moge zapomniec:'(

Gość asdhjsuidjddbbdzbxb
Latwo sie mowi spij wiecej dom dzieci praca bez szans a i z mezem trzeba pobaraszkowac wiec owiekszej ilosci snu moge zapomniec:'(