Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgoska32lata

kobieta 32lata facet 26l. czy to moze sie udac??

Polecane posty

Gość malgoska32lata
---le soldat, moze cie zostawić? przeciez zostawic moze cie tez i mlodsza kobieta? wiec to chyba nie ma znaczenia. no i nie wiaze sie to z pojawieniem dziecka, wiec do konca nie rozumiem. ---obróc siem, spadaj trollu !!! :)

Gość Le Soldat
napisałem to jak ja to czuję a że ty uważasz mnie za trola to twoja strata farewell

Gość obóć siem polsko
ijgtyygghg, faktycznie lepiej żeby nikt się nie domyslił kto pisze takie głupoty. "potem jednak facetowi zaczyna przeszkadzać różnica wieku (wstyd przed rodziną, znajomymi itp.)." Potem czyli kiedy?????? zacznie się wstydzić przed rodzina i znajomymi jej wieku? Kiedy już wszyscy bliscy mu poznają ją lepiej? Jeżeli już miałby się wstydzić (zakładając, że są tacy idioci) to raczej przedtem. "Po" to powinnaś po swoich słowach wstydzić się ty ijgtyygghg, GOŁĘBICO! :(

Gość malgoska32lata
---------Le Soldat napisałem to jak ja to czuję a że ty uważasz mnie za trola to twoja strata farewell NIE NAPISAŁAM TEGO DO CIEBIE!!! :) TYLKO DO "obóć siem polsko". Zle przeczytales:)

Gość ijgtyygghg
Kilka lat razem ;) zadowolona? rzadko takie związki się udają.

Gość Le Soldat
zauważyłem po fakcie

Gość ijgtyygghg
aha dodam, że ten mój na początku wydawał się taki dojrzały i mądry jak na swój wiek, a jednak pozory mylą. a ten twój jest lekkoduchem więc tym gorzej jeszcze.

Gość ijgtyygghg
ale nie zgadzam się z tym absolutnie, że facet musi się wyszumieć, wkurza mnie ten głupi slogan... czyli co jak młody to ma chodzić na dziwki, mieć fuckkoleżanki, a potem mamy takiemu to wszystko wybaczyć i się z nim związać? bo przecież musiał się wyszumieć! W życiu!! moj tata zawsze był poważny, nie wyszumiał się, kobiety szanował, są z moją mamą do dzisiaj, oboje przed 60. żadnych zdrad, rozwodów itp.

Gość malgoska32lata
---ijgtyygghg, no ten moj tez jest inteligentny, madry i dojrzały jak na swoj wiek. a lekkoduch mimo wszystko tez, bo nie mysli powaznie, tzn moze mysli, ale nic konkretnego nie robi, tak jesli chodzi o prace, bycie w zwiazku itp. i nie chodzi mi wcale o faceta, ktory mialby super prace i chcial sie za tydzien zenic...tylko ten moj jest taki, ze chyba jeszcze potrzebuje sie wyszumiec. i nie chodzi mi tu o kobiety, ale ogolnie.

Gość elllllllee
My jestesmy 2 lata i jest fajnie, nie widze problemu jak osoby zgraja sie

Gość ijgtyygghg
ja ze swoim tez kilka lat i co? nie ciesz sie na zapas. dodam tez, ze facet kompletnie nic nie mowi o wspolnej przyszlosci, nic a nic

Gość malgoska32lata
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość malgoska32lata
haloo?

Gość elllllllee
My mieszkamy razem i ta sytuacja pasuje nam:). Zjaoma para tez kilka lat roznicy wlasnie sie hajtneli i znam malzenstwo ponad 25 lat razem z roznica 5 lat-nadal super zgrana para.

Gość obóć siem polsko
ja mogłabym się wypowiedzieć ale w jakim temacie? co mam powiedzieć abyś była pani zadowolona? spróbuję może to: "ten moj tez jest inteligentny, madry i dojrzały jak na swoj wiek" w przeciwieństwie do ciebie?

Gość elllllllee
Nie przesadzajcie 26 czy 32 to sa dorosli ludzi.

Gość obóć siem polsko
o tym co ma 26 lat można powiedzieć na podstawie wpisów gosieńki, że jest inteligentny, mądry i dojrzały. Co trzeba jeszcze dodać aby potwierdzić jego dorosłość? Odpowiedzialność. Może i jest odpowiedzialny, albo taki się stanie jak będzie miał za kogo być odpowiedzialny. Póki co jest NORMALNY. gosieńka to wie, ale chce usłyszeć, że jest inaczej :(

Gość obóć siem polsko
w związku z powyższym WYCINA każdego, kto ŚMIE nazwać go NORMALNYM młodym człowiekiem

Gość obóć siem polsko
podejrzewam, że ona leci na niego a on na nią nie za bardzo dlatego chciałaby usłyszeć, że ON NIE JEST JEJ WART i nie ma przed nimi wspólnej przyszłości

Gość malgoska32lata
matacz znów atakuje :I

Gość obóć siem polsko
czym cię atakuję? stwierdzeniem, że facet, którego opisujesz jest NORMALNY?

Gość obóć siem polsko
"nie chodzi mi wcale o faceta, ktory mialby super prace i chcial sie za tydzien zenic...tylko ten moj jest taki, ze chyba jeszcze potrzebuje sie wyszumiec" A CO TOBIE PRZESZKADZA WYSZUMIEĆ SIĘ RAZEM Z NIM?

Gość obóć siem polsko
ludzie szaleją nawet w domach spokojnej jesieni czy jesteś zniedołężniała?

Gość obóć siem polsko
a tak najbardziej to z której strony może wyjść? w postaci czego? 6 lat to faktycznie jest duża róznica dla 12 latki :(

Gość obóć siem polsko
Popatrz na zalety. Za 20 lat kiedy będziesz się chciała bzykac on jeszcze będzie mógł. W przeciwieństwie do twoich rówieśników, o starszych nawet nie wspominając.

Gość obóć siem polsko
to właśnie za 20 lat ta róznica wieku wyjdzie najbardziej

Gość obóć siem polsko
gosieńko, nawet jak masz tylko połowę tych lat do jakich się przyznajesz to poczytaj sobie jakąś literaturę fachową (czyt. nie kafeterię) staniesz się mądrzejsza i przestaniesz ładować się jakimiś bzdurami gimnazjalistek