Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takk takkk takkkk

Tez bym chciała prowokować wyglądam, nie chce byc szarą polską myszką !!!

Polecane posty

Gość takk takkk takkkk

tylko nie wiem co zrobic jak sie ubrac by byc mega wyzywająca, zeby wszyscy na mnie sie gapili :O

Gość pluto20
zapierdalaj na silke 7 dni w tyg :P I zrob z siebie seks bombe , wcale nie takie trudne, trzeba chciec .

Gość Uroczy Szymuś
trza mieć wąską talię i ładnie zaokrąglone biodra i tyłek.

Gość pluto20
99% ludzi to wzrokowcy i tak pozostanie raczej. Wyglad to podstawa jak dla mnie.

Jedna z gwiazd, bodajże Sophia Loren, powiedziała kiedyś, że seksapil to 50% tego, co masz i 50% tego, co ludzie myślą, że masz. Zacznij więc od własnej samooceny - jeżeli jest niska żaden super ciuch czy fryzura nie pomogą. Facetom podoba się pewność siebie - wtedy zupełnie inaczej się poruszasz i zachowujesz. Zacznij od wzmocnienia samooceny. SKupiaj się na zaletach swojego wyglądu i je podkreślaj. Dostosuj modę do siebie, nie odwrotnie (nie ma nic gorszego niż laska w szpilkach, która chodzi jak pijany patyczak, ale chce ładnie wyglądać). Zawsze bądź zadbana, noś seksowną bieliznę (badania dowodzą, że kobieta która nosi seksi bieliznę lub jej nie nosi w ogóle czuje się seksowniej). Uśmiechaj się, otwórz się na ludzi.

Gość tralalala bum bum
noś spódniczki ;) niekoniecznie jakieś mega mini, ale laski w spódniczkach podobaja sie facetom