Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zAgatkowa żoona

mały członek - czy umiecie o tym rozmawiać?

Polecane posty

już kiedyś pisałam na ten temat długośc jest ważna tylko przy niektórych pozycjach facet z krótkim penisem będzie miał problem np w pozycji na stojąco,od tyłu ale tak naprawdę ważna jest grubośc i technika i tak większośc z nas nie osiąga albo osiąga rzadko orgazm pochwowy

Gość mój mąż tez ma małego
też ok 12-13cm ale jakoś nie jest to problemem... 80% naszych stosunków koczy się równoczesnym orgazmem, więc to chyba mit, że mały penis nie jest w stanie zadowolić kobiety... jesteśmy razem prawie 10lat i nie narzekam... :)

12-13 cm z tego co wiem to średnia więc to nie mały ostatnio oglądałam jakiś program na temat zabiegów plastycznych min. o powiększaniu penisa i tam wyraznie zaznaczono,że średnia długośc penisa obecnej populacji wynosi 12,5 cm więc w czym problem

Gość kora82
A po co chesz o tym rozmawiac?? Jezli chcesz zeby jego problem z ta akceptacja zniknal to jak najczesciej inicjuj stosunek. Moze nie zawsze wam wyjdzie ale to bedzie dla niego najlepsza forma pokazania ze Tobie jego maly czlonek nie przeszkadza. Pozycje dla malych najlepsze to na jezdzca i klasyczna ale z nogami kobiety u gory na wyksokosci szyji faceta. Zreszta na moje kazda jest dobra trzeba tylko wyczuc na ile mozna w danej pozycji pozwolic sobie na ruch. Moj maz ma malego i co z tego w sexie jest nam idealnie. Mam mega orgazmy. A wiem co mowie bo bylam 6 lat z facetem z wielkim sprzetam i podczas sexu nie czulam nic innego oprocz bolu

Gość Mam Kompleks
A ja mam 15cm penisa i też uważam, że jest on mały ;/ Mam z tego problemu kompelksy ;// Słusznie? Czy dobry wymiar? Bo dla mnie mało, chciałbym 18, a najlepiej 20cm.

Gość acordeon
15cm wg mnie idealnie ale ja to facet

Gość Mam Kompleks
Ale niech się kobiety wypowiedzą.

Gość moj tez ma malego
kutafona, no, czasami to chcialabym jakiegos porzadnego kutasa poczuc, ale ogolnie to nie jest zle. mam czesto orgazmy, a poza tym on nie zatruwa mi zycia, tym ze ma takiego krotkiego. wie o tym ,ale nie ma zadnych kompleksow. po prostu , wiadomo ze nic z tym sie nie zrobi. od wydziwiania i kompleksow nie powiekszy sie .dlatego nie ma u nas tematow tabu. cale szczescie. bo bym chyba ocipiala ,jesli nie dosc ze mialby malego to jeszcze mialabym z tego wzgledu na paluszkach kolo niego chodzic .

Gość o dziwo
mój eks miał malego i cienkiego, jak go pierwszy raz zobaczyłam nago, to doznałam szoku ;p ale wiecie co? miałam z nim najlepszy seks w życiu. Przed nim był facet z wielkim, ale był nieporadny, mój obecny też ma dużego, ale seks nie jest już tak dziki i wyuzdany jak z tym od małego członka. Nie wiem, jak on to robił, ale rozgrzewał mnie do czerwoności ;) co do utorki, pokaż mu, że go w pełni akceptujesz!

Gość wredotka ;>
Ja tez na swej drodze miałam przyjemność spotkać chłopaczka z malutkim fiutkiem ;) Ale niestety nie dane mi było pojezdzic na kucyku miniaturce ;p Ale i tak to było bardzo wesoło ;>

Gość wredotka ;>
A co do rozmowy, to kamilek mimo prawdziwie męskiej postawy i 2 miesięcznego związku, chyba zwyczajnie nie miał śmiałości na takie wyznanie ;p Do czasu spontanicznej wycieczki nad jeziorko ;> I kąpieli w zwykłych majteczkach ;p Złudnie myślałam że było mu zimno... Aż "przypadkiem" ;> przyłapałyśmy go jak w krzaczkach robił siusiu... ;D i to dopiero był szok! Bo siusiał na siedząco!!! Buhaha

Gość kamisia66684
Jak to przyłapałyście? poszłyście z koleżanką go podglądać? I okazało sie że ma malutkiego siusiaczka jak tak siusiał w kucki??????? to musiało komicznie wyglądac! Jak się zakończyła sytuacja/

Gość aaaaldona :)==
a ja miałam kiedyś chłopaka z maleńkim ptaszkiem. Mimo iż był wysoki i miał naprawdę takiego maleńkiego chłopieńcego siusiaczka (przy takim wzroście :)))))) to nie miał żadnych kompleksów. Zdawał sobie sprawe ze jest inny i nie był to temat tabu. Gdy ochłonęłam z początkowego szoku i zorientowałam się ze nie jest to dla niego problem, zaczęlismy bawić się jego odmiennością. Bawiliśmy się w szpital , gdzie on był małym chłopczykiem albo po prostu w najbardziej intymnych momentach szeptałam mu do ucha świństewka ( że ma siusiaczka jak dziecko i takie tam, nazywałam go tez Grzesiem z małym ptaszkiem) . Ogólnie było słodko i jego to bardzo podniecało, jak mu tak mówiłam to zaraz dochodził. Tak ze widzicie wszystko zależy od podejścia, mozna mieć tez mnóstwo frajdy z takiej inności. Acha, tez miał 11cm cieniaska:)

Gość wredotka ;>
Komicznie!? Prawie posikalam sie ze smiechu ;D A kamilek panicznie schowal paroweczke w "jednej" raczce... Niestety nie przypuszczalysmy takich sensacji i zadna nie wziela aparatu ;/ Nasz bohater sie lekko zwiesil i tez wlaczyl temat tabu. A ze do tego wrecz stal sie bardzo pyskaty!

Gość wredotka ;>
I w zywe oczy wypieral sie faktow! (Bezczelny) Postanowilysmy pobawic sie z pyskaczem ;> Przeczekalam pare dni, az otrzasnie sie ze wstydu... (Tematu jeziora unikal jak ognia) Ale plaza ;> hihi Znow pojechalismy we trojke, tym razem uzbrojone w aparaty ;)

Gość wredotka ;>
Na szczescie chlopcy to najbardziej naiwne stworzenia na swiecie ;D Dzika plaza wiec przebieralnia w plenerze ;) Wyczekalysmy odpowiedni momet i ciach ;D robaczek uwieczniony ;D hehe Odechcialo mu sie pyskowac... Beka byla nieziemska ;D On raczej nie lubil wysmiewania ;> Ale perfidnie dostal propozycje nie do odrzucenia ;) Oddaje majteczki albo fotka idzie do neta ;D

Gość orzeszko
nic szczegolnego. penis jak penis, sa takich miliony. przeciez zwis to nie to samo co erekcja. zapamietajcie malolaty....

Gość hjbfbcvnmnm
a sa chyba jakies nakladki na penisy ...ja mialam kiedys faceta z malym i go zostawilam nigdy nie udalo mi sie osiagnac satysfakcji....z calym szacunkiem do facetow z malymi....

Gość kamisia66684
Wredotka, i cio było dalej z malutkim? Opowiadaj:) Oddał wam majteczki? na długo????:) mów co się działo dalej, umieram z ciekawości :))

Gość wredotka ;>
Napisalam juz ale ktos usunol ;/ Oddal oddal ;D Na caaaaaly dlugi wyuzdany dzionek ;> Bo nie wiem czy wiecie dziewczyny ;> ale wlasciciele małych kutaskow, maja jedna ale ogromna wprost zalete!!! Sa mistrzami w lizaniu cipeczki ;p Przynajmniej on byl ;D

Gość wredotka ;>
Hehe maly napewno, ale iloraz inteligecji ;D Ale czy to sie w cm miezylo to pewna nie jestem ;p

Gość kinley
Aaaaldona ;> Nie szukasz moze przyjaciela? ;p

Gość hjhsfdsbfj
wredotka - cóż za straszna prowokacja... chyba nikt przy zdrowych zmysłach w to nie uwierzy :)))))

Gość gość
14to gigant

Gość gość
U nas to temat tabu, chociaż mąż wie że nie jest gigantem.

Gość gość
no ale cos sugerujesz mezowi ze nie jest gigantem?