Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętny facet ze mnie

Co ma zrobić facet, który ma powodzenie tylko u przeciętnych kobiet?

Polecane posty

Nie jestem wymoczkiem i nie szukam modelki. Nie jestem też brzydalem, ale chciałbym dziewczynę w miarę ładną, bezpruderyjną w łóżku, wydepilowaną

Tym bardziej, że jak sam nie mam nadwagi to tym bardziej nie widzi mi się związek z kobietą, która ją ma

Gość Szklanka na wpół pusta
Miałam 1 faceta, seks tylko w zwiazku, po prostu zycie takie z kwiatka na kwiatek nigdy mnie nie bawiło, poflirtowac owszem, pocałunki ale to tylko wtedy gdy cos do kogos poczułam:)

wymagania co do urody, powiem tak zawsze obracam sie za facetami o ciemnych włosach, czy to szatyn czy ciemny blondyn , czy rasowy brunet...blondyni o bardzo jasnych wlosach rzadko....facet musi miec to cos co sprawi ze sie za nim obejrze czy to spojrzenie, tego sie tak po prostu nie da opisac, sa tez ludzie, którzy z wygladu mnie jakos przerazaja, ich oczy czy twarz czy łyso wygolone głowy...i mi taki facet chocby był naj nie podpasuje bo wyglada na psychola, gangstera czy kogokolwiek innego..Normalna budowa ciała , żaden paker, z brzuszkiem tez miałam faceta, byle był włochaty, taki meski:)) dbał o siebie, nie marudził przy zakupie 1 ciucha raz na miesiac, czy dwa:) bardziej chodzi o sposob bycia, zachowania, mogłby byc wyzszy ode mnie bo ja dziwnie czuje sie przy niskich ludziach, jak olbrzymka, czyli tak z 180, ja mam 173

o kurwa yryyry rozwaliło system haha paszczur zachwala inne padzczury i twierdzi ze są pod kontem fizyczności atrakcyjniejsze:-D łaaaa trzymajcie mnie w pięciu haha bez kitu zaraz jebne haha ja jestem piękna sexowna madra bogata urocza i miła:-D haha można?można! Nie ni bez kitu przecież teraz te wszystkie paszczury się cenią i myślą ze mogą mieć brada pita:-D a najlepsze jest to ci myślą o swojej inteligencji ::-D łojojoj szkoda ze nie napisałaś o swojej zazdrości nienawiści i zawisci względem sexbomb :D

Gość ognisty_kwiat
chyba kobiety na ogół się depilują? nie wiem jak można tego nie robić skoro czasy tak się zmieniły, że maminsynusiom wszelkim włosek może buziunię podrapać :/

Gość do Szklanka na wpół pusta
my wlochaci faceci wolimy kobiety, ktore nie gola cipek

Paszczur jeszcze nagryzmolil świetny tekst TO CI PRZECIETNI SA NAJBARDZIEJ WARTOSCIOWI :D widać jak wartosciowa osoba jesteś wrzucając brzydkich ludzi do wora z intelektualistami niezwykla mądrością dobrocia i najwyższą wartością natomiast ładnych ludzi do wora z głupota złem i śmieciami Oto niezwykle wartosciowa kobieta :[

Gość do ognisty_kwiat
a ja bym chcial taka moze i przecietna, ale za to zadbana, bystra, urocza i kobieca jak ty

do Szklanka na wpół pusta super mam nadzieje, ze dławicie sie tymi włosami kiedy robicie swoim Paniom minety;]co innego pasek co innego nieogolna cipka;]

nie widze nic zlego w nieogolonej cipce, a dla mnie najwieksza masakra to te kobiety co gola rece, okolice miedzy posladkami. a najladniejsze nogi, ktore widzialem miala jedna dziewczyna golaca nogi tylko do kolan. na udach miala slodki uroczy meszek

widze, ze Ty masz kolego zadatki na gay-friends:) może i pod pachami i pod nosem wasik tolerujesz??, włosy na rekach jak dziewczyny maja duze to raczej depiluja nie gola maszynka..słodki meszek? jak u malutkiej dziewczynki O_0

naprawde male wloski na udach u blondynki czesto nie wymagaja golenia. przypisujesz mi zwiazek z gejami, a sama pewnie penisa w tylek przyjmowalas. to juz ci sie z gejami nie kojarzy?

oj ja z gejowskimi zabawami nie mam nic wspolnego, jestem kobieta, poza tym z mojej strony to była uzasadniona ironia bo który facet lubi WŁOCHATE kobiety!! chyba jacys fetyszyści, byc moze u blondynki sa mniej widoczne itd. ale u brunetki juz niee a ja jestem brunetkaaaa

a czemu mialas tylko 1 partnera?

Gość 1 partner u kobiety
to bardzo rzadka sytuacja

Gość kazdy szuka mozliwie
atrakcyjnego partnera

Gość ognisty_kwiat
o rany... nie wiedziałam, że babki depilują uda?! :/ ale czasami natura płata figle i jedna koleżanka borykała się z depilacją górnego wąsika nad wargą :( a inna depilowała ręce... współczuć tym kobietom, ale nie dlatego, bo natura tak je skrzywdziła, ale dlatego, bo trafiają na takich gogusiów, dla których liczą się takie drobiazgi własnie...

Gość do ognisty_kwiat
depilacja wasika akurat jest ok, golenie rak nie

Gość taki facet ma sie powiesiec
i juz

Gość a dla mnie najwazniejsze
zeby kobieta byla dziewica

Gość zwiazac sie z przecietna
i juz

Gość Mamamała mm
Każdy człowiek ma w sobie piekno brzydki, ładny, piekny Ci piekni zazwyczaj są bardzo zakompleksieni albo zarozumiali własnie dlatego, że nie rozumieją świata sa za młodzi aby pojąc , że cały myk polega na tym by w potrzebie był przy Tobie ktos kto Cie kocha , przytuli i da jeść kiedys Autorze to pojmiesz :)

Gość lulll
Co ma zrobić facet, który ma powodzenie tylko u prawiczków? :D

Gość njknkj.
Podsumowjac: sam jestes do bolu przecietny, masz przecietna prace, nic co by cie wyroznilo sposrod innyhc facetow, ale sam chcesz kobiety ponadprzecietnej:D Typowy facetD:

Gość zdenerwowanytymwszystkim-ON
ja lubię te przeciętne kobiety są o wiele bardziej wartościowe od tych damulek

Gość przecietne, ale pod warunkiem
ze ladne

Gość Apasz24
Chłopak ma ambicje i dobrze, nie leci na pierwszy lepszy pasztet :P

Gość dokladnie nie jest
desperatem

Gość do detektyw bez sutanny
a ty bys chcial dziewczyne, ktora Ci sie nie podoba?