Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heleeenna

26 lat- nigdy nie pracowalam

Polecane posty

Gość heleeenna

ukonczylam polonistyke, chorobliwie niesmiala, jak mysle o pracy dostaje zawrotow glowy, mam zakodowane w glowie, ze w zadnej pracy sobie nie poradze. prosze o wsparcie. Zle sie czuje z tym, ze jestem nierobem

Gość heleeenna
prosze o wsparcie i o dzielenie sie swoimi przezyciami

Gość wewqeqwewq
ja mam 34 i nie pracowałam, jestem po historii

Gość tak sobie a wy
ja mam 25 i tez nie pracowałam

Gość heleeenna
Jak sie z tym czujecie? Ja nie znam nikogo osobiscie w podobnej sytuacji

Gość wewqeqwewq
25 to chyba mało kto zdązył pracowac? Zaraz 12- latki będa wpisywac, że nie pracowały... :p

Gość kocie oczy44
macie złych rodziców ,moje pracowały od 18 roku życia ,wiadomo jakieś ulotki ,prace sezonowe itd ,wrzask był w rodzinie jaka ja to wyrodna matka a teraz wszystko to procentuje proponuje w urzędzie pracy zapisać się na jakiś kurs ,obojętnie jaki ,tylko żeby wyjść do ludzi i tak jesteście tam zapisane ,może mała księgowość to jest bardzo łatwe:)

Gość zaaaaaaasza21
wew heh czemu niby? Ja zmieniałam już pracę 6 razy ;) mam 23 lata .

Gość heleeenna
tak bardzo sie boje isc do pracy, ze nie ide;p

Gość no ja tez witam w klubie
ja się tak sobie z tym czuje, ale pociesza mnie, że teraz i tak duże bezrobocie, 2mln Polaków nie ma pracy, z czego ponad mln dłużej niż rok.

ale ty to pewnie dorabiasz pisaniem prac, przyznaj się polonistko :P ile wyciągasz?

Gość kocie oczy44
te fobie związane z praca to w większości wina wychowania a za to odpowiedzialni są rodzice:) nie wierzycie w siebie a to wina rodziców

Gość suprimee0.
Bo najłatwiej swoje lenistwo zwalić na rodziców... Jak wam nie wstyd?

Gość heleeenna
Nie pisze prac, nic nie robie, jakas jestem nieporadna

Gość wewqeqwewq
ja bylam na studiach dziennych, zresztą takie drobne prace typu zbieranie wisni albo korepetycje podejmowałam, nie bardzo rozumiem co rodzice mają do rzeczy?

Gość suprimee0.
albo na bezrobocie... :o co za bzdury! Do głupiego McDonalda biorą każdego :] więc jakbyście chciały to byście miały pracę. Aczkolwiek rozumiem, że prościej jest siedzieć komuś na garnuszku :) Co robicie na co dzień? Siedzicie w domu 24 h? brzmi strasznie...

Gość heleeenna
suprimee0. albo na bezrobocie... co za bzdury! Do głupiego McDonalda biorą każdego :] więc jakbyście chciały to byście miały pracę. Aczkolwiek rozumiem, że prościej jest siedzieć komuś na garnuszku Co robicie na co dzień? Siedzicie w domu 24 h? brzmi strasznie.. No iora kazdego do mcdonalda, ale ja sie boje do pracy, nawet takiej. No ja siedze 24 h na dupie, obiad gotuje, sprzatam, tv...

Gość wewqeqwewq
ja zaraz po studiach wysłałam ponad 1000 cv w ciągu ok. 2 lat, dostałam dwa zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną... Nie było wtedy zadnych stazy, było to przed wejsciem do UE, w sumie to większosc moich znajomych tez była bez pracy po 2-3 lata często POtem wychowywałam dzieci, w tym roku zaczęłam szukac intensywnie jakiejkolwiek pracy, chocby sprzątania czy opieki nad dzieckiem, nie udawało mi się nic znalezc, na kazde miejsce 80-100 chętnych, nie mam pojęcia jakim cudem ludzie mają pracę

Gość dqwdqwddwd
ja jestem ekspedientka i jakoś bez wiekszego problemu znalazłam prace... z tym ,ze ja akurat jestem studentka

wewqeqwewq a dorabiasz jakoś przez neta? skończyłaś historię więc też moglabys pisac prace, co o tym myslisz?

Gość wewqeqwewq
heleeenna- do MacDonalda biora osoby do max 30 lat, nie pisz jak sie nie znasz, no i ni e kazdy jest w pełni dyzpozycyjny, ja musze odbierac dziecko o 16 ze swietlicy, wychowuję je sama No i naprawdę nie polecam takie pracy - MacDonald to najgorsze miejsce jakie moze byc, babcia klozetowa jest znaacznie lepsza posadą

Dokładnie, na produkcję też głównie studentów albo niepełnosprawnych.

Gość wewqeqwewq
ja z tej historii to po 12 latach od ukończenia pamiętam tylko bitwę pod Grunwaldem, kiedy była...

Gość bezkontowa
ja mam 25 i tez nie pracowalam, tez jestem po polonistyce ale przed obronieniem mgr :P ide do pracy od pt :P

Aha szkoda... to w sumie zmarnowałaś te 5 lat nauki :(

Gość bezkontowa
ja poki co ide do telemarketingu :P tam chyba tez kazdego biorą, mają system dwuzmianowy itd pracy dla sprzątaczek tez jest sporawo- tylko rzecz w tym czy ktos chce pracowac- czy tylko mowi ze chce, a szuka czegos lepszego :) telemarketing to nie jest poraca moich marzen, ale na start może byc, zawsze jakaś kasa wpadnie,a lepsze 1200 niz nic

Gość heleeenna
do jakiej pracy idziesz:)? Ja dodam, ze mam tylko licencjat... Skonczylam w wieku 23 lat a teraz siedze juz 3 lata, nic nie robie

Gość suprimee0.
W McDonaldzie również pracują starsze osoby, pracowałam z takimi w okresie studiów. Nie biorą tylko studentów! Większość menagerów w macu ma ok 25 wzwyż. Owszem, do McDonalda nie trudno się dostać, wprost banalnie... Nie wspominam najgorzej pracy w McDonaldzie... miałam o wiele gorsze ;) aczkolwiek dałam to na przykład, aby udowodnić wam że nie warto zwalać na bezrobocie albo na rodziców, bo to po prostu głupie usprawiedliwianie i okłamywanie siebie :o ... Praca jest, na wyciągnięcie ręki, trzeba tylko ruszyć leniwy tyłek i po nią sięgnąć. wew - musisz odebrać dziecko ze świetlicy o 16, więc z tej przyczyny siedzisz na dupie 24 h w domu . :) A za co utrzymujesz te dziecko?

jasne dla sprzątaczek z orzeczeniem o niepełnosprawności. telemarketing? nie mogłabym być taką nachalną upierdliwą akwizytorką telefoniczną za żadne pieniądze.

Gość bezkontowa
no widzisz- a ja jednak się przemogłam, bo potrzebuję pieniędzy :) oczywiście tez wolałąbym pracę w zawodzie albo jakąs biurową' administracyjną jednak póki co takiej nie znalazłam