Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka za gruba

125 kg- odchudze się choćbym miała paść.

Polecane posty

Gość milikstoja
Krysia a rozwazalas picie octu jablkowego?

Gość kryska 35tychy
Ocet od zawsze kojarzył mi się z czymś mało zdrowym - który bardzo szkodzi i który zawsze omijałam wielkim łukiem. nie piłam, bo naczytalm sie ze wpływa na watrobę. nie wiem, nigdy tego nie konsultowałam ani z lekarzem ani z dietetykiem. sama wiem ile przeczytam w necie i co przerobiłam na sobie.

Ja waze duzo mniej i odchudzam sie juz od mca, ale tez mam kilkadziesiat kilo nadwagi i jestem po 30. Jak chcesz mozemy odchudzac sie razem

Gość qwrtryy
99 kg waze a razowy to trudno kupic taki dobry bo wszedzie doadaja carmel i to nie jest razowy macie jakis sprawdzony/

Gość przyszla listopadowa mama
dziewczyny powodzenia ja sie wprawdzie nie odchudzam ale moja mama wlasnie walczy z kilogramami przy wzroscie 165cm i wadze 125kg zeszla juz do 95kg. zaczela w lutym tego roku. jej dieta polega na calkowitej eliminacji soli, wiem, ze w Rossmanie kupuje takie specjalne przyprawy do stosowania diety bezsolnej oczywiscie do tego eliminacja bialego pieczywa, ziemniakow, makaronow itd ale generalnie to widze ze ona je nawet wiecej niz przed dieta a kilogramy jej leca w dol.

Gość milikstoja
Ja rózne razowce kupuje ale nie spotkalam sie nigdy zeby byl carmel w nim a jakies cwiczenia wykonujesz?

Gość qwrtryy
tearz w kazdym chlebie w sklepie przewaznie sa domieszki koloryzujace zeby chleb byl ciemny nawet w mojej piekarni widze ze coraz bardziej chleb zmienia kolor a nie cwizce bo ddopiero sie zbieram mam tearz@ i zle sie czuje zaczne cwizcyc po

Gość Gruba39
Autorko tematu chetnie sie przylacze , ja tez postanowilam ze musze choc raz w zyciu zobaczyc jak to jest byc szczupla i " odchudze sie chocbym miala pasc " .Zawsze odchudzanie przekladalam z jesieni na poczatke roku , ale teraz postanowilam ze od teraz , zaczelam w ubiegly czwartek , schudlam dopiero 1 kg , a startowalam ze 110 kg czyli przede mna tez dluga droga .Pozdrawiam.

Gość milikstoja
Witaj gruba39 jak wyglada Twoja dieta?

Gość Gruba39
Wylaczylam z diety cukier ,chleb i produkty maczne ,kasze i ryz .Wlasciwie moja dieta opiera sie tylko na miesie ,rybach ,jajach i serze .

Gość milikstoja
nie boisz sie ze jak sie juz odchudzisz do zaczniesz jest te produkty z ktorych zrezygnowałas?

Gość Gruba39
To nie Dukan . Nie unikam tluszczu , pije kawe ze smietana , jem mieso z sosem ze smietana (ale bez maki !) . Stosuje diete LCHF . Nie boje sie ze wroce do chleba , nie teskno mi za nim ,juz wczesniej stosowalam ta diete i nauczylam sie tak zyc , jedynie brakuje mi ziemniakow . Jesli schudna do mojej wymarzonej wagi , to moge tak jesc do konca zycia ,byleby trzymac wage .

Gość almknb
a co sie je na takiej diecie dokładnei?

Gość milikstoja
Skoro mialas juz ta diete i schudlas n niej to dlaczego teraz znow ja stosujesz?

Gość Gruba39
Poprostu zmienilam styl odzywiania na zawsze , choc nie wypieram sie ze nie zrobie czasami wyjatku . Poprostu mam zasade ze nie jadam tych rzeczy ( weglowodanow ) a kaloriami sie nie przejmuje ,bo jedzac posilki z odrobina tluszczu , dlugo czuje sie syta i altomatycznie jem mniej . Moja zmora bylo jedzenie wieczorami po powrocie z pracy , ale to postanowilam zmienic .

Gość milikstoja
a jakies cwiczenia wykonujesz?

Gość Gruba39
Nie schudlam wczesniej duzo ,bo zakrotko stosowalam diete , pozatym jadlam wieczorem ,teraz przemyslam diete bardziej i zaczynam od nowa .

Gość Gruba39
Jeszcze nie cwicze .

Gość milikstoja
Mam nadzieje ze tym rzem Ci sie uda

Gość Gruba39
milikstoja - Dzieki !

Gość almknb
wydaje sie fajna dieta szkoda ze zjadłam juz pieczywo chrupkie bo bym sie moz eskusila a ile mozna schudnac na niej ?

Gość milikstoja
ja od wczoraj zaczelam cwiczy z mel b na youtubie sa,ja nie daje rady tak jak oni ale zawsze to juz troche ruchu i jak czlowiek sie poci:)

Gość Gruba39
almknb to nic ze dzisiaj zjadlas chelb ,nie przekreslaj diety , mozesz zaczac od teraz . Chudnie sie powoli ale trwale , a najwzniejsze ze nie czuje sie glodu . Osoby stosujace te diete wszystkie sa zgodne ze niejedzac chleba ,maki ,makaronow i ziemniakow nie odczuwaja wilczego glodu , sprobuje chociaz trzydni to zobaczysz ze nie bedziesz glodna zaraz trzy godziny po sniadaniu , a po obiedzie nie trzeba juz jesc kolacji .

Gość Gruba39
Mlikstoja a ile warzysz ?

Gość milikstoja
zaczelam z waga 100kg ponad tydz temu po tygodniu 94kg

Gość Gruba39
Oj 6 kg w tydzien to strasznie duzo ,gratuluje ! A jaka diete stosujesz ?